Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='M&S']Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

No co człowiek się zbierze na chwilę prawdy, na prawdę nie wiem (nie pamiętam) jaka była wczoraj pogoda.

Posted

[quote name='Cienka']No co człowiek się zbierze na chwilę prawdy, na prawdę nie wiem (nie pamiętam) jaka była wczoraj pogoda.[/QUOTE]

No dobra, ja też czasami nie pamiętam......;)

Posted

[quote name='Buszki']Dzięki za zrozumienie :).Zresztą,będziesz miała inne sprawy na głowie,a nie kalendarze :evil_lol:.

Dobre :evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE]
Oj, co prawda, to prawda.
[quote name='Cienka']No co człowiek się zbierze na chwilę prawdy, na prawdę nie wiem (nie pamiętam) jaka była wczoraj pogoda.[/QUOTE]
Deszczowa ;)

Posted

[quote name='M&S']Aha, to zmienia postać rzeczy.[/QUOTE]

I tak właściwie uświadamiam sobie, że nie jest on mam potrzebny i tak nie było by kiedy oglądać.

Posted

[quote name='Cienka']I tak właściwie uświadamiam sobie, że nie jest on mam potrzebny i tak nie było by kiedy oglądać.[/QUOTE]

Ale może wiedziała byś,że za oknem pada deszcz ;).

Posted

[quote name='deer_1987']Ale dylematy macie :diabloti:[/QUOTE]

życie takie brutalne jest do tego najgorsza jesienna pogoda i krótki dzień więc panuje powszechna chandra. Lepiej pogadać o pierdołach (przynajmniej wesoło się robi) niż licytować się kto ma większego doła.

Posted

Hej, hej Tobie również. Odprowadziłam rano dziecko do szkoły i czas na pracę:p

Czekam własnie na ostatni fotki do kalendarza w tym roku wyjątkowy poślizg awarie kompów, problemy z netem chyba wszystkim udzieliły się te nasze nieszczęścia:roll:.

Posted

[quote name='Buszki']Bo on dba o Ciebie,żebyś się nie przepracowała ;).[/QUOTE]

No nie wiem jak robię projekt który powinien mi zając 20 minut 2 godziny to chyba raczej marnuje czas.