Gajax Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [B]Beatko [/B]- ja już wyciagam broń! :snipersm: :lol: Żartuję ;) [U]O ile jest dom, [/U]to jest dom dla jednej małej. Babka całkiem fajna, uprzedzona o tym, że szczeniory nie są do końca udomowione, powiedziała, że jest zdecydowana. No i zaczynają się schody - transport do Nowego Sącza byłby w razie adopcji konieczny. Psią rodzinkę Pani posiada dość liczną - 2 husky i 2 papilony ;) Pożyjemy - zobaczymy... Quote
Frotka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Załatwię transport a wcześniej moimi sądeckimi kanałami dyskretnie prześwietlę tą panią tylko podeślij adres na priv. Quote
Gajax Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 melduję, że adresik wysłany :evil_lol: Swoją drogą ciekawy dom - 4 psy, 2 koty, szynszyla, chomik i rybki :lol: Zobaczymy co z tego będzie ;) Quote
Beata J. Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ktoś zalicytował naszą tricolor rodzinkę. Dziewczyna ma na imię Paulina. Ze mną się nie kontaktowała. Czy ktoś coś wie może bliżej? Nie wiem czy to poważna propozycja czy żart, bo niestety i takie się zdarzają. Quote
Gajax Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Do mnie się żadna Paulina nie odezwała. Ale domek w Nowym Sączu czeka na sunię z niecierpliwością :loveu: Quote
Frotka Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 ja też niec nie wiem o Paulinie, a domek w Sączu już sprawdzam Quote
Gajax Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Frotka... wiesz... znów masz pełną skrzynkę!! :mad: Quote
Beata J. Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Za parę godz. kończy się aukcja na allegro. Obecnie jest 11 obserwatorów Quote
Gajax Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Frotka i jak z tym domem w NS? Bo Państwo czekają na telefon... Quote
Therion Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Czy cos juz wiadomo, szkoda zmarnowac szansy, jesli to dobry dom. Quote
Gajax Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Domek sie rozmyślił jak usłyszał słowo sterylizacja.. :shake: Wiem, że jestem głupia, ale dla mnie rasowy=rodowodowy. Husky to pies i suka - bez papierów, bez planów sterylizacji czy kastracji. Papilon to matka z młodym. "Suka powinna miec raz w życiu szczeniaki - tak powiedział wet".. :placz: Ręcę opadają.. Quote
Therion Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jak oni sobie to wyobrazali bez sterylizacji, co mixy huski chcieli hodowac ? Własnie tacy miłosnicy psów przyczyniaja sie do powiekszania populacji psow nierasowych, i tacy weci-bezmozgowi.Moze lepiej ,ze ten dom nie wypalił. Quote
Ss Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Z jednej strony lepiej..... ale psiaki dalej czekaja....... :( Quote
Gajax Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Oni uważają, że sa w stanie psa upilnować. (ta suczka husky ma obecnie 7 miesięcy). Ja tylko się cieszę, że to wyszło teraz, a nie 10 minut przed oddaniem suczki do nowego domu.. Quote
Beata J. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Słuchajcie, ten pogląd że suczka choć raz w życiu powinna mieć młode to funkcjonuje z powodzeniem i wiele osób tak uważa-jak widać włącznie z wetami. Może jednak warto żeby ktoś ten dom zobaczył, pogadał z sąsiadami itp. Jeśli by się okazało że warunki dobre, to może jakoś by się nam wspólnymi siłami udało złożyć na sterylkę....Oddać sunię wysterylizowaną. Tylko czy oni chcą wysterylizowaną???? Sama już nie wiem co myśleć. Quote
Beata J. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Rzeczywiście, za dużo tych wątpliwości, a to dobrze nie wróży. Cóż szukamy dalej... Quote
Gajax Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Powiedzieli, że tricollorkę mogą wysterylizować. Ale mają jeszcze 2 suczki i 2 psy. Twierdzą, że są w stanie towarzystwo upilnować. Jak powiedziałam , że może by tak jeszcze psa wykastrować to usłyszałam:" To są moje psy i co was obchodza?" Może ja jestem przeczulona na punkcie tych sterylek... nie wiem.. Poza tym - już raczej tej suczki nie chcą.. Quote
Frotka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 dziś napisało do mnie kilka osób. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam jeden dom awaryjny w Zakopanem, na wypadek gdyby nic się nie znalazło. Wczoraj na sekretarkę nagrała mi się Karina. Ktoś podrzucił jej trutkę. Podtruł Kolaka. Właśnie wracała z nim od weterynarza. Prosiła żeby jak najszybciej zabrać tricolorki, tylko gdzie..? Ja mam takie miejsce w Zakopanem, gdzie mogę przechowywać, ale tam siedzi doberman. Quote
Therion Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Frotko w ostatecznosci jest hotel o którym pisałem Ci na priv, jakby co postaram sie go opłacic dla tricolorków. Quote
Frotka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Poczekajmy, zobaczymy. Hotel to zawsze ostateczność, tym bardziej, że psów jest kilka i rachunek wyjdzie duży. Dziś pisało do mnie kilka osób. Jest też dom w Zakopanem. Quote
Recommended Posts