M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Cienka']A jak było wczoraj u nas to przyznam, że taka byłam zajęta, że nie pamiętam[/QUOTE] Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='M&S']Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] No co człowiek się zbierze na chwilę prawdy, na prawdę nie wiem (nie pamiętam) jaka była wczoraj pogoda. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Cienka']No co człowiek się zbierze na chwilę prawdy, na prawdę nie wiem (nie pamiętam) jaka była wczoraj pogoda.[/QUOTE] No dobra, ja też czasami nie pamiętam......;) Quote
jamnicze Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Buszki']Dzięki za zrozumienie :).Zresztą,będziesz miała inne sprawy na głowie,a nie kalendarze :evil_lol:. Dobre :evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE] Oj, co prawda, to prawda. [quote name='Cienka']No co człowiek się zbierze na chwilę prawdy, na prawdę nie wiem (nie pamiętam) jaka była wczoraj pogoda.[/QUOTE] Deszczowa ;) Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='jamnicze'] Deszczowa ;)[/QUOTE] Serio wczoraj padało? Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Cienka']Serio wczoraj padało?[/QUOTE] W telewizorze pokazywali, że u was dysc..... Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='M&S']W telewizorze pokazywali, że u was dysc.....[/QUOTE] My nie posiadamy telewizora Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Cienka']My nie posiadamy telewizora[/QUOTE] Aha, to zmienia postać rzeczy. Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='M&S']Aha, to zmienia postać rzeczy.[/QUOTE] I tak właściwie uświadamiam sobie, że nie jest on mam potrzebny i tak nie było by kiedy oglądać. Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Cienka']I tak właściwie uświadamiam sobie, że nie jest on mam potrzebny i tak nie było by kiedy oglądać.[/QUOTE] Ale może wiedziała byś,że za oknem pada deszcz ;). Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='Buszki']Ale może wiedziała byś,że za oknem pada deszcz ;).[/QUOTE] Mnie się wydaje, że wczoraj nie padało:hmmmm: Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='deer_1987']Ale dylematy macie :diabloti:[/QUOTE] życie takie brutalne jest do tego najgorsza jesienna pogoda i krótki dzień więc panuje powszechna chandra. Lepiej pogadać o pierdołach (przynajmniej wesoło się robi) niż licytować się kto ma większego doła. Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Hej, hej Tobie również. Odprowadziłam rano dziecko do szkoły i czas na pracę:p Czekam własnie na ostatni fotki do kalendarza w tym roku wyjątkowy poślizg awarie kompów, problemy z netem chyba wszystkim udzieliły się te nasze nieszczęścia:roll:. Quote
Buszki Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 U mnie dzisiaj necik też pojawia się i znika.A nawet bardziej znika :angryy:. Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 U nas takie rzeczy najczęściej w weekend lub po 18 Quote
M&S Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Mam nadzieję, że dziś niczego nie zmalowałaś.....;) Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='M&S']Mam nadzieję, że dziś niczego nie zmalowałaś.....;)[/QUOTE] mam ochotę porąbać kompa dzisiaj Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='M&S']Mam nadzieję, że dziś niczego nie zmalowałaś.....;)[/QUOTE] mam ochotę porąbać kompa dzisiaj Quote
M&S Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='Cienka']mam ochotę porąbać kompa dzisiaj[/QUOTE] Oooo, niedobry komputer....a co zrobił, albo czego nie zrobił? Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='M&S']Oooo, niedobry komputer....a co zrobił, albo czego nie zrobił?[/QUOTE] Jest starym złomem i nie daje mi pracować. Quote
Buszki Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='Cienka']Jest starym złomem i nie daje mi pracować.[/QUOTE] Bo on dba o Ciebie,żebyś się nie przepracowała ;). Quote
Cienka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='Buszki']Bo on dba o Ciebie,żebyś się nie przepracowała ;).[/QUOTE] No nie wiem jak robię projekt który powinien mi zając 20 minut 2 godziny to chyba raczej marnuje czas. Quote
Recommended Posts