Gajax Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Czekają, czekają i doczekać się nie mogą... :shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Takie bylo zainteresowanie merlakami na poczatku, hasla ratujmy, wezmy domki sie znajda i gdzie te domki, halo , domki gdzie jestescie. Karina nie jest w stanie utrzymywac tylu psow samodzielnie . Nie ma ani chetnych na domki ani chetnych do pomocy. Quote
Therion Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Licze na to ,ze moze jednak ciocia Bonity, i ludzie od zasadzkas sie zdecyduja. Quote
bonita Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Therion']Licze na to ,ze moze jednak ciocia Bonity, i ludzie od zasadzkas sie zdecyduja.[/quote] Wiecie jak ja bym chciała żeby wzięła, już dzwonię do Niej codziennie, jak na złość jeszcze babcia się trochę rozchorowała( ciocia mieszka razem z nią i się opiekuje) więc teraz ma troche kłopotów, ale myslę że do końca tygodnia coś się wyjaśni. Quote
Therion Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Trzykolorowa rodzinka dalej czeka na dom. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 To tricolory czekaja az ciocia odkomplikuje sobie sprawy :) Quote
LALUNA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 CZy możecie dać fotki jak obecnie szczeniory wyglądaja ile mają w tej chwili i coś o ich charakterze. Popytam, może uda mi się kogoś namówić. Tylko proszę o aktualne foty. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Na str 11 masz aktualne foty , juz wiecej nie urosna a zdjecia sa sprzed dwoch tygodni. Pzdr, Quote
Gajax Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Najlepsze zdjęcia są na[SIZE=3] [B]str 33, [/B][SIZE=2]na 11 jest tylko zdjęcie matki. [/SIZE][/SIZE] Quote
LALUNA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 na 11 stronie jest tylko jedna fotka i niezbyt widać jak wygląda w całej okazałosci. Czy to tylko jedna sunia została? W jakim wieku są teraz suczki do adopcji, zróbice wiecej zdjęć bo chciałabym je pokazać osobie którą namawiam. Czy coś o ich charakterze, jak do ludzi? Ile jest tych suczek? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Sorry Gajax, zasugerowała sie tytułem. Nie będę jechac i robic nowych zdjec bo tamte sa nieprzeterminowane ( str 33 ). Suczki sa płochliwe ale coraz mniej , matka wychodzi do ludzi , jest juz ucywilizowana. trikolorka prawie jak mama tez juz coraz smielsza , najwiekszy cykor to biala . Sa dwie małe suczki ( ok.7 mscy ) chyba ? popraw Gajax jezeli cos nie tak i mama suczek, ktora tez szuka domku , ma ok 3 lat. Bardzo łagodne i spokojne, wymagaja kontaktu z czlowiekiem. Nie agresywne. Quote
LALUNA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/suczkamerlekropki4.jpg[/IMG] No dobra już namierzyłam zdjęcia:lol: Czyli sunia ma 7 miesięcy. NArazie na tymczasie w warszawie jak się domyslam. Czy ta strachliwość jest duża? Chodzi mi czy sunia szuka kontaktu z ludźmi i przychodzi do nich? Bo to miał byc też psiak do robienia wrażenia przy domku jako stróżujący, ale łagodny. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Przyglada sie z ciekawoscia jak inne psy podchodza do ludzi , sa ciekawe jak szczeniaki ale tam gdzie sa nikt nie ma czasu siedziec z nimi. Wymagaja po prostu pracy , sa normalnymi psami nie majacymi jak do tej pory wystarczajacego kontaktu z czlowiekiem, Matka juz jest calkowicie oswojona wiec jest sukces. Quote
Gajax Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska'] popraw Gajax jezeli cos nie tak[/quote] Wszystko jak najbardziej tak :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Halo, halo , psiaki pilnie czekaja na domki. Quote
zasadzkas Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Jeden domek nie wypalił- odmówił, bo Pani myśli, żeby przygarnąć bezdomnego z miasta. Wymyśliłam drugi, ale jutro wyjeżdżam na psi obóz, więc nie wiem, jak dam radę. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A ten bezdomny skad ? Z MIASTA ) Zasadzkas dasz radę . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 To ja moge podrzucic trikolorka do Skierniewic i przywiazac do drzewa :) bedzie z miasta i bezdomny i jeszcze udreczony :cool3: Quote
gosia_p Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska']To ja moge podrzucic trikolorka do Skierniewic i przywiazac do drzewa :) bedzie z miasta i bezdomny i jeszcze udreczony :cool3:[/quote] To sie nazywa elastycznoac!!! Frontem do klienta :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja zawsze frontem , nie lubie z innej strony :cool3: Quote
Recommended Posts