Anisha Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Ali26762']Która profilowała Szagastego na mordzi? Przyznać się na ten tychmiast, bo będzie robótka z Deryśkiem :) Za Chiny mi nie wychodzi, zawsze spartaczę pychola, może mi wreszcie ktoś pokaże co robię nie tak, a raczej jak robić, aby było tak?[/quote] [B]Zach[/B] profilowała obie mordzie, ja - jak już Ci mówiłam przez telefon w czasie trymparty :cool3: - jestem raczej "dupnym ekspertem", lub w każdym razie mam o wiele większe szanse takim zostać niż "łebskim" :evil_lol: . Ogon i zad to moje faworyty, na przedniej linii frontu gubię się na całego, więc niestety przy głowie Deryśka na pewno Ci nie pomogę. :shake: Ludwikowi za to tak wydepilowałam precla, że [B]Zach[/B] się załamała, że szczurzy ogon mu się zrobił :p - wyraźnie nie była zadowolona z efektu mojej pracy. :eviltong: :diabloti:
Flaire Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='rita60']Witajcie,ja w kwestii formalnej,czy na naszym [B][COLOR=red]wirtual party[/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]/fajnie brzmi/ bedzie obowiazywał stroj wieczorowy,czy luzacki ? [/COLOR][/COLOR][/quote]Ja proponuję "pajama party". Piżamki oczywiście moga być od Diora. ;-)
Anisha Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='rita60']Witajcie,ja w kwestii formalnej,czy na naszym [B][COLOR=red]wirtual party[/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]/fajnie brzmi/ bedzie obowiazywał stroj wieczorowy,czy luzacki ? Bo jesli wieczorowy,to jeszcze zdaze skoczyc do Galerii po jakas kreacje od Diora:lol:[/COLOR][/COLOR][/quote] Skocz, skocz - bez względu na to czy się w niego na Sylwestra ubierzesz czy nie, zawsze nowa kreacja poprawi Ci humor :cool3: :loveu:.
rita60 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Anisha']Skocz, skocz - bez względu na to czy się w niego na Sylwestra ubierzesz czy nie, zawsze nowa kreacja poprawi Ci humor :cool3: :loveu:.[/quote] Anisha tylko nie wiem,czy zdaze załatwic kredyt na ta kreacje,chyba,ze odnawialny:evil_lol::lol::evil_lol:
rita60 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Flaire']Ja proponuję "pajama party". Piżamki oczywiście moga być od Diora. ;-)[/quote] Flaire swietny pomysł,ja dostałam taka sliczna rozowa pizamke z krowka:oops:od Mikołaja. Czekam na inne propozycje.......
coztego Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='rita60']Flaire swietny pomysł,ja dostałam taka sliczna rozowa pizamke z krowka:oops:od Mikołaja. [/QUOTE] Ja dostałam z żyrafą, myślę, że tematycznie będą się ładnie komponowały na naszym party :evil_lol:
rita60 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='coztego']Ja dostałam z żyrafą, myślę, że tematycznie będą się ładnie komponowały na naszym party :evil_lol:[/quote] coztego mysle,ze bedziemy stanowiły ładna kompozycje,czy jeszcze ktos ma pizamke ze zwierzaczkem ?:evil_lol:
zachraniarka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Anisha']Ludwikowi za to tak wydepilowałam precla, że [B]Zach[/B] się załamała, że szczurzy ogon mu się zrobił :p - wyraźnie nie była zadowolona z efektu mojej pracy. :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] Efektem pracy jestem zachwycona, bo wiem jak ciężko wytrymować tę część teriera.. ale fakt faktem załamana jestem że ogon szczurzy, świński.. no wiele by się określeń znalazło. Jednak gdzie tu Twoja wina, ze Ludwikowi coś takiego żałosnego z tyłka wyrasta :niewiem:
INA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Zadrościłam wam tych trzech imprez i dziś robię Trym - party- takie domowe - przychodzi znajomy z foksem --Dżekiem i będziemy skubać - ja nowym :multi: on starym moim Trixem.. chce sobie trochę poskubać zobaczyć jak to wygląda.. [B]Anishia[/B] - oj erotoman,erotoman z Twojego młodzeńca:razz: wszystko widziałam:cool3: :evil_lol: Vigo też erotoman ale specyficzny on lubi wąchać:diabloti: - jak znajdzie interesujący zapach to zgrzyta zebami, ślini sie i biega w kółeczko ale gdy natchnie się na wytropioną sukę to często spotkanie kończy się na obwąchaniu i każdy idzie w swoją strone - ( czeka na tę jedyną :cool3::evil_lol: ) [B]Rita[/B] - ja ma w misie:lol: ale jutro wymieniam na jakiąś cud bluzeczkę:roll: Jeśli chodzi o ten kołtun to aby to był tylko jedyny powód kuśtykania -- mnie się wydaje że Vigo nadal kuleje - ale reszta rodziny twierdzi że mam przewidzenia:p
Ali26762 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='rita60']...czy jeszcze ktos ma pizamke ze zwierzaczkem ?:evil_lol:[/quote] Ja mam z kotkiem siedzącym na parapecie okna. Tyle tylko, że to letnia piżamka, ma krótkie rękawki i krótkie spodenki, a na sylwestrową noc zdałaby się długa i powłóczysta kreacja... :roll:
rita60 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='zachraniarka'] Jednak gdzie tu Twoja wina, ze Ludwikowi coś takiego żałosnego z tyłka wyrasta :niewiem:[/quote] [B]Zach [/B]całe szczescie,ze wyrasta,masz slicznego i madrego pieska i to jest najwazniejsze,dogomaniacki uszarek Parys sciska mu łape.:lol::lol::lol:
rita60 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B]Ali [/B]kotek moze byc,chyba,ze masz jakas długa koszulke nocna,ale dobrze by było,zeby był jakis zwierzaczek:evil_lol:;) [B]Inus [/B]baw sie dobrze,ale jakby tam była jakas kawiarenka internetowa:cool3:wpadnij do nas.:loveu:
Ali26762 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B]rituś[/B], koszulek nie mam, bo śpię wyłącznie w piżamkach (chyba, że bez, ale to inna bajka ;) ). Boję się tylko, że zmarznę w tym letnim stroju. Czy będę mogła przywdziać jakiś gustowny szlafroczek? :lol:
rita60 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B]Ali[/B] oczywiscie włoz szlafroczek, dopiero co byłas chora:roll: nie chce zebys na naszym wirtual party znowu sie przeziebiła:shake:
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ali ale szlafroczek tez tylko w jakies zwierzatka :) ja szukam pizamki albo koszuli w pieski.....mam tylko w kotki,,,,,:mad: :mad:
Ali26762 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kurcze, mam tylko gładki :shake: Może przyszyję sobie jakąś aplikację... :) Wystarczy?
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no pewnie ze tak!! Derylkiem sie przxykryjesz i bedzie w sam raz:lol:
Ali26762 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Aaaa, Derylkiem to obowiązkowo :D Tyle tylko, że nie będę go do niczego przyszywać ;) Razem przywitamy Nowy Rok, śmiem przypuszczać, że mały będzie u mnie na rękach (nie wyobrażam sobie innego przywitania Nowego Roku), dopiero później wzniesiemy toast i kieliszki :multi:
rita60 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B]Ali [/B]moze byc gładki,a naszywka moze byc zywa:lol:ale tylko chwilowa,nie meczyc piesa:cool3: [B]Nitencja [/B]rozumiem,ze sie przyłaczasz do nas,jak nie znajdziesz pizamki w pieski,moga byc kotki,mamy przeciez krowke,zyrafe,misie i inne...........:loveu:
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ritus my wszyscy bedziem z Wami :) ja w tym roku NOwy Rok bede witac w "zarazkowie" vel "urviskowie" tam nowe zarazki czekaja .......:cool3:
coztego Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ja mam jeszcze piżamkę w pingwiny, też bardzo gustowna, mogę komuś pożyczyć :lol: [B]Flaire[/B], czy hamerykańskie ciasto bananowe miksuje się mikserem? :eek2: Po ostatnich przygodach z suchą karmą, postanowiłam przywrócić Kresce na stałe "suche śniadanka". Powolutku ją przyzwyczajam do suchej karmy. No i znowu mam problem: Jaką karmę kupić? :(
borsaf Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witajcie po dlugiej przerwie. Na Swieta bylismy wszyscy razem, czyli pełna chata, do tego 2 psy. Kotlowały sie strasznie wiec dostały ksywę Dżagon. Oto kilka fotek światecznych piesów. Oto Dżaga uchwycona w chwili odpoczynku po przywitaniu [IMG]http://i12.tinypic.com/4c9kz1f.jpg[/IMG] Nadal Dżaga...proszę łaskawie zwrócic uwagę na "Parysowe" uszy. [IMG]http://i18.tinypic.com/4h02no7.jpg[/IMG] Koniec przerwy...zaczęli kłebowisko na nowo...w tym czasie przygotowywałyśmy wieczerzę... no comment [IMG]http://i11.tinypic.com/2qlfrwk.jpg[/IMG] [IMG]http://i11.tinypic.com/2lm9yy1.jpg[/IMG] [IMG]http://i10.tinypic.com/43cvvcz.jpg[/IMG] [IMG]http://i14.tinypic.com/48d3t4z.jpg[/IMG] [IMG]http://i16.tinypic.com/34iiz9d.jpg[/IMG] To na tyle.... Dzisiaj ciąg dalszy Christmas story w wykonaniu Dżagona bo własnie przyjechała z Wiktorkiem na Sylwestra. Czy ktos mówił, ze sunie sa spokojniejsze? NIEPRAWDA! Regon nie zostal dopuszczony do własnej miski, z warkotem go odpędziła zmora jedna, a ma tylko 4,5 miesiąca.
Nitencja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 przyklejac te uszyska!! Co by jak owczarkowi nie staly !!! Haaaaaaa to zajefajny Sylwester Wam sie szykuje:evil_lol:
Anisha Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witaj, [B]borsaf[/B], strasznie długo Cię nie było! :mad: :loveu: Foty fantastyczne! Dżagon widać, że doskonale się w święta bawił(y) :lol: , a Dżagunia wyraźnie charakterna panna! :evil_lol: Miałaś wesoło... :cool3: Pozazdrościć ciągu dalszego, byle tylko Regonik mógł dojść do michy, biedalek. Po ostatnim trymparty jakaś porąbana się porobiłam, bo patrząc na te słodkie serdele w postaci Dżagona zaraz bym jednemu skubała pyszczek, a drugiemu ogon... :oops: :diabloti:
Ali26762 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='coztego'][B]Flaire[/B], czy hamerykańskie ciasto bananowe miksuje się mikserem? :eek2:[/quote] Robiłam 2 razy i wszystko miksowałam. Tylko banany pokrój lub połam na małe kawałki i wrzucaj śmiało pod łopatki miksera. Polecam pieczenie w nieco większej, płaskiej blaszce i połączenie bananowca z masą cytrynową mojej teściowej - palce lizać! [quote name='borsaf'] [IMG]http://i10.tinypic.com/43cvvcz.jpg[/IMG] [/quote] Cuuudna fotka! Czy Dżagony śpiewały tu kolędy może?
Recommended Posts