paoiii Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='wilczyca']ooooo jak fajnie :Cool!::Cool!: moja niunia kochana. Jeszcze Arni powinien iść do domu. Paoii ty masz szczęśliwą rękę jak założysz wątek to psiak zaraz znajduje dom ;) hahaha no wlasnie zauważyłam :D a Arniemu tez szykuje tylko musze zdjecia zrobic oraz pomyslec nad tekstem :) Quote
2411magdalenka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 przepraszam, że się wtryniam... ale pilna sprawa, Ciotki... UMIERAJĄ SZCZENIAKI jeden za drugim... można je uratować, ale potrzeba kasa - dla jednego na transfuzję krwi, dla pozostałych na leki... dług u weta pójdzie w setki złotych śliczne psiaki... pomóżcie... jak nie pojawią się deklaracje, to kolejna sunia umrze jutro rano Znaleźliśmy im wspaniały dt, już nawet jeden ds się znalazł... i sunia go pewnie nie doczeka http://www.dogomania.pl/threads/1936...-TM-%28/page32 Quote
abero Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jakiś tydzień, półtora temu nowa pani Zuli była ją poznać na "zaproszenie" Julian. Pan nie przyjechał, bo ponoć po śmierci poprzedniej suczki nie mógł się pozbierać, Pani silniejsza psychicznie, ale i tak Julian mówiła, że na widok i powitanie Zuli pani się rozpłakała. A że do tego to znajomi Julian, to myślę, że można być pewnym świetlanej przyszłści dla suczki :-) Quote
paoiii Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 To prawda abero. Ja wtedy byłam z panią, i tylko gdy jej wyprowadziłam zule ta się popłakała i zaczeła ją głaskac.. mysle ze to bedzie dobry dom dla niej! Quote
kamsol Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Witajcie, Jestem córką nowych właścicieli Zuli. Psinka trafiła do nas dzisiaj popołudniu. Jest jeszcze trochę zagubiona, ale mamy nadzieję że szybko się zaaklimatyzuję. Mama ją dokładnie wyczesała czym zaskarbiła sobie sympatie Zulki - wyraźnie sprawia jej to ogromną przyjemność. Rozwieję wasze wątpliwości - mieszkamy w domu otoczonym duzym ogrodem. Zula będzie spała oczywiście z nami w domu, co zresztą widać na załączonym zdjęciu - legowisko już jest, a nawet dwa, w najbardziej strategicznych miejscach by mogła przebywać w naszym bliskim otoczeniu :) Pozdrawiamy ZUZOLe :))) Quote
malawaszka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ooo jaka super niespodzianka!!!! WITAMY ZUZOLI :loveu: dużo szczęścia z sunią!!!!!!! Quote
paoiii Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Super że Zula tak dobrze trfiła należało jej się !!! :) Quote
paoiii Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 a no i kamsol mam nadzieje ze nam bedziesz robic co jakis czas aktualizacje jak tam wam sie z Zulką zyje i co u niej słychac :) Quote
wilczyca Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 witaj kamsol :) mam nadzieję że będziesz często bywać na dogo i rozpieszczać nas zdjęciami zuleńki ;) Quote
kamsol Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witajcie, u nas wszystko ok. Zulka dobrze sypia, apetyt jej dopisuje, nie ma pojęcia o aportowaniu, może biegać na spacerach godzinami jak wyżeł i jest największym pieszczochem świata. Przeszliśmy małą metamorfozę, wyleczyliśmy uszy. Tylko nasz kot pozostaję śmiertelnie obrażony ;)) Zamieszczam najnowsze zdjęcia poniżej, pozdrawiam kamila językowe rewolucje laska dobrze psuuu Quote
paoiii Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 jejjjku ślicznie wygląda normalnie jej nie poznałam! :D Quote
Julian Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ludzie podmienili psa!!!! Swoją drogą Zula lepiej już nie mogła trafić! Quote
paoiii Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Co tam u Zulki??? :) Prooosimy o nowe zdjęcia! Quote
Recommended Posts