Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dozia_13']Ojj Koruś gratulujemy chepiantu... A foteczka cudna... Pańcia jaka zadowolon... :) causki.. :* :*[/quote]

Dziękujemy :)

To nie championat a tytuł Champion of Champions 2008 :) Też ładnie, zwłaszcza, ze w duzej stawce championów.

Fotka bardzo mi się podoba z dwóch powodów: po pierwsze za jej klimat, po drugie - za prawdziwość.
Bardzo dumna byłam (i jestem) z mojego Potworka.

Teraz mała przerwa - i dalej na ringi :evil_lol:

Posted

[quote name='Sylvia_76']Fotka bardzo mi się podoba z dwóch powodów: po pierwsze za jej klimat, po drugie - za prawdziwość.
Bardzo dumna byłam (i jestem) z mojego Potworka.[/quote]

Mam nadzieje, że kiedyś zrobię Wam podobną na zakończenie kariery wystawowej, nie ważne kiedy i gdzie, ale chce przy tym być jak przy wszystkim :)

Posted

Tak szczerze mówiąc to ja wam zadroszczę...tego, że możeci tak razem jeżdzić na wystawy... chodzić na spacerki i wam nie przeszkadza niby wywalizacja... Nie moge się doczekać kiedy będę dorosła i nikt nie będzie decydował co mam robic...
Pozdrawiamy goroca i ślemy mase causkow.. :):) :*:*:*:*:*

Posted

[quote name='Dozia_13']Tak szczerze mówiąc to ja wam zadroszczę...tego, że możeci tak razem jeżdzić na wystawy... chodzić na spacerki i wam nie przeszkadza niby wywalizacja... Nie moge się doczekać kiedy będę dorosła i nikt nie będzie decydował co mam robic...
Pozdrawiamy goroca i ślemy mase causkow.. :):) :*:*:*:*:*[/quote]

rywalizowanie jest fajne :)

I w przeciwieństwie do innych bardziej sobie cenimy jakość stawki niż jej ilość więc wciąż za największy sukces uważamy CACIB ze Słowenii czy Białorusi gdzie w klasie staliśmy sami, za to do porównania... :)

Ale o tym już było...

Posted

[quote name='Sylvia_76']rywalizowanie jest fajne :)

I w przeciwieństwie do innych bardziej sobie cenimy jakość stawki niż jej ilość więc wciąż za największy sukces uważamy CACIB ze Słowenii czy Białorusi gdzie w klasie staliśmy sami, za to do porównania... :)

Ale o tym już było...[/quote]

A ja sobie cenie dobra zabawe. Niewazne gdzie. Moze byc i Madagaskar :razz:
Fajnie bylo na EuDDC ale tez w Palandze czy w Kijowie.

Posted

Pangulcu Miły,

to tak, jak my :)

Wystawy bardzo poszerzyły nasz krąg znajomych. Poznaliśmy się i zaprzyjaźnilismy się z Włochami, Słoweńcami, Chorwatami, Rosjanami, Łotyszami, Węgrami, Austriakami, ...

Poumawialismy się z nimi wszystkimi w tym roku na balangi (tzn. wystawy) w miejscach przeróźnych, a że kazdy narodowe produkty przywiezie to i znajomość krajów różnych i "kultur ich" wzrośnie.

Pomijając fakt, że i rosyjski i angielski i chorwacki przyjdzie nam wręcz traktować jako narodowe jezyki :razz:.

Oczywiscie nie zapominamy o przyjaznym nam i Korkowi osobach z Polski (w tym też spod Krakowa :eviltong:)

Posted

:loveu: Zawsze mozecie liczyc na mile przyjecie na wsi :loveu: Nawet o 5 nad ranem ;)

A ja jeszcze uwiellbiam jezdzic tam, gdzie dobrze karmia. U nas sa nalezniki, na Wegrzech pyszna wolowina, mniam

Posted

Bylibyśmy o 5 rano, ale pewna autostrada wyprowadziła nas na tzw. manowce :diabloti:.

A jesli by spojrzec na wystawy od strony kulinarnej to:

Austria - sznycle i jeszcze raz sznycle w pewnym pensjonacie pod Wiedniem

Słowenia - steki w oliwie + wino = rozkosz

Białoruś - kluchy w postaciach przeróżnych oraz kawior, czekolady i koniaki

Litwa - zeppeliny

Chorwacja - rakija 40% oraz jagniecina i grile wszelakie

Bosnia i Hercegowina - rakija 70% oraz jagniecina i grile wszelakie

Słowacja - kanapki na stacjach benzynowych

Włochy - piękne widoki :eviltong:

Niemcy - tranzytem pożerana golonka i piwa wszelakie :diabloti:

Łotwa - co ciekawe koniaki łotewskie

Estonia - jeszcze ciekawiej bo likiery

Wegry - restauracja w Zamardi nad Balatonem, a tam raj

Czechy - zgroza kulinarna

Rumunia - niebywała kombinacja bałkanskich smaków + Zaraza (kto pił ten wie co to)

Polska - Pałac w Witosławiu gdzie miody pitne i kuchnia doskonała

cała Europa - pogłoski o tym, jakoby w Mc Donald's w każdym kraju były tak samo smakujące potrawy są nieprawdziwe

generalnie polecamy wystawy polskie i zagraniczne i życzymy smacznego :cool3:

Posted

[quote name='moon_light']to chyba korkowi najbardziej podoba się w Austrii...[/quote]

Nie wiem, jak Korek (mogę się tylko domyślać, że chyba jednak najbardziej zachwyciła go Chorwacja - wszechobecna jagnięcina :evil_lol: ), ale i my i Krzysiu (kierowca), i Klaudia (menager do wszystkiego :loveu: w tym także spraw nie-do-załatwienia) najmilej wspominamy chyba Salzburg... :)

Posted

[quote name='Sylvia_76']Nie wiem, jak Korek (mogę się tylko domyślać, że chyba jednak najbardziej zachwyciła go Chorwacja - wszechobecna jagnięcina :evil_lol: ), ale i my i Krzysiu (kierowca), i Klaudia (menager do wszystkiego :loveu: w tym także spraw nie-do-załatwienia) najmilej wspominamy chyba Salzburg... :)[/quote]

A co było "nie-do-załatwieni" :hmmm:

Salzburg, oj taaaaaaaaaaaaaaaak :loveu:

Aż wygrzebałam jedną z fotek z tamtego dnia :evil_lol:

[IMG]http://images34.fotosik.pl/169/a0fea5a7911748fe.jpg[/IMG]

Posted

Och, jaki on śliczny.Nie znam się aż tak na dogach,ale Korek jest przecudny.Ma bardzo szlachetną głowę :).Po przejrzeniu Waszej galerii to już nie jestem pewna,czy zamiast mojej ukochanej rasy CTR nie wolałabym dożka.Pozwolę sobie być tu częstym gościem,jeśli można:)
Czekam na nowe fotki.
Pozdrawiam serdecznie
Dominika i kiedyś Mona[']

Posted

Pangea - jak się podróżuje z dwoma łasuchami (a czasem większą ich ilością) samej zaczyna się doceniać "dobre mniam" :evil_lol:
(zapomniałam: spod Leszna przywieźliśmy obłędną miodówkę :) )
Zwozimy różne regionalizmy - i imprezy są teraz tematyczne :)

moon light - hahahahahaha!!!

klaudia - korkofotków ni ma :shake: Niedługo powinny się pojawić...

liberopossible - dziekuję ogromnie za tak ciepłe słowa :oops: Szalenie nam przyjemnie
Zapraszamy również na stronę Potwora: [URL="http://www.elcorazon.fr.pl"]www.elcorazon.fr.pl[/URL]

Posted

[quote name='Sylvia_76']Zdrowy, szczęśliwy, tylko pańcia nie posiada aparatu - więc na razie nie ma co wklejać :shake:[/quote]
Najważniejsze, że zdrowy i szczęśliwy...;) a na fotki poczekam mam nadzieję, że nie długo :eviltong:

Posted

Na zdjęcia trzeba bedzie troszkę poczekać bo ku rozpaczy ogólnej musielismy zająć się pracą.

Mamy jednakże nadzieję, że ten nieprzyjemny okres naszego życia wkrótce minie i bedziemy mogli wyjechać na wczesniejsze wakacje.

Teraz w planach najbliższych Europa Zachodnia, gdzie spotkamy się z "Baią" i czołówką rosyjskich i niemieckich psów.

Póki co Korek relaksuje się całymi dniami ogladając telewizję i czytając "CosmoPsa" :cool1:

Posted

[FONT=Century Gothic]Kochani, nie uwierzycie ale wzięłam się za obrabianie zdjęć :evil_lol: Cofnęłam się aż do... Salzburga :loveu: I tu takie dwie znaleźne Korko'Fotki :loveu:[/FONT]

[IMG]http://images34.fotosik.pl/189/7d2642ce1182875b.jpg[/IMG]

[IMG]http://images29.fotosik.pl/181/75667ccc82d1c868.jpg[/IMG]