Buszki Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Cienka']To lepsze niż pielgrzymki Jogiego wędrowniczka. przyłazi ja dostaje z łapy po głowie podnoszę kołdrę, włazi, leży, wyłazi, kłądzie się na kołdrze, przyłazi dostaje z łapy po głowie, podnoszę kołdrę, włazi, leży, wyłazi, kłądzie się na kołdrze i tak przez resztę nocy (przychodzi 2-3 w nocy). Właśnie między innymi dlatego nie śpimy z psami bo nie ma się jak wyspać.[/QUOTE] To ja mam lepiej,bo moje dziewczyny jak zalegną w łóżku z wieczora,tak całą prawie noc się nie ruszają :lol:.Chyba,że kołderka się zsunie :evil_lol:. Quote
Cienka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='_Kaja_']Heh no mi się chciało czytać bo jestem zafascynowana tymi Psiakami :) a poza tym tak pracuję, że w zasadzie mam tylko 20h tygodniowo więc mam czas na czytanie :D Szkoda tylko, że mieszkam w Niemczech bo chciałam kupić Baska z Polski ale myślę, że biedaczek by miał zbyt dużo stresu w czasie transportu :( no i kontakt z hodowcą byłby utrudniony :([/QUOTE] Ja nie jestem hodowcą myślę, że w tej kwestii to powinna się się wypowiedzieć [B]Asiaczek[/B] jako hodowca i osoba która eksportowała oraz importowała baski. Quote
Cienka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Buszki']To ja mam lepiej,bo moje dziewczyny jak zalegną w łóżku z wieczora,tak całą prawie noc się nie ruszają :lol:.Chyba,że kołderka się zsunie :evil_lol:.[/QUOTE] Pina generalnie też ale nie będę faworyzować tej małej mendy i tak jest wredna dla Jogiego [quote name='M&S']Cześć baski:):)[/QUOTE] Cześć jak tam się czujesz po operacji kochana? Quote
Buszki Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='M&S']Jakoś daję radę. Trzeba to przeżyć.....[/QUOTE] Ta ja zdrówka życzę. Quote
M&S Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Buszki']Ta ja zdrówka życzę.[/QUOTE] Dziękuję:) Cześć Cienka:multi: Głaski dla basków!!! Quote
Cienka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='M&S']Dziękuję:) Cześć Cienka:multi: Głaski dla basków!!![/QUOTE] Baski były dziś na wyjezdnym Jogi u dziadków a Pina u Ziny. Prawie cały dzień byliśmy na szkoleniu z zakresu oferty pod reklamę firmy Tuplex. I choć Jogi praktycznie nie reaguje na cieczkę wolałam nie ryzykować bo nie wiem jak by się zachowywał gdyby zostali sami w domu. I jeszcze takie spostrzeżenie była u nas w sobotę Zina która zaczęła cieczkę wcześniej o Joguś zachowywał się tak jak zawszę (czyli zabawa, ganianie itp.). Chyba dziewczyny są zbyt dominujące dla niego. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 .... albo Jogi czeka na "te dni" i wtedy da czadu:) pzdr. Quote
M&S Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Asiaczek'].... albo Jogi czeka na "te dni" i wtedy da czadu:) pzdr.[/QUOTE] Taki przyczajony tygrys......:cool3: Quote
Asiaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Wstawiam do prawie każdej Galerii, więc i tutaj:) W Czechach jest Pani, która robi takie cudne obróżki dla psiaków: [URL="http://www.facebook.com/#%21/profile.php?id=100001225164108"]http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001225164108[/URL] [URL="http://www.facebook.com/#%21/profile.php?id=100002806432471"]http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002806432471[/URL] Napisałam do niej z prośba o podanie ceny. I chcę zamówić dla Serka (na razie tylko jedną) taką, jak dla charta. Może jeszcze ktoś jest zainteresowany...? pzdr. Quote
Cienka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Asiaczek']Wstawiam do prawie każdej Galerii, więc i tutaj:) W Czechach jest Pani, która robi takie cudne obróżki dla psiaków: [URL="http://www.facebook.com/#%21/profile.php?id=100001225164108"]http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001225164108[/URL] [URL="http://www.facebook.com/#%21/profile.php?id=100002806432471"]http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002806432471[/URL] Napisałam do niej z prośba o podanie ceny. I chcę zamówić dla Serka (na razie tylko jedną) taką, jak dla charta. Może jeszcze ktoś jest zainteresowany...? pzdr.[/QUOTE] Fajne tylko my znowu odpadamy, mamy kolejny mały kataklizm finansowy (czy ja się powtarzam:roll:). Quote
M&S Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Cześć Cienka:) Głaski dla basków i miłego dnia. Quote
Buszki Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Cienka']Fajne tylko my znowu odpadamy, mamy kolejny mały kataklizm finansowy (czy ja się powtarzam:roll:).[/QUOTE] No wiesz,troszeczkę...:diabloti: Quote
Cienka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='M&S']Cześć Cienka:) Głaski dla basków i miłego dnia.[/QUOTE] Cześć Tobie również już raczej miłego popołudnia. [quote name='Buszki']No wiesz,troszeczkę...:diabloti:[/QUOTE] Przepraszam. Pewnie wszystkim nasuwa się tylko jedno pytanie co tym razem:eviltong: [quote name='deer_1987']Witamy sie, trzymajcie sie tam![/QUOTE] Dzięki pozdrawiam Quote
Buszki Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 A jak myślisz :evil_lol:.No dobra,co tym razem :roll:. Quote
Asiaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Cienka']Fajne tylko my znowu odpadamy, mamy kolejny mały kataklizm finansowy (czy ja się powtarzam:roll:).[/QUOTE] Niema napinki.Kobitka jest na FB,więc, jezeli spodobają Wam się obróżki, to kiedy chceciemożecie je sobie zamówić:) [quote name='Buszki']A jak myślisz :evil_lol:.No dobra,co tym razem :roll:.[/QUOTE] "Co tym razem?" - ja tylko cytuję...hahaha Quote
kaskaSz Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 A ja to w sumie nie jestem ciekawa, niech się ta zła passa Wam skończy i w końcu będzie 'z górki na pazurki' ! Quote
Cienka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='Buszki']A jak myślisz :evil_lol:.No dobra,co tym razem :roll:.[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Niema napinki.Kobitka jest na FB,więc, jezeli spodobają Wam się obróżki, to kiedy chceciemożecie je sobie zamówić:) "Co tym razem?" - ja tylko cytuję...hahaha[/QUOTE] [quote name='kaskaSz']A ja to w sumie nie jestem ciekawa, niech się ta zła passa Wam skończy i w końcu będzie 'z górki na pazurki' ![/QUOTE] A takie małe co nieco Tomkowi przez palce przeszło 300 volt z lampy błyskowej w studiu (lampy do naprawy). I wczoraj nasza drukarka postanowiła odmówić współpracy już na wieki, wieków... Nie ma drukarki nie można drukować faktur, więc już mamy nową. Jeden plus, że odwieziemy ją z odkurzaczem (który popsuł się w lipcu) na elektrośmieci to ze 4 żarówki energooszczędne dostaniemy i worki na psie kupy:lol:. Quote
Buszki Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ja widzę same zalety tej małej katastrofy:nowa drukarka,elekrośmieci będą wywiezione,dostaniecie żarówki i woreczki :).A resztę się wytnie :diabloti:.Mam nadzieję,że Tomecki cały po tym przepływie prądu. Quote
zielona Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 EEE Cienka to Tomecki jest teraz "z prądem" haha. Ty zawsze miałaś dobre pomysły. Wróże koniec złej passy. Quote
Cienka Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='Buszki']Ja widzę same zalety tej małej katastrofy:nowa drukarka,elekrośmieci będą wywiezione,dostaniecie żarówki i woreczki :).A resztę się wytnie :diabloti:.Mam nadzieję,że Tomecki cały po tym przepływie prądu.[/QUOTE] Staramy się by minusy nie przesłoniły plusów. Tylko w tym tygodniu mieliśmy pojechać po nowe biurka (no cóż) A Tomek to jest niezniszczalny, jak był niemowlakiem to wysunął się mamie z becika na klatce i przekoziołkował po schodach (niby parter ale kilka schodów zawsze jest). I to był znak bo nic mu się nie stało :) [quote name='zielona']EEE Cienka to Tomecki jest teraz "z prądem" haha. Ty zawsze miałaś dobre pomysły. Wróże koniec złej passy.[/QUOTE] Oby, oby ale w sumie nawet scenarzyści z telenoweli nie wymyślili by tego lepiej:eviltong: Quote
M&S Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Nie możesz narzekać na nudę......;) Miłego wtorku.:p Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Cienka']A takie małe co nieco Tomkowi przez palce przeszło 300 volt z lampy błyskowej w studiu (lampy do naprawy). I wczoraj nasza drukarka postanowiła odmówić współpracy już na wieki, wieków... Nie ma drukarki nie można drukować faktur, więc już mamy nową. [B]Jeden plus, że odwieziemy ją z odkurzaczem (który popsuł się w lipcu) na elektrośmieci to ze 4 żarówki energooszczędne dostaniemy i worki na psie kupy[/B]:lol:.[/QUOTE] Ja tu widze kilka plusów:) Ale mimo tych plusów, nie "puszczaj"prądu przez Tomeckiego, dobra?;) [quote name='zielona']EEE Cienka to Tomecki jest teraz "z prądem" haha. Ty zawsze miałaś dobre pomysły. Wróże koniec złej passy.[/QUOTE] cienka, i uwazaj na Tomeckiego. Bo jak on taki "z prądem",to dziewuchy będa się na niego rzucać;) Wiesz, jak jest... Pzdr. Quote
Recommended Posts