kamilka91 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nawet u weta się uśmiecha... :) Cieszę się, że jest poprawa. Oby tak dalej! :kciuki: I za domek kciukam... Quote
akacha Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 dzisiaj przyszła paczka,serdeczne dzieki :D Quote
Ulka18 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Super wiesci. Oby to byl ten domek wlasnie dla Bellusi. Jesli specjalnie sie panstwo pofatygowali, zeby obejrzec Bellusie na zywo, to dobry znak. Biedne ma te oczka sunia, oj biedne. A entropium nie przyczynia sie czesciowo do ropienia oczu? Quote
akacha Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Ulka18 napisał(a):A entropium nie przyczynia sie czesciowo do ropienia oczu? tak myslimy, ale to musi poczekac do wygjenia stanu zapalnego i ustapienia opuchlizny. Quote
Vesper Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Witam, patrząc na 1-ej stronie na 2 próbki pisma, mogę powiedzieć że to pierwsze należy do kobiety, prawdopodobnie w wieku 30-50 lat. Drugie z całą pewnością to pismo starszego mężczyzny. Mogłabym opisać nawet ich charaktery w jakimś stopniu- uczyłam się analizy charakteru na podst. próbek pisma ;) . Jeżeli to jeszcze w ogóle jest ważne. Quote
akacha Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 psy juz wnowych domach, za wyjatkiem Belusi, jej watek na naszym forum 9nie we czy moge podac link), u niej sie dzieje wiele cały czas ja leczymy, juz jestesmy chyba u celu, udałos ię ja net wysterylizowac :) Quote
Recommended Posts