Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='M&S']A ja mam zawsze żywą i dużą i pachnącą.....[/QUOTE]
A w którym miejscu stoi?

[quote name='M&S']No fakt, ja mam tylko małego kota.....[/QUOTE]
Masz 3 kicie, w tym 1 małego;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A w którym miejscu stoi?

Masz 3 kicie, w tym 1 małego;)

pzdr.[/QUOTE]

Do tej pory stała tu, gdzie teraz lampa i fotel (na krótkiej scianie salonu), w tym roku planuję postawić za pianinem....zobaczymy jak będzie wyglądać.

Tak są 3, Zuzia zawsze piła wodę ze stojaka choinki, Borys choinki nie pamięta, a Tygrys dopiero pozna.....

Posted

[quote name='Asiaczek']No to zawiąż im kokardki i będa jako te bombeczki lub prezenty;)

Pzdr.[/QUOTE]

Borys, to chyba jako granat, a nie bombka:evil_lol:

Posted

I jeszcze się pochwalę co dostałam od [B]kaskaSz[/B] super co?
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc8577x.jpg&res=medium[/IMG]

To taka forma kartki świątecznej tyle, że w pudełku :)

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=dsc8578w.jpg&res=medium[/IMG]

Posted

Ale tu dużo pięknych ozdób świątecznych, od razu bardziej świątecznie się zrobiło. U mnie na razie w ogóle nic nie zapowiada Świąt, a do tej pory wyciągałam ozdóbki na Mikołaja. No cóż, jak się ma przedszkole w domu ... Aaaaa, na dodatek w Wigilię przychodzą goście .... Będzie trzeba w końcu jakoś ogarnąć tę chałupę ;)
A choinki i to żywej TZ nie odpuści, tyle, że jodły poszuka coby się igły ze szczeniakami nie mieszały ;)