Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gosiaja napisał(a):
trzeba potrenować nie wychodzenie z domu jak nie pozwalają

Święta prawda:)

Cienka napisał(a):
Tak wyszkoliła sobie Tomeckiego, bo to oni siedzą sobie cały dzień razem i mają przeciwko mnie komitywę. Ja jestem ta niedobra.
Paradoks z Piną jest taki, że przy obcych których nie zna zachowuje się wzorowo i wszyscy komentują jaki grzeczny ułożony piesek. Jak już kogoś trochę zna to pokazuje diabełka:evil_lol:

Prawdziwe baski;)

tomecki napisał(a):
Kochanie, nie pokój dziecka, tylko pokój dzieci, bo z tego co wiem, to my mamy wszystko podwójnie...:drink1:

Hahaha, dobre!

Jaka minka:)
http://img801.imageshack.us/img801/4941/dsc2449q.jpg

pzdr.

Posted

Będa was zamęczać tymi fotkami najprawdopodobniej do czasu jak nie dorobię się kuchni normalnie o tej porze zawsze mnie nachodzi na pieczenie

Gdzie są baski

E kto nas odkrywa

Ej no może być tak nas już przykrył co?! (Tomecki robi zdjęcia)

Posted

I mam jeszcze ciekawostkę archiwalną.
To zdjęcie zostało wykonane w marcu przy okazji naszego ślubu będąc w Olsztynie odwiedziliśmy zieloną.
Pina już wtedy wiedziała,że Jogi zostanie jej kompanem do zabawy

Posted

A tak często wyglądam jak wieczorem siedzę na DM a mośki dopominają się głaskania:razz:

Nie ważne, ze nogi wiszą grunt, że się zmieściłem

Jagi sam chce wybierać zdjęcia które mam zamieścić:cool3:

Posted

Fakt warunki siedzenia przy kompie jeszcze spartańskie ale pracujemy nad tym intensywnie biuro do końca nie jest urządzone i ploter też pojedzie na górę ale ale najpierw Tomecki musi odpalić 4 kompa

Posted

Cienka napisał(a):
Fakt warunki siedzenia przy kompie jeszcze spartańskie ale pracujemy nad tym intensywnie biuro do końca nie jest urządzone i ploter też pojedzie na górę ale ale najpierw Tomecki musi odpalić 4 kompa

Ooo no to super :cool3:
Ja z kompa korzystam tylko na łóżku, bo zostałam brutalnie pozbawiona krzesła :evil_lol:

A jak tam obiadek z nowego elektrycznego piecyka ? :cool3:

Posted

Iza. napisał(a):
Ooo no to super :cool3:
Ja z kompa korzystam tylko na łóżku, bo zostałam brutalnie pozbawiona krzesła :evil_lol:

A jak tam obiadek z nowego elektrycznego piecyka ? :cool3:

W sobotę zrobiłam schabik z pieczonymi ziemniaczkami, a dziś upiekłam całego kurczaka na rożnie:evil_lol: