Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A teraz robię złoto turkusowe pudełko owalne zobaczymy co z tergo wyjdzie.
I pozytyw już od przestawienia misek widać po Jogusiu poprawę wyglądową :razz:

Posted

No patrz,a moje to jedzą ze wszystkiego i wszystko.Kolor nie jest ważny,wygląd nie jest ważny,podejrzewam że smak też nie jest ważny :evil_lol:,oby dało się zjeść.A jak się nie da,to też się zje :diabloti:.

Posted

Kuchnia to iście w skandynawskim stylu w salonie zamiast kominka będzie koza:cool3:
Na w górnej łazience wanna na lwich nóżkach (na razie jest składzik)

Posted

[quote name='Cienka']Kuchnia to iście w skandynawskim stylu w salonie zamiast kominka będzie koza:cool3:
Na w górnej łazience wanna na lwich nóżkach (na razie jest składzik)[/QUOTE]

Styl kuchni mało ważny,grunt żeby kawałek brązowej podłogi był :diabloti:.
A moja górna łazienka przez 6 lat za składzik robiła (brakuje mi go teraz) aż się w końcu wymażonej wanny doczekaliśmy.

Posted

Ja typuje, ze może to potrwać nawet z 10lat ze względu na tą lwią wannę i kosmicznie drogą baterię do niej o kryształowym żyrandolu nie wspomne. Mamy wysoki prysznic ja się w nim kładę mam nogi pod brodą ale daje radę.

Posted

[quote name='Buszki']Ja też zaczęłam od wysokiego prysznica ,żeby dziecko miało wannę.A ja byłam w stanie tak się poskręcać,że i mi za wannę służył ;).[/QUOTE]

Jak to mówią od czegoś trzeba zacząć grunt że jest choć jedna łazienka (i to nawet całkiem fajna mi wyszła jak na okrojony znacznie budżet)bo bez tego to był by kibel.

Posted

[quote name='ziółek']Jeśli praca przeszkadza ci w miłości rzuć pracę. :evil_lol: Nie nażekajcie na drogowców wszystko jest zaplanowane , oni skończą remonty i budowy jak skończą się paliwa kopalne na Ziemi. :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='ziółek']Pamiętaj że szczęście urządzania domu trzeba stopniować żeby ze szczęścia nie zwariować. :evil_lol:[/QUOTE]

ziółek uwielbiam twoje komentarze krótkie a jakie treściwe:diabloti:

[quote name='gosiaja']jak tam zima u nas znów biało[/QUOTE]

wczoraj padało ale dzisiaj rano mało z tego zostało znowu będzie chlapa od tej akcji z sąsiadem to nawet nie parkujemy pod domem bo już się raz tomek zakopał w tych ruchomych piaskach.

Posted

[quote name='Buszki']No patrz,a moje to jedzą ze wszystkiego i wszystko.Kolor nie jest ważny,wygląd nie jest ważny,podejrzewam że smak też nie jest ważny :evil_lol:,oby dało się zjeść.A jak się nie da,to też się zje :diabloti:.[/QUOTE]
U mnie tak miała jamnica, Saidi, to wybredzioch ;)
[quote name='Cienka']I pozytyw już od przestawienia misek widać po Jogusiu poprawę wyglądową :razz:[/QUOTE]
Tylko uawżaj co by za dobrze nie zaczął wyglądać ;)
[quote name='ziółek']Pamiętaj że szczęście urządzania domu trzeba stopniować żeby ze szczęścia nie zwariować. :evil_lol:[/QUOTE]
I żeby starczyło na dłużej :)

Posted

Jogi nie jest typem który je na zapas. Je jak jest głodny i by się najeść (porcje karmy jedzą najczęściej cały dzień stopniowo). Ale ostatnio to już wyglądał koszmarnie chyba nawet gorzej niż Pina jak była chuda a teraz powoli wraca do normalności:multi:

Posted

Cienka, przy okazji porządków znalazłam ostatnio trochę koralików dla Ciebie :razz:
Jak nazbieram tego trochę więcej to jakoś Ci przekażę : )

Posted

[quote name='Iza.']Cienka, przy okazji porządków znalazłam ostatnio trochę koralików dla Ciebie :razz:
Jak nazbieram tego trochę więcej to jakoś Ci przekażę : )[/QUOTE]

No jak jakoś miałaś przyjechać do mnie w wakacje już nie pamiętasz:mad: ja ma w domu studio foto fotki miałaś porobić:razz:

Posted

[quote name='Cienka']No jak jakoś miałaś przyjechać do mnie w wakacje już nie pamiętasz:mad: ja ma w domu studio foto fotki miałaś porobić:razz:[/QUOTE]

Pamiętam, pamiętam, mam to na uwadze :razz:

Posted

[quote name='Iza.']Pamiętam, pamiętam, mam to na uwadze :razz:[/QUOTE]
No ja myślę :mad: . Tak na poważnie to uwielbiam gości :lol: w ogóle fajnie jest jak dom żyje my jesteśmy bardzo otwarci ludzie nas odwiedzają, psy latają po domu w dużych ilościach. Tworzy się ciekawy klimat.

Posted

[quote name='Cienka']No ja myślę :mad: . Tak na poważnie to uwielbiam gości :lol: w ogóle fajnie jest jak dom żyje my jesteśmy bardzo otwarci ludzie nas odwiedzają, psy latają po domu w dużych ilościach. Tworzy się ciekawy klimat.[/QUOTE]

Planuje wybrać się na wystawę w Sopocie, to może wtedy uda mi się do was zajechać :razz:
A gości i duuuużo psów to i ja lubie hihih