Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aisa7777']Yupiii..dzis przyszla tuba z dyplomem mojej Interki :)...Wyslalam dokladnie 18.sierpnia, takze ciut ponad 4 - mce...to taki spozniony prezencik swiateczny pod choinke ;)[/QUOTE]

Wielkie gratulacje:-):-).

My nadal czekamy.:shake:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lotty']Wielkie gratulacje:-):-).

My nadal czekamy.:shake:[/QUOTE]

Do nas 9 grudnia przyszło potwierdzenie INTera skonczonego 18 wrzesnia, byłam zszokowana ze tak szybko.

Posted

[quote name='karenina']Do nas 9 grudnia przyszło potwierdzenie INTera skończonego 18 września, byłam zszokowana ze tak szybko.[/QUOTE]

Wychodzi na to, że wszystko zależy od tego z jakich krajów są CACIBy. Pewnie też już dawno byśmy mieli dyplom, ale Węgrzy nawalili.

Posted

[quote name='aisa7777']Yupiii..dzis przyszla tuba z dyplomem mojej Interki :)...Wyslalam dokladnie 18.sierpnia, takze ciut ponad 4 - mce...to taki spozniony prezencik swiateczny pod choinke ;)[/QUOTE]
Gratulacje:)

[quote name='karenina']Do nas 9 grudnia przyszło potwierdzenie INTera skonczonego 18 wrzesnia, byłam zszokowana ze tak szybko.[/QUOTE]
Aż nie do uwierzenia... Ale gratuluję!

[quote name='Zzabi']Pytanie...dostajecie potwierdzenie wysłania wniosków z ZG???? Ja wysłałam formularz i cisza...:/[/QUOTE]
Hm, ja nie miałam żadnego potwierdzenia, ale .... wiem, że doszło, bo nie wypełniłam dodatkowego wniosku o przekształcenie r.CACIB'a w CACIB'a. Więc panie z ZG wysłały do mnie maila z prosba o uzupełnienie.i stąd wiem, że doszło:)

Może po prostu zadzwoń i dopytaj? Ale przypomnij sobie,KIEDY wysyłałas....

pzdr.

Posted

Ja wysłałam maila 27.09.2011r i czekam.... cierpliwie czekam:) Ostatni CACIB był z Węgier 27.08.2011r., więc zobaczymy kiedy i do nas przyjdzie, ja już doczekać się nie mogę, zwłaszcza, że to mój pierwszy Inter:)

Posted

[quote name='wacha']Ja wysłałam maila 27.09.2011r i czekam.... cierpliwie czekam:) Ostatni CACIB był z Węgier 27.08.2011r., więc zobaczymy kiedy i do nas przyjdzie, ja już doczekać się nie mogę, zwłaszcza, że to mój pierwszy Inter:)[/QUOTE]
Może zadzwoń do ZG i dopytaj...
Pzdr.

Posted

Wacha, gratuluję.:smile: Witaj w gronie oczekujących.:smile:

Posted

Dzwoniłam ale Panie tam są wyjątkowo nie miłe, jak by za karę pracowały a nie żeby miały coś doradzić, pomóc, odpowiedzieć :) powiedziały, że wniosek wysłały i czekać mam i koniec rozmowy, nie mówiły ile ale gdzieś czytałam, że około pół roku się czeka na Intera, więc czekam dopiero 3 miesiące w sumie więc to dopiero połowa oczekiwanego czasu ale zawsze się ma nadzieję, że może to już... :) ja poczekam jak minie pół roku albo więcej i nic nie przyjdzie będę dzwonić i wyjaśniać :)
Dziękuję za gratulacje :)

Posted

Coś mnie tknęło i napisałam do samej Belgii :) z zapytaniem jak się miewa mój Inter i okazało się, że brakuje im jednego CACIB'a oczywiście z Węgier, bo ten był ostatni i tabela jaką przysłali pokazuje, że właśnie brakuje tego CACIB'a, Polskę mają i Słowację mają, he he czy te Węgry zawsze się tak ociągają? Przyślę im zeskanowane: kartę ocen i tego CACIB'a - zrobię to w poniedziałek bo już mam długi weekend:) nic, poczekamy... :)

Posted (edited)

[quote name='wacha']Coś mnie tknęło i napisałam do samej Belgii :) z zapytaniem jak się miewa mój Inter i okazało się, że brakuje im jednego CACIB'a oczywiście z Węgier, bo ten był ostatni i tabela jaką przysłali pokazuje, że właśnie brakuje tego CACIB'a, Polskę mają i Słowację mają, he he czy te Węgry zawsze się tak ociągają? Przyślę im zeskanowane: kartę ocen i tego CACIB'a - zrobię to w poniedziałek bo już mam długi weekend:) nic, poczekamy... :)[/QUOTE]

No to pięknie.:shake: Ja chyba też tak zrobię.
Wacha, proszę daj znać jak dostaniesz odpowiedź z FCI.

Edited by Lotty
dopisek
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='wacha']Przyślę im zeskanowane: kartę ocen i tego CACIB'a. [/QUOTE]

Ja tak właśnie zrobiłam i... nic z tego. Dowiedziałam się tylko, że wysłali ponaglenie na Węgry, bo nie mają jeszcze (!) sprawozdania, a wystawa była w połowie czerwca.:shake:
Ps. Przepraszam za dwa posty pod rząd.

Posted

[quote name='Darianna']podanie o intera (C.I.E.) śle się mailem czy na normalną pocztę do odziału głównego ZKWP?[/QUOTE]
Ja wysyłałam mailem. Kilka dni później zadzwoniłam do ZG i dopytałam, czy doszło.
Darianna, gratuluję.:)

Posted (edited)

Formularz wysłany został mailem do ZG.
Na dyplom czekaliśmy zaledwie 3mce.
Jesteśmy niezmiernie uradowani ponieważ to nasz pierwszy inter.

Edited by NIVA
Posted

[quote name='NIVA']
Na dyplom czekaliśmy zaledwie 3mce.
Jesteśmy niezmiernie uradowani ponieważ to nasz pierwszy inter.[/QUOTE]

Gratulacje.:-) My chyba sobie jeszcze sporo poczekamy.:shake:

Posted

[quote name='Lotty']Gratulacje.:-) My chyba sobie jeszcze sporo poczekamy.:shake:[/QUOTE] tak poczekamy, poczekamy, odpowiedź jaką dostałam z FCI to tabelkę ze wszystkimi CACIBami oprócz Węgier i odpowiedź, że Szanowna Pani mamy jedynie 3 Pani CACIBy, a do uzyskania Interchampiona potrzebne są 4, ha ha jakąś nowość mi napisali, ja o tym wiem, więc pozostaje nam czekać, moje skany też nic nie pomogły bo, oni muszą mieć sprawozdanie z kraju, w którym był CACIB przyznany, a nie mają... :(:diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Wiecie co? Zostałam dzisiaj tak zaskoczona, że nawet nie wiem, jak to opisać...

Otóż, ostatni CACIB został zdobyty w ub.r. w Kielcach (połowa listopada) i dzisiaj dostałam list z FCI, że tytul został przyznany i mam czekać na tube....
Miesiąc, dwa czekania i już....?!?!?!? Az nie do uwierzenia...

Jestem w szoku:!

Pzdr.

Posted (edited)

[quote name='Asiaczek']Wiecie co? Zostałam dzisiaj tak zaskoczona, że nawet nie wiem, jak to opisać...

Otóż, ostatni CACIB został zdobyty w ub.r. w Kielcach (połowa listopada) i dzisiaj dostałam list z FCI, że tytul został przyznany i mam czekać na tube....
Miesiąc, dwa czekania i już....?!?!?!? Az nie do uwierzenia...

Jestem w szoku:!

Szczęściara z Ciebie, Asiaczku. Gratuluję kolejnego Interchampiona.:smile:

U nas dalej cisza.:shake:Chyba ustanowimy rekord w długości oczekiwania na list ( a gdzie tam jeszcze do tuby). W najbilższą niedzielę minie równo 8 miesięcy.

Edited by Lotty
Posted

Dziękowac:)
Mam nadzieję, że tuba dojdzie;)

Naprawde jestem w szoku, bo niedalej, jak pare dni temu, rozmawiałam z kolezanką i tak sobie wyliczylam, że w czerwcu/lipcu, najwczesniej, mogę dostac certyfikat. A tu taki zonk...

Życze cierpliwości:)

pzdr.

Posted (edited)

Życze cierpliwości:)
[/QUOTE]
Dziękuję na pewno się przyda, ale nawet cierpliwość ma swoje granice.:angryy: Doprawdy nie wiem, jakim cudem przy takim bałaganie Węgrzy dostali przyszłoroczną światówkę, skoro sprawozdania ze zwykłej CACIBówki nie potrafią wysłać w terminie.:shake:

Edited by Lotty
dopisek
Posted

[quote name='Karka']U nas to samo :(( Już ponad pól roku czekam i nic .Pisałam do FCI i też cisza... jakaś siła złego na jednego chyba nas dopadła ...[/QUOTE]

Karka, Czy ty też czeksz na CACIBa z Węgier?