Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cienka']No nie wiem jak robię projekt który powinien mi zając 20 minut 2 godziny to chyba raczej marnuje czas.[/QUOTE]

Ale za to jak dokładnie robisz ;).

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='basenji.help']haha też mam ostatnio ciągłe problemy z kompem lub internetem, jak jedno działa, to drugie nagle się psuje i tak na zmianę, szewskiej pasji można dostać ![/QUOTE]

To jakaś plaga komputerowa. Dobra wysłałam a teraz idę spać bo muszę dziecko rano zaprowadzić do szkoły. Godzina piąta minut trzydzieści trzeba rano wstać.

Posted

Jak trzeba to się wstaje co począć. Od wczoraj mam za to dziwny problem do niektórych uczestników kalendarza jak wysyłam maile to wracają mi zwrotki nie wiem czemu. Jak ktoś dostanie maila z adresu [email][email protected][/email] to ode mnie z drugiej poczty.

Posted

[quote name='Cienka']Jak trzeba to się wstaje co począć. Od wczoraj mam za to dziwny problem do niektórych uczestników kalendarza jak wysyłam maile to wracają mi zwrotki nie wiem czemu. Jak ktoś dostanie maila z adresu [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] to ode mnie z drugiej poczty.[/QUOTE]

Ukrywamy się :diabloti: i udajemy,że nas nie ma :evil_lol:.

Posted

[quote name='Buszki']Ukrywamy się :diabloti: i udajemy,że nas nie ma :evil_lol:.[/QUOTE]

To rozumiej jak by ktoś fotek nie wysłał ale ja nie mogę wysłać projektów do akceptacji.

Posted

[quote name='Cienka']To rozumiej jak by ktoś fotek nie wysłał ale ja nie mogę wysłać projektów do akceptacji.[/QUOTE]

To po prostu tamta poczta Cię nie lubi ;).

Posted

[quote name='Buszki']Cholibka,może ja jestem jakaś nie teges.I to mnie nie lubi cały ten sprzęt.[/QUOTE]

A [B]MMM[/B] to już w ogóle nie lubi żadna moja poczta z każdej jak wysyłam mam zwrotki

Posted

[quote name='M&S']Nie mów, że net Cię pokonał.......;)[/QUOTE]

Dzisiaj to pokonał mnie cały świat i nawet po polsku nie potrafię się wysłowić [B]Buszki [/B]potwierdzi:placz:

Posted

[quote name='Cienka']Dzisiaj to pokonał mnie cały świat i nawet po polsku nie potrafię się wysłowić [B]Buszki [/B]potwierdzi:placz:[/QUOTE]

Po polsku się wysławiałaś,tylko zrozumieć się nie dało :diabloti:.

Posted

[quote name='Cienka']Dzisiaj to pokonał mnie cały świat i nawet po polsku nie potrafię się wysłowić [B]Buszki [/B]potwierdzi:placz:[/QUOTE]

Oj, jakoś ci nie wierzę......;)