Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Therion']Licze na to ,ze moze jednak ciocia Bonity, i ludzie od zasadzkas sie zdecyduja.[/quote]

Wiecie jak ja bym chciała żeby wzięła, już dzwonię do Niej codziennie, jak na złość jeszcze babcia się trochę rozchorowała( ciocia mieszka razem z nią i się opiekuje) więc teraz ma troche kłopotów, ale myslę że do końca tygodnia coś się wyjaśni.

Posted

CZy możecie dać fotki jak obecnie szczeniory wyglądaja ile mają w tej chwili i coś o ich charakterze. Popytam, może uda mi się kogoś namówić. Tylko proszę o aktualne foty.

Posted

na 11 stronie jest tylko jedna fotka i niezbyt widać jak wygląda w całej okazałosci. Czy to tylko jedna sunia została? W jakim wieku są teraz suczki do adopcji, zróbice wiecej zdjęć bo chciałabym je pokazać osobie którą namawiam. Czy coś o ich charakterze, jak do ludzi? Ile jest tych suczek?

Posted

Sorry Gajax, zasugerowała sie tytułem.
Nie będę jechac i robic nowych zdjec bo tamte sa nieprzeterminowane ( str 33 ).

Suczki sa płochliwe ale coraz mniej , matka wychodzi do ludzi , jest juz ucywilizowana. trikolorka prawie jak mama tez juz coraz smielsza , najwiekszy cykor to biala .
Sa dwie małe suczki ( ok.7 mscy ) chyba ? popraw Gajax jezeli cos nie tak i mama suczek, ktora tez szuka domku , ma ok 3 lat.
Bardzo łagodne i spokojne, wymagaja kontaktu z czlowiekiem. Nie agresywne.

Posted

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/suczkamerlekropki4.jpg[/IMG]
No dobra już namierzyłam zdjęcia:lol:
Czyli sunia ma 7 miesięcy. NArazie na tymczasie w warszawie jak się domyslam. Czy ta strachliwość jest duża? Chodzi mi czy sunia szuka kontaktu z ludźmi i przychodzi do nich?
Bo to miał byc też psiak do robienia wrażenia przy domku jako stróżujący, ale łagodny.

Posted

Przyglada sie z ciekawoscia jak inne psy podchodza do ludzi , sa ciekawe jak szczeniaki ale tam gdzie sa nikt nie ma czasu siedziec z nimi.
Wymagaja po prostu pracy , sa normalnymi psami nie majacymi jak do tej pory wystarczajacego kontaktu z czlowiekiem,
Matka juz jest calkowicie oswojona wiec jest sukces.

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']To ja moge podrzucic trikolorka do Skierniewic i przywiazac do drzewa :)
bedzie z miasta i bezdomny i jeszcze udreczony :cool3:[/quote]

To sie nazywa elastycznoac!!! Frontem do klienta :eviltong: