Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No,dopchałam się :multi:.Potwierdzam dla nas kwiecień(format obojętny,dostosuję się do większości),ja będę miała na urodzinki :evil_lol:.
A tak przy okazji,świetny pomysł z tym kalendarzem :multi:.
I,dzięki MMM za zaklepanie miejsca :lol:.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pisałam posta jakieś pól godziny temu, że chcę [B]styczeń[/B], a tu nie ma mojego posta...

No i nie wiem, czy nie zarezerwuję jeszcze jednego miesiąca, bo "moich" basków jest sporo, a nie każdy ma dostęp do internetu, już nie wspomnę o DGM... Mogę? Jeśłi mogę to poproszę o [B]sierpień:)[/B]
I poprosze format B3.
A ilośc egz. to podam później. Na pewno będzie ich więcej niż 2;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']No,dopchałam się :multi:.Potwierdzam dla nas kwiecień(format obojętny,dostosuję się do większości),ja będę miała na urodzinki :evil_lol:.
A tak przy okazji,świetny pomysł z tym kalendarzem :multi:.
I,dzięki MMM za zaklepanie miejsca :lol:.[/QUOTE]
Też chciałam na moje urodziny, ale się spóźniłam... buuuu...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Pisałam posta jakieś pól godziny temu, że chcę [B]styczeń[/B], a tu nie ma mojego posta...

No i nie wiem, czy nie zarezerwuję jeszcze jednego miesiąca, bo "moich" basków jest sporo, a nie każdy ma dostęp do internetu, już nie wspomnę o DGM... Mogę? Jeśłi mogę to poproszę o [B]sierpień:smile:[/B]
I poprosze format B3.
A ilośc egz. to podam później. Na pewno będzie ich więcej niż 2;-)

Pzdr.[/QUOTE]

[B]KALENDARIUM BASENJI 2011[/B]

[LIST=1]
[*] STYCZEŃ - [B]ASIACZEK (format B3)[/B] - niepotwierdzony
[*] LUTY
[*] MARZEC - [B]Morek & Azis[/B][B](GOSIAJA)[/B] [I]("może być B3")[/I]
[*] KWIECIEŃ - [B]Buszki (BUSZKI)[/B] (format obojętny [I] - potwierdzi jak dostanie się internetu :user:[/I])
[*] MAJ - [B]Maks (MMM) [/B][I](format obojętny)
[/I]
[*] CZERWIEC - [B]niestety nie znam imienia pieska :-( (BUNDUSTAR) [/B][I](format obojętny)[/I]
[*] LIPIEC
[*] SIERPIEŃ - [B]ASIACZEK[/B][I](format B3)[/I]
[*] WRZESIEŃ
[*] PAŹDZIERNIK
[*] LISTOPAD
[*] GRUDZIEŃ - [B]Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI)[/B][COLOR=Red][COLOR=Black]my jesteśmy za formatem B3[/COLOR][/COLOR]
[/LIST]
[B]Z racji iż już teraz większość osób deklaruje się na format B3, decydujemy się na druk kalendarza w formacie B3.[/B]

Posted

[quote name='tomecki'][B]KALENDARIUM BASENJI 2011[/B]

[LIST=1]
[*] STYCZEŃ - [B]ASIACZEK (format B3)[/B] - niepotwierdzony
[*] LUTY
[*] MARZEC - [B]Morek & Azis[/B][B](GOSIAJA)[/B] [I]("może być B3")[/I]
[*] KWIECIEŃ - [B]Buszki (BUSZKI)[/B] (format obojętny [I] - potwierdzi jak dostanie się internetu :user:[/I])
[*] MAJ - [B]Maks (MMM) [/B][I](format obojętny)
[/I]
[*] CZERWIEC - [B]niestety nie znam imienia pieska :-( (BUNDUSTAR) [/B][I](format obojętny)[/I]
[*] LIPIEC
[*] SIERPIEŃ - [B]ASIACZEK[/B][I](format B3)[/I]
[*] WRZESIEŃ
[*] PAŹDZIERNIK
[*] LISTOPAD
[*] GRUDZIEŃ - [B]Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI)[/B][COLOR=Red][COLOR=Black]my jesteśmy za formatem B3[/COLOR][/COLOR]
[/LIST]

[B]Z racji iż już teraz większość osób deklaruje się na format B3, decydujemy się na druk kalendarza w formacie B3.[/B][/QUOTE]

Bundustar,to imię pieska :evil_lol:,a po domowemu-Benji.

A u mnie imiona dziewczyn,to Buszi i Szepsi :eviltong:.

Posted

[quote name='Buszki']Bundustar,to imię pieska :evil_lol:,a po domowemu-Benji.

A u mnie imiona dziewczyn,to Buszi i Szepsi :eviltong:.[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Dlaczego mam styczeń "niepotwierdzony format". B3 - jak najbardziej:)

Pzdr.[/QUOTE]

[LIST=1]
[*] STYCZEŃ - [B]Zgraja Asi cz.1 (ASIACZEK) [/B]
[*] LUTY
[*] MARZEC - [B]Morek & Azis[/B][B](GOSIAJA)[/B]
[*] KWIECIEŃ - [B]Buszki & Szepsi (BUSZKI)[/B]
[*] MAJ - [B]Maks (MMM)[/B]
[*] CZERWIEC - [B]Benji (BUNDUSTAR)[/B]
[*] LIPIEC -[B] Zina (TOMEK)[/B]
[*] SIERPIEŃ - [B]Zgraja Asi cz.2 (ASIACZEK) [/B]
[*] WRZESIEŃ -[B] Sajdi (JAMNICZE)[/B]
[*] PAŹDZIERNIK
[*] LISTOPAD
[*] GRUDZIEŃ - [B]Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI)[/B][B][COLOR=Red]
[/COLOR][/B]
[/LIST]
[U][B]W odpowiedzi na dodatkowe pytania odpowiadamy:
[/B][/U]
[LIST]
[*]Rezerwacja miesiąca zobowiązuje do zamówienia minimum 2 sztuk kalendarzy, jednakże można zamówić więcej
[*]Jeżeli ktoś nie jest użytkownikiem dogomani może również zgłosić swojego pieska do kalendarza drogą e-mailową [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub telefonicznie: 661 486 441
[*]Jeżeli ktoś nie ma Baska a chciałby kupić sobie kalendarz proszę o kontakt do 21 listopada 2010. (wtedy może być jedna sztuka lub więcej wedle uznania i potrzeb)
[/LIST]

Posted

Ja sie martwię inną rzeczą. A mianowicie, że nie dla wszystkich chętnych może starczyć miesięcy...
Napisałam do Zuzi, Oli, zielonej, p. Beaty (ma Zulike juniorkę i Gabi-tygryska), to Basenji (ma Fingala), do PP. Potockich ... a tu, widze, że tylko 3 miesiące wolne...
Chyba trzeba będzie (to tylko moja propozycja) podzielic się miejscem w kalendarzu.
Ja mogę przytulić wszystkich, ktorzy się nie załapią na kalendarz, ale ciasno będzie, oj ciasno, bo sama mam sporo psiaków...
Macie może jakies inne propozycje...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja sie martwię inną rzeczą. A mianowicie, że nie dla wszystkich chętnych może starczyć miesięcy...
Napisałam do Zuzi, Oli, zielonej, p. Beaty (ma Zulike juniorkę i Gabi-tygryska), to Basenji (ma Fingala), do PP. Potockich ... a tu, widze, że tylko 3 miesiące wolne...
Chyba trzeba będzie (to tylko moja propozycja) podzielic się miejscem w kalendarzu.
Ja mogę przytulić wszystkich, ktorzy się nie załapią na kalendarz, ale ciasno będzie, oj ciasno, bo sama mam sporo psiaków...
Macie może jakies inne propozycje...?

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Cienka']My też się nie spodziewaliśmy takiego odzewu:-o, ale tomek już kombinuje jak, jakby co podzielić strony w kalendarzu.[/QUOTE]

Faktycznie, teraz sobie uświadomiłem jaki rok jest krótki, ale gdyby był dłuższy, to rzadziej były by święta :diabloti:

Poniżej prezentuję 4 warianty (od 5 do 8 zdjęć na stronie), nie mamy wyjścia, będziemy się dzielić, zmieścimy się wszyscy. My możemy także do siebie kogoś wziąć, choć preferowalibyśmy z miotu "P", by nie rozdzielać rodzeństwa :cool3:

Wszystkie zdjęcia oczywiście będą podpisane!

[IMG]http://tomecki.serwery.pl/cienka/cal_2011_wiszacy_03.jpg[/IMG]

Posted

Mnie się podoba wariant "B" i "D". Istotne dla mnie jest to, aby było jak najwięcej fotek psa na stronie...

To może wy przytulicie [B]zieloną[/B]? Ma Bubusia i Pepitka. No i Mamuskę Zulikę:)
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mnie się podoba wariant "B" i "D". Istotne dla mnie jest to, aby było jak najwięcej fotek psa na stronie...

To może wy przytulicie [B]zieloną[/B]? Ma Bubusia i Pepitka. No i Mamuskę Zulikę:)
Pzdr.[/QUOTE]

Co do Zielonej, to jeszcze nie mamy od niej info, podejrzewam że Monika jeżeli się zdecyduję będzie chciała mieć własną stronę ze względu że na nazwę hodowli, logo, adres www, dane kontaktowe i miejscowość. My raczej myśleliśmy o wspólnej stronie z ZINĄ (myślimy o specjalnej sesji zdjęciowej na tą okazję), gdyż mamy do siebie blisko.

Posted

[quote name='gosiaja']mnie się wydaje że D[/QUOTE]

Wybór layoutu strony zależy już od preferencji osoby, której psiaki będą prezentowane na poszczególnej stronie. Do wyboru są prezentowane kilka wpisów wcześniej 4 opcje.
Elementem spójnym będzie układ i wielkość kalendarium, czcionki oraz proporcje zdjęć, reszta wedle Waszego i Naszego uznania. Chcemy by to był nasz wspólny pierwszy i nie ostatni tego typu projekt.

W najbliższych dniach (jeszcze przed długim weekendem) indywidualnie (na priva) prześlę szczegółowe informację w jaki sposób przesłać do nas materiały i w jakiej formie.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja też zamawiam sobie jakiś miesiąc dla ofiego, najlepiej niezimowy.[/QUOTE]

Ok, z niezimowych to polecamy październik.

[LIST=1]
[*] LUTY
[*] PAŹDZIERNIK - [B]Ofi (ZUZA I NODDY)[/B]
[*] LISTOPAD
[*] GRUDZIEŃ - [B]Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI)[/B]
[/LIST]
[B][COLOR=DarkGreen]Pozostały wolne już tylko listopad i luty.[/COLOR][/B]

[U][B]W odpowiedzi na dodatkowe pytania odpowiadamy:
[/B][/U]
[LIST]
[*]Rezerwacja miesiąca zobowiązuje do zamówienia minimum 2 sztuk kalendarzy, jednakże można zamówić więcej
[*]Jeżeli ktoś nie jest użytkownikiem dogomani może również zgłosić swojego pieska do kalendarza drogą e-mailową [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub telefonicznie: 661 486 441
[*]Jeżeli ktoś nie ma Baska a chciałby kupić sobie kalendarz proszę o kontakt do 21 listopada 2010. (wtedy może być jedna sztuka lub więcej wedle uznania i potrzeb)
[/LIST]

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja też zamawiam sobie jakiś miesiąc dla ofiego, najlepiej niezimowy.[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Zarezerwujcie dla jenis jeden miesiąc:) Zaraz się odezwie...

Pzdr.[/QUOTE]

[LIST=1]
[*] LUTY - [B]JENIS[/B]
[*] LISTOPAD - [B]Zulika, Bubu.... (ZIELONA) - niepotwierdzony [/B]
[/LIST]
Zainteresowanie przerosło nasze oczekiwania, w przeciągu niespełna 24 godzin mamy komplet w kalendarzu :) Czekam tylko jeszcze na info z potwierdzeniem od Zielonej.

Posted

[LIST=1]
[*] LUTY - [B]JENIS[/B]
[*] LISTOPAD -[COLOR=DarkGreen] [B]WOLNE ![/B][/COLOR]
[/LIST]
Jednak zwolniło się jeszcze miejsce w listopadzie ! tak że czekamy jeszcze na chętnych :)

Posted

To ja proponuję ten wolny miesiąc albo dla Kaya (ma pieska Muszu) albo dla mnie, jako trzeci miesiąc.
Postaram się dzisiaj namówić Kaya, aby wpadła tutaj i zdecydowała.
Jak obliczyłam, mam następujące psiaki:
Abotere's ADUNBI (będzie albo u mnie albo u jenis na stronie)
Abotere's WAHZIRI
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI
FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (nie u mnie)
JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI
JAZZY BOY Asiaczek FCI
JUMA MONGO Asiaczek FCI (nie u mnie)
Kanibaru FROMAJE FRAIS
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI
KALIMERA Asiaczek FCI (współwłasność)
LIUKSORAS Laisves Vejas (wspólwłasność)
MOST WANTED SUPRISE Asiaczek FCI + PROFESSIONAL PANCAKE Asiaczek FCI (nie u mnie)
MILLION IS ENOUGH Asiaczek FCI + LESSON OF LOVE Asiaczek FCI (nie u mnie)

Mi wyszło, że fotki 16 psiaków powinny znaleźć się na 2 stronach - nie da rady. Więc może Kaya odstąpi mi ten LISTOPAD i wtedy 16 psów podzielimy juz na 3 strony. To już będzie lżej...
Ale poczekam na oficjalne stanowisko Kaya:)

Pzdr.

Posted

Cienka, Kochana, mnie juz głowa boli od tego myślenia o kalendarzu...;)

Ja proponuję tak: proszę wpiszcie mnie na LISTOPAD. Kaya (dostałam tę info SMS'em) wejdzie na Dogo po godz. 16.00, dzisiaj. Jeżeli będzie chciała całą stronę dla siebie - to ja Jej oddam tę strone. Jeżeli nie - będzie razem z moimi psiakami. Niech sama zdecyduje, OK?

Pzdr.