caromina Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 W dniu 21.09.2010 znaleziono w okolicach osiedla kwiatowego i zielarskiego Poznań Plewiska psa myśliwskiego-posokowca. Miał na szyi łańcuszek z serduszkiem. Pilnie poszukuję właściciela. Jest zadbany,zna komendy. Nr telefonu, pod którym proszę się kontaktować w sprawie psa: 695938951 Piesek bardzo teskni!!! [IMG]http://public.blu.livefilestore.com/y1pYHjXSR8VJxB_vr-poNVrzhxnkZEIllvp0Uxvpr11eIBxVz35jIcqagCHDrEKVsQlBd7DZCawrMvOgoytis6qQw/P1040155.jpg?psid=1[/IMG] [IMG]http://public.blu.livefilestore.com/y1py9OAi6kIutqmTpm1JnU-ifpbD3blxs0DZ4HNhvtzTgmxHHjDhUq3u5LKBQdohpmn4oiexiGsDXCPofx3_qu9MA/P1040156.jpg?psid=1[/IMG] Quote
xxxx52 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 moze pobiegl za kroliczkiem i nie znalazl drogi powrotnej Powiadom schroniska i straz miejska Quote
caromina Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Właściciel właśnie zadzwonił!!! Happy edd!!:)) Quote
xxxx52 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 To cudownie,a tak na marginesie jaki to byl opiekun i dlaczego psiak uciekl ? Quote
mitheithel Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 To jest gończy polski raczej, a nie posokowiec :) Popytam znajomych z UP wiele z nich posiada psy mysliwskie, taki sam mieszkał ze mną w zeszłym roku w akademiku. Może coś słyszeli o jakiejś zgubie. Czy jeśli nikt się po niego nie zgłosi, szukacie dla niego nowego domu? Quote
caromina Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Poleciał burek za lisem, otem prawdopodobnie za cieczką;) w końcu zgubił trop i niełmógł wrócić. Właściciel OK, szukal go na rowerze do 2.30 w nocy. W godzinę po rozmowie ze mną, przywiózł swojego potwora do domu:) mitheithel to raczej gończy polski nie jest bo one maja uszy krótsze , klatę mniejsza i chyba nogi dłuższe. Ale żadnym znawcą nie jestem, mam trzy husky. Byłam na forum posokowców i ze zdjec wygląda na posokowca chyba bawarskiego (bo jest jeszcze hanowerski) Quote
caromina Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Errata, oczywiście w poscie wyżej powinno byc - nie mógł - anie jakies hdkJAHDFKJHK;) Edycja postu niestety mi nie działa Pozdrawiam! Quote
asia_i_bora Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 To jest jak najbardziej rodowodowy gończy polski ;) Quote
caromina Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='asia_i_bora']To jest jak najbardziej rodowodowy gończy polski ;)[/QUOTE] Prosze Was!! Nie piśszcie, ze sie dokumentnie skompromitowałam na calą Polskę!:))) A mój mąż mówił, ze on wygląda jak gończy polski, a ja mu na to, ze sie nie zna;)) Asia i bora wiesz o jakiego psiaka chodzi? To chyba nie ten z Twojego awatara?:) Quote
asia_i_bora Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wiem, wiem, to pies mojego narzeczonego :) W schronisku też się zdziwili, że on rasowy :D Quote
asia_i_bora Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jeszcze raz dziękujemy za wyłapanie naszego włóczęgi! Co się nerwów najedliśmy przez całą noc... Dla mnie to nauczka, że samce są zupełnie inne. Moje suki nigdy nie wywinęły mi takiego numeru. Quote
Recommended Posts