monikab Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 niestety nici....Jest tak pięknym psem a nikt go nie chce Quote
Monday Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 wykup ogłoszenia na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/203916-Bazarek-ogłoszeniowy-20-40-60szt-Na-Bezia-BP-oraz-Krope-do-30.03godz-15 ja robię, ale nie aż tyle co tam jest... Quote
Monday Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 i jak sprawy Igora? Z ogłoszeń zero odzewu/??? Nikt nawet nie dzwoni??? Do anonsów go dałaś? Quote
lilith27 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1537909187 Quote
monikab Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 nadal nic,był jeden telefon ale jak usłyszał ze dowozimy psa na miejsce i ze umowę trzeba podpisać to już nie zadzwonili. Quote
monikab Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Iguś w kojcu na terenie gdzie trzymam swoje bidy,kupiłam mu budę,jest wypuszczany codziennie z kojca,to typowy psiak do domu z ogrodem,blok to dla niego zabójstwo.Zero zainteresowania,zero telefonów.. Quote
Monday Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 dasz radę więcej zdjęć zrobić? teraz słonecznie - zdjęcia inne wychodzą, bardziej zachęcają... Quote
monikab Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 trzymajcie kciuki,dzis przyjeżdzają potencjalni nowi właściciele oglądać Igusia-oby się spodobał!! Quote
rita60 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Trzymam mocno......może sie wreszcie doczekasz Igorku. Quote
Monday Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 monikab napisał(a):trzymajcie kciuki,dzis przyjeżdzają potencjalni nowi właściciele oglądać Igusia-oby się spodobał!! iiiiii???? Quote
monikab Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 przyjechała cała rodzina,3 dorosłych i 2 dzieci.Igorek był lekko zestresowany,podniecony,zaaferowany,i dzieci mu nie przypadły do gustu bo biegały po metalowej rampie robiąc mnóstwo hałasu i szczekał na nich i warczał,ale było to wynikiem strachu a nie agresji.Igor podbił serca i chcą go adoptować!!!!:) w środe po weekendzie majowym będzie kastrowany a za 2 tygodnie po zdjęciu szwów zawieziemy go do domu,zamieszka w okolicach Radomia a jego Pani jest zdrowo walnieta na punkcie zwierząt.Bardzo przeżyła śmierc swojej suni i nie wyobraża sobie życia bez psa.W domu jest 5 kotów-Igor nigdy kota nie widział.Mam nadzieję,że nie będzie problemu i że się zaakceptują.Nie zmieniam jeszcze tytułu wątku dopóki Iguś nie zamieszka w nowym domu,wolę nie zapeszać Quote
Monday Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ufff... i oby się ludziska nie wycofali... A nie dziwię się Igorkowi, że dzieciaków nie lubi....z tym, że dzieci mieszkając wcześniej z psem powinny wiedzieć jak się wobec niego zachować. Quote
rita60 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Trzymam kciuki.......Igorek badz grzeczny dla kotków.... Quote
agumka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='rita60']Trzymam kciuki.......Igorek badz grzeczny dla kotków....[/QUOTE] [url]http://allegro.pl/foksi-mala-porzucona-suczka-blaga-o-domek-psy-i1571125365.html[/url] Quote
monikab Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Igunio jutro lub w piątek jedzie do domu.Po kastracji czuje się rewelacyjnie,nic nie spokorniał,adhd,rozbiegany wzrok,jęzor na wierzchu,tak go kocham strasznie,i ciesze się,że będzie miał tak cudowny dom(i może jeszzce uda się wcisnąć koleżankę dla Igorka,będziemy pertraktowac).A tu zdjęcia z niedzielnego wypadu na działkę z moją dziewczynką,narzeczoną Igorka.Iguś jako zapalony wodnik szuwarek nie omieszkał skosztowac kąpieli w stawie,wpadł do wody calusieńki,poszedł na dno,po czym wypłynał na środku-cały radosny.Cały on Quote
rita60 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Powodzenia Szuwarku:loveu:i badz grzeczny:lol: Oj Monia..... rozstanie chyba bedzie ciężkie....... Quote
monikab Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Igus w nowym domu!!!!!Oczywiście ryczałam przy rozstaniu,ale to u mnie norma,zbyt mocno przyzwyczajam sie do tymczasów i zrzywam z nimi emocjonalnie.będzie miał super!!!!właścicielka zakochana w nim po uszy,będzie o niego dbała,ma spory teren do biegania i dom położony w przepięknej okolicy.Już biega i obszczekuje psy sąsiadów i co chwile podbiega do właścicielki zabiegając o pieszczoty,chodzi,wącha,zwiedza kąty. Igunio w nowym domu:) Quote
Monday Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 NO....super Iguś zadowolony!!!!!! Ludzie zadowoleni - i o to chodzi!!!!!! Będzie im się super żyło!!!!! I oby już nikt takich kulek puchatych nie wyrzucał. Ciekawa jestem kto to zrobił :( Quote
monikab Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 podobno wiedzą w Jedlni kto to zrobił,postaram się dowiedzieć,choc pewnie łatwe to nie będzie,wieśniaki(nie ubliżajac nikomu)są głupio solidarni,trzeci szczeniak też został podrzucony w tym samym czasie do sąsiada rodziców i tam został,Igus był u rodziców i kolejny znaleziony przez twoją siostrzenicę. A co do Igusia to jest wulkanem energii,cały czas zabiega o pieszczoty i przytula sie,goni koty ale krzywdy im nie robi,jest wulkanem który trzeba poskromic i chyba bedzie chodził na szkolenie Quote
Recommended Posts