Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igor zwany Pitusiem,nadal czeka na kochający dom,rośnie jak na drożdżach,bedzie średniej wielkosci,za kolano,waga jaką moze osiagnąć-około 20 kg.Błagam pomóżcie!!!!!!!!!wiem,że takich jak on jest na wątku mnóstwo.Wkrótce świeże zdjęcia malca

• 4 weeks later...
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IGOREK zwany Pitusiem nadal czeka na kochający dom.Pies ma 3 miesiace,jesy zaszczepiony,regularnie odrobaczany,odpchlony,odżywiony,zdrowy.Będzie psem średniej wielkości,około 20-25kg.Błagam pomóżcie mu znaleźć dom!!!!!Ma czas do Świąt!!!!Proszę o pomoc w ogłaszaniu małego

Posted

rita60 napisał(a):
-alegratka.pl
-eoferty.pl
-nasipupile
-e-zwierzak.pl
-Szerlok.pl
-CafeAnimal
-kokosy.pl
-OLX
-kupiepsa
-przygarnijzwierzaka

Powodzenia maluchu:lol:

bardzo,bardzo serdecznie dziękuję za ogłoszenia dla malucha

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

długo mnie nie było na tym wątku bo w głębi duszy miaąłm nadzieję,że malec zostanie ale niestety IGOR nadal szuka pilnie domu.Pies jest zdrowy,zadbany,ma piękną,długą,grubą sierść,jest juz sporych rozmiarów-siega do kolana,nie potrafi chodzić na smyczy,idealnie nadaje się do mieszkania w budce na zewnątrz.Chcę żeby trafił w wyjatkowe ręce,nie problem oddać go byle gdzie,takich chętnych miałam mnóstwo.BARDZO PROSZĘ DOBRĄ DUSZYCZKĘ O WZNOWIENIE OGŁOSZEŃ DLA IGORKA A tak wyglada obecnie(jakość zdjęć kiepska bo maluch jest jak tajfun,małe adhd,wszędzie go pełno,ciężko go utrzymać,jest taki radosny i ruchliwy)

• 2 weeks later...
Posted

Czyli pies do budy.
A jego zachowanie? Do psów, ludzi, dzieci...? Jakieś wybryki typu ucieczki. Jak z posłuszeństwem - toleruje człowieka, czy ma go mocno gdzieś i robi co chce. Gówniarz z najgorszego odchowany :)

Dajcie tekst...mam trochę psów do ogłaszania, ale te podstawowe ogłoszenia zrobię.

Posted

Igor jest szceniakiem ma dopiero 5 miesięcy,jest zabawowy,nadaktywny,kocha wszystkich,chetnie bawi sie z psami,ulega im,nie potrafi chodzić na smyczy,nadaje sie do mieszkania na zewnątrz,rzecz jasna w komfortowych warunkach.Od początku mieszkał u rodziców w domu letniskowym i tam mieszka do tej pory,dlatego też tak dobrze przystosowała mu sie sierść-gruba,mięsista.Znaleziony był jako ok 5 tygodniowy malec,jest wychuchany,z kompletem szczepien,kilkakrotnie odrobaczany,wychowany na gotowanym kurczaku z marchewką i suchej karmie brit-a dla maluchów,i do tej pory tym jest żywiony,chcemy żeby trafił do wyjątkowych ludzi,po*****ów juz kilku chetnych miałam do budy,na łańcuch,do pilnowania posesji,jest młody,można go jeszcze wszystkiego nauczyć,tylko trzeba mu poświecić czas

Posted

Póki co reklamuję małego ludziom, którzy szukają psa onkopodobnego, ale już się biorę za ogłaszanie. Napisałam, że możliwa pomoc w kastracji....w schronie chyba da się załatwić.

Posted

Oby :)
A jak myślisz, spodobał się???? Psiaki były wywalane w jedlni - siczkach...przynajmniej jeszcze jeden identyczny był wyrzucony...
Pewnie to nieostatni miot onkowatych psów w tych okolicach :(

• 2 weeks later...
Posted

Odezwał się... Ale żona nie może się zdecydować... Według mnie kobieta ma za duże wymagania. A powiedzcie mi, jak myślicie, czy Igorek jak dorośnie będzie bardzo w typie owczarka? Bo jej na tym zależy. A szkoda mi odpuścić tego domku, bo naprawdę fajny.

Posted

trudno powiedzieć i myślę,że nikt nie jest w stanie tego przewidzieć,raczej będzie potężnym mixem niż typowym ONkiem,w takim razie szukamy dalej.miałam 2 telefony w sprawie adopcji ale szkoda słów

Posted

[quote name='Monika.D']Odezwał się... Ale żona nie może się zdecydować... Według mnie kobieta ma za duże wymagania. A powiedzcie mi, jak myślicie, czy Igorek jak dorośnie będzie bardzo w typie owczarka? Bo jej na tym zależy. A szkoda mi odpuścić tego domku, bo naprawdę fajny.

Szkoda...ale moze ta sunia się spodoba - schroniskowa

[quote name='Monday']BILA - kwarantanna 15

[FONT=Verdana, sans-serif]Bila to niesamowicie przyjazna i wesoła sunia w typie długowłosego owczarka niemieckiego. Może spokojnie zamieszkać z innymi psami lub dziećmi. Jest bardzo żywiołowa, lubi ruch i zabawy.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Jest zdrowa i wysterylizowana. Ma ok. dwóch lat.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Bez problemu może mieszkać na dworzu, oczywiście w odpowiednich warunkach!!![/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Telefon w sprawie adopcji 606 916 915[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Bila znajduje się w Radomiu, możliwa jest pomoc w zawiezieniu suni do nowego domu.[/FONT]