Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczyca']ooooo jak fajnie :Cool!::Cool!: moja niunia kochana. Jeszcze Arni powinien iść do domu. Paoii ty masz szczęśliwą rękę jak założysz wątek to psiak zaraz znajduje dom ;)

hahaha no wlasnie zauważyłam :D a Arniemu tez szykuje tylko musze zdjecia zrobic oraz pomyslec nad tekstem :)

Posted

przepraszam, że się wtryniam... ale pilna sprawa, Ciotki... UMIERAJĄ SZCZENIAKI jeden za drugim... można je uratować, ale potrzeba kasa - dla jednego na transfuzję krwi, dla pozostałych na leki... dług u weta pójdzie w setki złotych
śliczne psiaki... pomóżcie... jak nie pojawią się deklaracje, to kolejna sunia umrze jutro rano
Znaleźliśmy im wspaniały dt, już nawet jeden ds się znalazł... i sunia go pewnie nie doczeka

http://www.dogomania.pl/threads/1936...-TM-%28/page32

Posted

Jakiś tydzień, półtora temu nowa pani Zuli była ją poznać na "zaproszenie" Julian. Pan nie przyjechał, bo ponoć po śmierci poprzedniej suczki nie mógł się pozbierać, Pani silniejsza psychicznie, ale i tak Julian mówiła, że na widok i powitanie Zuli pani się rozpłakała. A że do tego to znajomi Julian, to myślę, że można być pewnym świetlanej przyszłści dla suczki :-)

Posted

To prawda abero. Ja wtedy byłam z panią, i tylko gdy jej wyprowadziłam zule ta się popłakała i zaczeła ją głaskac.. mysle ze to bedzie dobry dom dla niej!

Posted

Witajcie,
Jestem córką nowych właścicieli Zuli. Psinka trafiła do nas dzisiaj popołudniu. Jest jeszcze trochę zagubiona, ale mamy nadzieję że szybko się zaaklimatyzuję. Mama ją dokładnie wyczesała czym zaskarbiła sobie sympatie Zulki - wyraźnie sprawia jej to ogromną przyjemność.
Rozwieję wasze wątpliwości - mieszkamy w domu otoczonym duzym ogrodem. Zula będzie spała oczywiście z nami w domu, co zresztą widać na załączonym zdjęciu - legowisko już jest, a nawet dwa, w najbardziej strategicznych miejscach by mogła przebywać w naszym bliskim otoczeniu :)

Pozdrawiamy
ZUZOLe :)))

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie,
u nas wszystko ok. Zulka dobrze sypia, apetyt jej dopisuje, nie ma pojęcia o aportowaniu, może biegać na spacerach godzinami jak wyżeł i jest największym pieszczochem świata. Przeszliśmy małą metamorfozę, wyleczyliśmy uszy. Tylko nasz kot pozostaję śmiertelnie obrażony ;))

Zamieszczam najnowsze zdjęcia poniżej,
pozdrawiam
kamila

językowe rewolucje

laska

dobrze psuuu

• 2 months later...
  • 2 months later...