zielona Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A tak w ogóle to co za promenada psów haha Quote
Cienka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Chyba tym razem nie będę się kąpać [IMG]http://img693.imageshack.us/img693/7453/dsc2886s.jpg[/IMG] A Jogiemu woda nie straszna [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/7478/dsc2897.jpg[/IMG] Quote
Cienka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Tyle nas było, dostaliśmy zaproszenie na spacer, to chętnie zabraliśmy mośki, Joguś uwielbia spotkania z innymi psami [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8725/dsc2919b.jpg[/IMG] Quote
Cienka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [IMG]http://img842.imageshack.us/img842/8059/dsc2865g.jpg[/IMG] Quote
Cienka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Psiaki się wybiegały a teraz śpią na różowych podusiach (dostały od znajomej do pogryzienia ale niestety wolą na nich główki położyć niż ząbki zanurzyć :angryy: jak ja nie lubię różowego Quote
Asiaczek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A czemu wstawiasz po 1 zdjęciu w poscie? Dawaj więcej... pzdr. Quote
Cienka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Asiaczek']A czemu wstawiasz po 1 zdjęciu w poscie? Dawaj więcej... pzdr.[/QUOTE] bo najczęściej zagada mnie tomek i robię klik wyślij post :oops: Quote
jamnicze Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jaki fajny spacer mieliście, my niestety na takie plażowe szaleństwo musimy sobie jeszcze poczekać z 2 tygodnie. Quote
Cienka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Taaaaa, tomecki winny... pzdr.[/QUOTE] Tak winny zawsze mnie woła choć zobacz tak może być... on zawsze jest w pracy:angryy: [quote name='jamnicze']Jaki fajny spacer mieliście, my niestety na takie plażowe szaleństwo musimy sobie jeszcze poczekać z 2 tygodnie.[/QUOTE] Nam sie powoli zaczyna Joguś wyraźnie zainteresowany Piną, tochę się martwie bo 15 jedziemy do Olsztyna do mojego brata i on tez ma psa. Quote
taxelina Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Super spotkanie i duzy plus za integracje psow :) Quote
tomecki Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji8.jpg[/IMG][I] Jogisław jak zwykle uparcie dąży do celu, dla niego w życiu nie ma barier. [/I] Quote
Cienka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Pewnie jak byśmy mieli drzwi zrobił by w nich dziurę jak by miał potrzebę wejścia, albo nuczy by się otwierać z klamki :razz: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To zamiast klamki trzeba założyc gałkę:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Klamka dla tak pomysłowych i skocznych psów, to żadna przeszkoda, szybko nauczy się ją forsować, posłuchajcie Asiaczka, trzeba zdecydować się na gałki. Quote
tomecki Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='jamnicze']Klamka dla tak pomysłowych i skocznych psów, to żadna przeszkoda, szybko nauczy się ją forsować, posłuchajcie Asiaczka, trzeba zdecydować się na gałki.[/QUOTE] No niestety prawda jest taka, nie ma co się oszukiwac, jeżeli przez przypadek Jogisław odziedziczył badź podpatrzył charakter po mnie, to i gałka nie pomorze, a okop zawsze będzie zapłytki, a fosa zbyt wąska. Na chwilę obecną nie widzę innej możliwości jak zamontować drzwi z dziurą, bo Jogisław jak będzie chciał wyjść, to i tak znajdzie patent, a fabrycznie zrobiona dziura w drzwiach będzie napewno bardziej estetycznym rozwiązaniem niż wygryżiona, wydrapana, wylizana czy jak kolwiek inaczej zrobiona przez naszego ukochanego urwisa (dzikusa z czarnego lądu). No niestety, w Afryce w szałasach też nie stosowało się drzwi, to i w miemaniu Jogisława w Europie drzwi są zbędne. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hahaha, Yogi - misio z Czarnego Lądu od Zielonej... Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 a co on będzie siedział w pokoju bez materaca ;) Quote
Cienka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 A teraz Mosiek mieszka na osiedlu nazwanym Kwiatowa Dolina:evil_lol: Coś sobie upatrzył ten pokój reszta go kompletnie nie interesuje mimo, że też są pozastawiane (i to mniejszymi zaporami) Quote
jamnicze Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No, przy takiej nazwie osiedla musicie się postarać o jakieś kwiatuszki do ogródka :) Quote
Cienka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 kwiatuszki a znasz powiedzenie szewc bez butów chodzi. Tomecki nie ma własnej porządnej strony internetowej (choć tłucze je dzień i noc). A ja za pewne szybko ogródka nie stworze choć mam go w głowie (z wykształcenia jestem architektem krajobrazu). Quote
Cienka Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Pina chyba oszalała przy cieczce. Postanowiła, że będzie gwałcić Jogiego to ona skacze na niego i wykonuje charakterystyczne ruchy :-o Quote
Asiaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 O, to i Pinka dołączyła do tegorocznych panienek...? U mnie na razie Kika i Erka. Żelka jeszcze wyczekuje... Pzdr. Quote
Cienka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Mam tylko nadzieje, ze Jogi po tych aktach miłości nie będzie w ciąży raczej tego związek by nie uznał:eviltong: Quote
Recommended Posts