Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Perdusia :-) To pytanie bardzo mi się podoba :-D[/QUOTE]No jak mogłabm się nie zainteresować, przecież jestem jego "mamą" tymczasową ale jestem:loveu:. A Feluś jest taki kochany, cały czas rozdaje buziaki i jak go nie kochać, chociaż czasami broi. Ale jeśli domek w porządku to bardzo się cieszę. Tylko zastanawiam się jak to będzie na początku, pewnie będzie tęsknił może nawet piszczeć i w stresie może popuścić (tak jak u nas na poczatku), ale to kwestia czasu i będzie dobrze. Oj ale się rozpisałam. Przyznam się, że nie spytałam kiedy na zdjęcie szwów, jutro zadzwonię. Wiecie, że Feluś już w środe wariował. Zachowywał się jak nic by się nie stało. Jest super psiakiem,:multi:

Posted

[quote name='Romka']Dokładniej, transport po Felusia będzie w Łowiczu w sobotę około 20-21 00...a potem to już tylko szerokiej drogi i szczęścia w nowym domku...:lol:[/QUOTE]

Maluszku, jutro o tej porze będziesz w drodze do nowego domku :)

Posted

Pojechał późno, Konrad miał opóźnienie, do nas dotarł po 23.00

W oczekiwaniu na kundlowóz Felek ganiał się u nas z psami i bardzo ucieszył się na widok Oli, chyba przypomniała mu Zuzię, bo witał się z nią jak ze starą znajomą. W nowym domu Felka też jest dziewczynka. Pewnie Romka da znać jak tylko Pan do niej zadzwoni, sama jestem ciekawa. Niestety ja nie zadzwonię, bo zgubiłam wczoraj telefon, jak się okazało po północy, znalazł się w samochodzie Romki :-)

Posted

Z tego, co zdążyłam dowiedzieć się od Romki, Felek szczęśliwie dojechał do nowego domu już około 6.00 rano. Trochę boi się mężczyzn więc Pan będzie pewnie musiał popracować nad jego zaufaniem. Natomiast z Ferdynandem sztama :-) Z córką też. Został powitany z radością i bez zastrzeżeń, że za mały, za duży, nie taki, nie siaki. Spał z Ferdynandem na jednym kocyku. Będą zdjęcia :-)

Posted

[quote name='mamanabank']Z tego, co zdążyłam dowiedzieć się od Romki, Felek szczęśliwie dojechał do nowego domu już około 6.00 rano. Trochę boi się mężczyzn więc Pan będzie pewnie musiał popracować nad jego zaufaniem. Natomiast z Ferdynandem sztama :-) Z córką też. Został powitany z radością i bez zastrzeżeń, że za mały, za duży, nie taki, nie siaki. Spał z Ferdynandem na jednym kocyku. Będą zdjęcia :-)[/QUOTE]

No to fajnie! ;)
Mam nadzieję, że szybko się zaprzyjaźni z panem :)

Posted

Dzwoniłam dziś do Felusia,domek w trakcie przeprowadzki więc Pan nie bardzo ma czas...ale podkreślał,zeby nie martwic się bo z Felusiem jest wszystko bardzo dobrze...zdjęcia będą ,trzeba czekać cierpliwie...

Posted

W oczekiwaniu na wieści od Felka, zapraszam do Felusiopodobnej Spinki, która jest u mnie na zimowych feriach :-)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196534-Spinka-g%C5%82adkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9Bc-w-schronisku?p=15744170#post15744170[/url]