Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chyba tym razem nie będę się kąpać

[IMG]http://img693.imageshack.us/img693/7453/dsc2886s.jpg[/IMG]

A Jogiemu woda nie straszna

[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/7478/dsc2897.jpg[/IMG]

Posted

Tyle nas było, dostaliśmy zaproszenie na spacer, to chętnie zabraliśmy mośki, Joguś uwielbia spotkania z innymi psami

[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8725/dsc2919b.jpg[/IMG]

Posted

Psiaki się wybiegały a teraz śpią na różowych podusiach (dostały od znajomej do pogryzienia ale niestety wolą na nich główki położyć niż ząbki zanurzyć :angryy: jak ja nie lubię różowego

Posted

[quote name='Asiaczek']A czemu wstawiasz po 1 zdjęciu w poscie? Dawaj więcej...

pzdr.[/QUOTE]

bo najczęściej zagada mnie tomek i robię klik wyślij post :oops:

Posted

[quote name='Asiaczek']Taaaaa, tomecki winny...

pzdr.[/QUOTE]

Tak winny zawsze mnie woła choć zobacz tak może być... on zawsze jest w pracy:angryy:

[quote name='jamnicze']Jaki fajny spacer mieliście, my niestety na takie plażowe szaleństwo musimy sobie jeszcze poczekać z 2 tygodnie.[/QUOTE]

Nam sie powoli zaczyna Joguś wyraźnie zainteresowany Piną, tochę się martwie bo 15 jedziemy do Olsztyna do mojego brata i on tez ma psa.

Posted

[quote name='jamnicze']Klamka dla tak pomysłowych i skocznych psów, to żadna przeszkoda, szybko nauczy się ją forsować, posłuchajcie Asiaczka, trzeba zdecydować się na gałki.[/QUOTE]

No niestety prawda jest taka, nie ma co się oszukiwac, jeżeli przez przypadek Jogisław odziedziczył badź podpatrzył charakter po mnie, to i gałka nie pomorze, a okop zawsze będzie zapłytki, a fosa zbyt wąska. Na chwilę obecną nie widzę innej możliwości jak zamontować drzwi z dziurą, bo Jogisław jak będzie chciał wyjść, to i tak znajdzie patent, a fabrycznie zrobiona dziura w drzwiach będzie napewno bardziej estetycznym rozwiązaniem niż wygryżiona, wydrapana, wylizana czy jak kolwiek inaczej zrobiona przez naszego ukochanego urwisa (dzikusa z czarnego lądu).

No niestety, w Afryce w szałasach też nie stosowało się drzwi, to i w miemaniu Jogisława w Europie drzwi są zbędne.

Posted

A teraz Mosiek mieszka na osiedlu nazwanym Kwiatowa Dolina:evil_lol:

Coś sobie upatrzył ten pokój reszta go kompletnie nie interesuje mimo, że też są pozastawiane (i to mniejszymi zaporami)

Posted

kwiatuszki a znasz powiedzenie szewc bez butów chodzi. Tomecki nie ma własnej porządnej strony internetowej (choć tłucze je dzień i noc). A ja za pewne szybko ogródka nie stworze choć mam go w głowie (z wykształcenia jestem architektem krajobrazu).