Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cienka']Pytanko mam wam też się zamiast dogomanii odpala napis [B]Database error[/B] czy tylko ja znowu mam coś nie tak z netem:angryy:[/QUOTE]
Ja od rana dopiero teraz weszłam, bo przez cały dzień to miałam.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dokładnie, mi dopiero dzisiaj dogo działa.
Ja to nawet nie wiedziałam, że są takie dziwne kolory basków i to nieuznane. Ale dobrze wiedzieć :)
Dostałaś ode mnie poprzedniego meila?

Posted

[quote name='gosiaja']jak trindle uznają to ja wstawię morkowi inplanty :evil_lol:[/QUOTE]
Hahaha...

[quote name='lourdnes']Jak nie uznaja trindli to powinni też zdyskwalifikować maść czarną .Obok czystych czarnych Basków są baski czarne zamaskowane- brindle, trindle i tricolor i nie mowie tu o nosicielach danej maści tylko o konkretnych masciach jakie sie kryja za czarnym włosem.Jak nie chca trindli to powinni badac genotyp czarnych basenji zeby bylo fer ;););)[/QUOTE]
Przede wszystkim powinni porządnie pomysleć wtedy, gdy uznawali maść pręgowaną. Niestety, nie zrobiono tego i nie pomyslano kilka kroków naprzód...

[quote name='Cienka']Pytanko mam wam też się zamiast dogomanii odpala napis [B]Database error[/B] czy tylko ja znowu mam coś nie tak z netem:angryy:[/QUOTE]
Jak to dobrze, że ja wczoraj w ogóle nie wchodziłam na DGm...A przedwczoraj to tak wolno DGm chodziło, że zanim zaakceptował mi się post, to zdążyłam zrobić chyba 4-5 rzeczy w tym czasie...

pzdr.

Posted

[quote name='kaskaSz']dokładnie, mi dopiero dzisiaj dogo działa.
Ja to nawet nie wiedziałam, że są takie dziwne kolory basków i to nieuznane. Ale dobrze wiedzieć :)
Dostałaś ode mnie poprzedniego meila?[/QUOTE]

Tak Kasiu dostałam Maila we wtorek, dostałam tez priva od Marty, ale na wiadomości lubię odpisywać na spokojnie nie jak mi komp szaleje.

Dzisiaj mam nockę w pracy (właśnie wstałam) to odpowiem wszystkim i powysyłam zaległe projekty naklejek na okna. Mój komp szwanczy, że czekam jak Tomek skończy prace i siadam do jego kompa (kalkuluje mi się praca z Tomkiem na zmiany bo mniej czasu stracę niż jak bym robiła to u siebie).

Jeszcze dwie uwagi jeśli chodzi o kalendarze drukarnia zrobiła nas trochę w balona zmniejszając o 2 cm kalendarze, w porównaniu z poprzednim rokiem. Co sprawiło, że wczoraj musiałam poprawić wszystkie projekty do nowego formatu (chyba wiem czemu cena się nie zmieniła w porównaniu z poprzednim rokiem, a ja naiwnie myślałam, że jesteśmy stałym klientem drukarni i to dlatego). I teraz druga sprawa poprawiałam wszystko wczoraj w nocy licząc, że wyśle to do drukarni i poniedziałek będzie pierwszym dniem zamówienia. A ja zrobię wam niespodziankę i w mikołajki wszyscy dostaną kalendarze. Nie przewidziałam tylko jednego, że posiadanie prądu w wichurę nie gwarantuje posiadania internetu. Cóż kalendarze będą chwilę po mikołajkach:roll:.

Posted

A teraz coś na temat wichury powiem tak jestem baba na wsi wychowana (wichury, burze, gradobicia nie robią na mnie wrażenia)ale nigdy się tak nie bałam jak wczoraj :-o. Dzięki temu nie zamuliłam przy kompie:evil_lol:tyle miałam w sobie adrenaliny. Nie wiem jak u was, ale u nas było widać jak się szyby w oknach wybrzuszają :crazyeye:

Posted

[quote name='Cienka']

Jeszcze dwie uwagi jeśli chodzi o kalendarze drukarnia zrobiła nas trochę w balona zmniejszając o 2 cm kalendarze, w porównaniu z poprzednim rokiem. Co sprawiło, że wczoraj musiałam poprawić wszystkie projekty do nowego formatu (chyba wiem czemu cena się nie zmieniła w porównaniu z poprzednim rokiem, a ja naiwnie myślałam, że jesteśmy stałym klientem drukarni i to dlatego). I teraz druga sprawa poprawiałam wszystko wczoraj w nocy licząc, że wyśle to do drukarni i poniedziałek będzie pierwszym dniem zamówienia. A ja zrobię wam niespodziankę i w mikołajki wszyscy dostaną kalendarze. Nie przewidziałam tylko jednego, że posiadanie prądu w wichurę nie gwarantuje posiadania internetu. Cóż kalendarze będą chwilę po mikołajkach:roll:.[/QUOTE]

Oby wtym roku zdążyli wydrukować,to będzie dobrze ;).

[quote name='Cienka']A teraz coś na temat wichury powiem tak jestem baba na wsi wychowana (wichury, burze, gradobicia nie robią na mnie wrażenia)ale nigdy się tak nie bałam jak wczoraj :-o. Dzięki temu nie zamuliłam przy kompie:evil_lol:tyle miałam w sobie adrenaliny. Nie wiem jak u was, ale u nas było widać jak się szyby w oknach wybrzuszają :crazyeye:[/QUOTE]

A u nas nie wiało,tak ino troszkę :eviltong:.Słoneczko świeciło i nawet ciepło było :cool1:.

Posted

[quote name='Buszki']Oby wtym roku zdążyli wydrukować,to będzie dobrze ;).[/QUOTE]

Już wydrukowali teraz czekają na przewiezienie do introligatorni gdzie zostaną pocięte i zbindowane.

[quote name='Buszki']A u nas nie wiało,tak ino troszkę :eviltong:.Słoneczko świeciło i nawet ciepło było :cool1:.[/QUOTE]

Wiem, że mam ogródek od strony zachodniej i z pół kilometra do obwodnicy to polami wiatr się ślizga. Nigdy mi to jakoś nie przeszkadzało ale teraz poważnie się zaczęłam zastanawiać nad roletami antywłamaniowymi właśnie na te wiatry bo złodzeje jak będą chcieli wejść to i tak wejdą.

Posted

[quote name='lourdnes']Cienka a co tam u Królowej i Jogutka ?:)[/QUOTE]

Królowa chce spać a Jogi się bawić i ganiać po podwórku. Nie dograły się charakterami w tej kwestii.

Posted

[quote name='Cienka']Królowa chce spać a Jogi się bawić i ganiać po podwórku. Nie dograły się charakterami w tej kwestii.[/QUOTE]
Ale to chyba u nich rodzinne bo u Mańków jest podobnie. Mania czasem ma go dosyc i przybiega do mnie po ratunek :evil_lol: Wstaw jakieś fotki świeże :)

Posted

[quote name='lourdnes']Ale to chyba u nich rodzinne bo u Mańków jest podobnie. Mania czasem ma go dosyc i przybiega do mnie po ratunek :evil_lol: Wstaw jakieś fotki świeże :)[/QUOTE]

Nie ma czasu i nie jestem w stanie tego zrobić na własnym kompie (pożre mi ze 3 godziny). Jak pracuje to na Tomeckiego sprzęcie, a ten też szybko pracy nie kończy.

Posted

[quote name='Cienka']

Wiem, że mam ogródek od strony zachodniej i z pół kilometra do obwodnicy to polami wiatr się ślizga. Nigdy mi to jakoś nie przeszkadzało ale teraz poważnie się zaczęłam zastanawiać nad roletami antywłamaniowymi właśnie na te wiatry bo złodzeje jak będą chcieli wejść to i tak wejdą.[/QUOTE]

Rolety się sprawdzają,koleżanka mieszka na górce i mówi,że jest jakoś tak przytulniej podczas wichur.

Posted

[quote name='M&S']Hello wieczorowo:)[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']I ja sie witam![/QUOTE]

Witam przedpołudniowo

[quote name='lourdnes']Cienka trzeba schron w piwnicy budować na niepogody bo sie klimat zmienia :diabloti:[/QUOTE]

To trzeba mieć najpierw piwnicę:diabloti:

Posted

[quote name='lourdnes']Cienka trzeba schron w piwnicy budować na niepogody bo sie klimat zmienia :diabloti:[/QUOTE]

Przecież ociepleniem klimatu straszą,to na Pomorzu lepiej domy na palach się sprawdzą (lodowce się stopią i będzie zalewanko ) :evil_lol:.

Posted

[quote name='Buszki']Przecież ociepleniem klimatu straszą,to na Pomorzu lepiej domy na palach się sprawdzą (lodowce się stopią i będzie zalewanko ) :evil_lol:.[/QUOTE]
Ale musi być schron :diabloti: Taki wodoszczelny z dużą lodówką na zapas :evil_lol: Idzie ocieplenie to i huragany , tajfuny, tornada, tsunami - to wszystko wliczone w pakiecie ale zapomnieli nas poinformować :diabloti:

Posted

[quote name='Buszki']Lodówka najważniejsza,a najlepiej dwie :).[/QUOTE]
Ja za to ani lodówki ani schronu nie robię - odlecę na księżyc lub marsa- ponoc juz tam wille budują :diabloti: