kaskaSz Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='deer_1987']a kiedy czas na odpoczynek? :D[/QUOTE] [quote name='Cienka']Odpoczynek jest jak śpimy[/QUOTE] A że nie śpicie to nie ma odpoczynku :D I wszystko jasne. Spać musicie, bo bez tego to i robota nie idzie. Quote
M&S Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Cienka']Cześć my pracujemy a Ty?[/QUOTE] A ja nie i bardzo to sobie chwalę!!!!! Quote
Cienka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='kaskaSz']A że nie śpicie to nie ma odpoczynku :D I wszystko jasne. Spać musicie, bo bez tego to i robota nie idzie.[/QUOTE] Jak nie śpimy no bez przesady minimum 6 godzin [quote name='M&S']A ja nie i bardzo to sobie chwalę!!!!![/QUOTE] Ale pytam cop robisz a nie czy pracujesz :) Quote
kaskaSz Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Cienka']Jak nie śpimy no bez przesady minimum 6 godzin [/QUOTE] No to dobrze :) Dla mnie to i 8h snu to za mało ;) Quote
lourdnes Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Cienka zawsze była pracuś . A jak nie było nic do roboty to migiem sobie jakieś zajęcie wynalazła. I zdradze wam sekret - jak juz sobie wynalazła nadprogramowe zajęcie to też siłą nie szło jej od niego oderwać :evil_lol: . Ona taka jest- po prostu musi cos robić ;) Quote
M&S Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka zawsze była pracuś . A jak nie było nic do roboty to migiem sobie jakieś zajęcie wynalazła. I zdradze wam sekret - jak juz sobie wynalazła nadprogramowe zajęcie to też siłą nie szło jej od niego oderwać :evil_lol: . Ona taka jest- po prostu musi cos robić ;)[/QUOTE] Co poradzić, ten typ tak ma;) Dobrego dnia!!! Quote
Cienka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka zawsze była pracuś . A jak nie było nic do roboty to migiem sobie jakieś zajęcie wynalazła. I zdradze wam sekret - jak juz sobie wynalazła nadprogramowe zajęcie to też siłą nie szło jej od niego oderwać :evil_lol: . Ona taka jest- po prostu musi cos robić ;)[/QUOTE] Przestań opowiadać takie rzeczy ja jestem wybitnie leniwym człowiekiem. Mam zmywarkę 60siątkę bo mi się nawet garnków nie chce myć, panele takie, by nawet jak przez miesiąc nie umyje to nie było widać:diabloti: Quote
Buszki Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Cienka']Przestań opowiadać takie rzeczy ja jestem wybitnie leniwym człowiekiem. Mam zmywarkę 60siątkę bo mi się nawet garnków nie chce myć, panele takie, by nawet jak przez miesiąc nie umyje to nie było widać:diabloti:[/QUOTE] Hi,hi.Ja mam takie płytki na dole,póki się nie kleją,to brudu nie widać ;). Quote
lourdnes Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Cienka to, że nie zmywasz garnków czy paneli nie znaczy ,ze jestes leniwa- poprostu są 100-tne na liscie rzeczy ważnych do zrobienia według kolejności:diabloti: Quote
Cienka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Niech nikt nie myśli, że temat kalendarzy umarł wysłałam dzisiaj info do wszystkich przepraszam, że to trochę trwało penie wszyscy domyślają się czemu:roll:. Przedstawiam aktualną listę kalendarzową STYCZEŃ - WOLNE [B]LUTY - OFIK (Zuza i Noddy)[I]pytacie jak przez facebooka[/I]:cool3: MARZEC - MOREK i AZIS (gosiaja) KWIECIEŃ - Lourdnes MAJ - MAKSIO (MMM) CZERWIEC - Zgraja (jenis) LIPIEC - Zina (ziółek) SIERPIEŃ - Beni (bundustar) WRZESIEŃ - Kari (p. Ela) PAŹDZIERNIK - Mośki (cienka) LISTOPAD - Buszki i Szepsi (buszki) GRUDZIEŃ - Boss (basenji.help)[/B] Quote
Cienka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='Buszki']To ja ten styczeń biorę ;).[/QUOTE] To zamykamy tegoroczny kalendarz:multi: [B]STYCZEŃ - Buszki i Szepsi (buszki) LUTY - OFIK (Zuza i Noddy) MARZEC - MOREK i AZIS (gosiaja) KWIECIEŃ - Lourdnes MAJ - MAKSIO (MMM) CZERWIEC - Zgraja (jenis) LIPIEC - Zina (ziółek) SIERPIEŃ - Beni (bundustar) WRZESIEŃ - Kari (p. Ela) PAŹDZIERNIK - Mośki (cienka) LISTOPAD - Buszki i Szepsi (buszki) GRUDZIEŃ - Boss (basenji.help)[/B] Quote
Buszki Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 O,to mogę już fotki szykować :multi:.Cholibka,skąd ja wezmę tyle fotek :diabloti: ? Quote
Cienka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='Buszki']O,to mogę już fotki szykować :multi:.Cholibka,skąd ja wezmę tyle fotek :diabloti: ?[/QUOTE] Oj znajdziesz a jak nie to zrobisz nowe :) Quote
lourdnes Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Buszki']O,to mogę już fotki szykować :multi:.Cholibka,skąd ja wezmę tyle fotek :diabloti: ?[/QUOTE] Przyjedz do Kielc na wystawę to ja narobię cale mnóstwo :diabloti: Quote
Bundustar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Buszki']O,to mogę już fotki szykować :multi:.Cholibka,skąd ja wezmę tyle fotek :diabloti: ?[/QUOTE] Podesłać przy okazji jakieś nasze :eviltong:??? w sensie, że jak masz za dużo miejsca to my coś możemy dosłać od Benusia i Klusuni :diabloti: Quote
Buszki Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Cienka']Oj znajdziesz a jak nie to zrobisz nowe :)[/QUOTE] Musiałby śnieg spaść,bo na styczniową stronę,to sceneria nie bardzo :evil_lol:.Chociaż jeśli o mnie chodzi,to bez śniegu na razie się obędę :diabloti:. [quote name='lourdnes']Przyjedz do Kielc na wystawę to ja narobię cale mnóstwo :diabloti:[/QUOTE] Nie mam takiej dużej klatki na wszystkie swoje psiska :evil_lol:. [quote name='Bundustar']Podesłać przy okazji jakieś nasze :eviltong:??? w sensie, że jak masz za dużo miejsca to my coś możemy dosłać od Benusia i Klusuni :diabloti:[/QUOTE] Cfaniara.Masz swoją stronkę a na mojej chcesz się jeszcze lansować :eviltong:. Quote
lourdnes Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Buszki mi wystarczą 2 księżniczki - zrobimy w kilku odsłonach :diabloti: Quote
Buszki Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='lourdnes']Buszki mi wystarczą 2 księżniczki - zrobimy w kilku odsłonach :diabloti:[/QUOTE] Raczej odpuszczę te Kielce.Raz tam byłam i na dworcu na słup wlazłam.Tak przydzwoniłam,że aż krew się polała :roll:.Złe wspomnienia :evil_lol:. Quote
Bundustar Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Buszki'] Cfaniara.Masz swoją stronkę a na mojej chcesz się jeszcze lansować :eviltong:.[/QUOTE] Oj tam od razu lansować:mad:poprostu nie lubię pustych miejsc:eviltong: no i ja nie marudzę, że zdjęć nie mam:eviltong: zrób stronkę z domowymi wtedy pory roku nie widać a dziewczyny na poduszkach wyglądają rewelacyjnie :loveu: A śniegu to raczej nie wołaj, proszę, wystarczy jeden śniegowy dzień na gwiazdkę aby ładnie było, słoneczka oraz +20 poproszę na resztę roku :p Quote
lourdnes Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Buszki']Raczej odpuszczę te Kielce.Raz tam byłam i na dworcu na słup wlazłam.Tak przydzwoniłam,że aż krew się polała :roll:.Złe wspomnienia :evil_lol:.[/QUOTE] O szok :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To pewnie jakis Banderas przechodził obok :diabloti: Inaczej nie mogę sobie sytuacji wyobrazić. Mi pracownik zdemolowal traktorem bramę ( całe skrzydło odpadło)jak sie zagapił na kolezankę hiszpankę jak wysiadała z auta :evil_lol: Quote
Cienka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Za to ja dojrzałam do decyzji o wymianie kompa. Trochę mi łyso bo to komp który dostałam od Tomka jak jeszcze mieszkałam u [B]Lourdnes[/B]. Jednak na dzień dzisiejszy procesor nie jest w stanie wydolić takiej prędkości jakiej ja oczekuje. Kości pamięci są powciskane w każdą wolną przestrzeń, cóż więcej nie da się wycisnąć. Quote
lourdnes Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Cienka']Za to ja dojrzałam do decyzji o wymianie kompa. Trochę mi łyso bo to komp który dostałam od Tomka jak jeszcze mieszkałam u [B]Lourdnes[/B]. Jednak na dzień dzisiejszy procesor nie jest w stanie wydolić takiej prędkości jakiej ja oczekuje. Kości pamięci są powciskane w każdą wolną przestrzeń, cóż więcej nie da się wycisnąć.[/QUOTE] Zrób z niego kopię zapasowa ważnych danych i niech służy dalej tylko w tle :evil_lol: Quote
Buszki Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Bundustar']Oj tam od razu lansować:mad:poprostu nie lubię pustych miejsc:eviltong: no i ja nie marudzę, że zdjęć nie mam:eviltong: zrób stronkę z domowymi wtedy pory roku nie widać a dziewczyny na poduszkach wyglądają rewelacyjnie :loveu: A śniegu to raczej nie wołaj, proszę, wystarczy jeden śniegowy dzień na gwiazdkę aby ładnie było, słoneczka oraz +20 poproszę na resztę roku :p[/QUOTE] Ja to bym jeszcze na Sylwestra do Nowego Roku poprosiła tak z pół metra śniegu.I już ;). [quote name='lourdnes']O szok :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To pewnie jakis Banderas przechodził obok :diabloti: Inaczej nie mogę sobie sytuacji wyobrazić. Mi pracownik zdemolowal traktorem bramę ( całe skrzydło odpadło)jak sie zagapił na kolezankę hiszpankę jak wysiadała z auta :evil_lol:[/QUOTE] Dzieciak byłam,to co mi tam z Banderasem wyskakujesz :diabloti:.Szłam sobie tylko,a ten wredny słup się na mnie rzucił :evil_lol:. [quote name='Cienka']Za to ja dojrzałam do decyzji o wymianie kompa. Trochę mi łyso bo to komp który dostałam od Tomka jak jeszcze mieszkałam u [B]Lourdnes[/B]. Jednak na dzień dzisiejszy procesor nie jest w stanie wydolić takiej prędkości jakiej ja oczekuje. Kości pamięci są powciskane w każdą wolną przestrzeń, cóż więcej nie da się wycisnąć.[/QUOTE] Bardzo rozsądna decyzja :). Quote
Cienka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='lourdnes']Zrób z niego kopię zapasowa ważnych danych i niech służy dalej tylko w tle :evil_lol:[/QUOTE] Na kopie zapasowe mamy zewnętrzne odłączone dyski i zgrywamy dane raz w tygodniu (to po doświadczeniach spalenia dysku w lutym i poprawce w grudniu). A stary komp zostaje kompem pod ploter tnący i jedzie na górę do mojego twórczego pokoju. Quote
Recommended Posts