Buszki Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='Cienka']No nie wiem jak robię projekt który powinien mi zając 20 minut 2 godziny to chyba raczej marnuje czas.[/QUOTE] Ale za to jak dokładnie robisz ;). Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='Buszki']Ale za to jak dokładnie robisz ;).[/QUOTE] Raczej białej gorączki dostaje :angryy: Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='deer_1987']Jak tam wieczor mija? :)[/QUOTE] W pracy, uroki pracy w domu Quote
basenji.help Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 melduję się, że wysłałam emaila ze zdjęciami :) Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='basenji.help']melduję się, że wysłałam emaila ze zdjęciami :)[/QUOTE] Już modyfikuje :) i zaraz odsyłam Quote
basenji.help Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 haha też mam ostatnio ciągłe problemy z kompem lub internetem, jak jedno działa, to drugie nagle się psuje i tak na zmianę, szewskiej pasji można dostać ! Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='basenji.help']haha też mam ostatnio ciągłe problemy z kompem lub internetem, jak jedno działa, to drugie nagle się psuje i tak na zmianę, szewskiej pasji można dostać ![/QUOTE] To jakaś plaga komputerowa. Dobra wysłałam a teraz idę spać bo muszę dziecko rano zaprowadzić do szkoły. Godzina piąta minut trzydzieści trzeba rano wstać. Quote
basenji.help Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 uu.. współczuję, ja bym chyba w życiu tak wcześnie nie wstała haha Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Jak trzeba to się wstaje co począć. Od wczoraj mam za to dziwny problem do niektórych uczestników kalendarza jak wysyłam maile to wracają mi zwrotki nie wiem czemu. Jak ktoś dostanie maila z adresu [email][email protected][/email] to ode mnie z drugiej poczty. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Cienka']Jak trzeba to się wstaje co począć. Od wczoraj mam za to dziwny problem do niektórych uczestników kalendarza jak wysyłam maile to wracają mi zwrotki nie wiem czemu. Jak ktoś dostanie maila z adresu [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] to ode mnie z drugiej poczty.[/QUOTE] Ukrywamy się :diabloti: i udajemy,że nas nie ma :evil_lol:. Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='Buszki']Ukrywamy się :diabloti: i udajemy,że nas nie ma :evil_lol:.[/QUOTE] To rozumiej jak by ktoś fotek nie wysłał ale ja nie mogę wysłać projektów do akceptacji. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Cienka']To rozumiej jak by ktoś fotek nie wysłał ale ja nie mogę wysłać projektów do akceptacji.[/QUOTE] To po prostu tamta poczta Cię nie lubi ;). Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Poczta mnie nie lub, komp mi się wiesza, internet rwie:placz::wallbash::grab: czuje nie moc Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Buszki już z drugiego maila też nie mogę do ciebie wysyłać wiadomości. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cholibka,może ja jestem jakaś nie teges.I to mnie nie lubi cały ten sprzęt. Quote
taxelina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Cienka']Poczta mnie nie lub, komp mi się wiesza, internet rwie:placz::wallbash::grab: czuje nie moc[/QUOTE] Nie martw sie! :glaszcze: Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='Buszki']Cholibka,może ja jestem jakaś nie teges.I to mnie nie lubi cały ten sprzęt.[/QUOTE] A [B]MMM[/B] to już w ogóle nie lubi żadna moja poczta z każdej jak wysyłam mam zwrotki Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='M&S']Nie mów, że net Cię pokonał.......;)[/QUOTE] Dzisiaj to pokonał mnie cały świat i nawet po polsku nie potrafię się wysłowić [B]Buszki [/B]potwierdzi:placz: Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Cienka']Dzisiaj to pokonał mnie cały świat i nawet po polsku nie potrafię się wysłowić [B]Buszki [/B]potwierdzi:placz:[/QUOTE] Po polsku się wysławiałaś,tylko zrozumieć się nie dało :diabloti:. Quote
M&S Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Cienka']Dzisiaj to pokonał mnie cały świat i nawet po polsku nie potrafię się wysłowić [B]Buszki [/B]potwierdzi:placz:[/QUOTE] Oj, jakoś ci nie wierzę......;) Quote
Asiaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Buszki']Po polsku się wysławiałaś,tylko zrozumieć się nie dało :diabloti:.[/QUOTE] Hahaha, Cienka nam choruje...:) pzdr. Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='M&S']Oj, jakoś ci nie wierzę......;)[/QUOTE] Trudno, a w to, że idę do kina na 22.15 i cholera nie wiem na co? Quote
Recommended Posts