Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Cienka napisał(a):Widzę, ze niektórzy podchodzą do kalendarza bardzo poważnie. Pewnie, to poważna sprawa... Potem takie źle dobrane fotki będa mnie straszyć 3 miesiące w roku...;) Zuza i Noddy napisał(a):Ja to nie wiem jeszcze w ogóle co do tego kalendarza. Może podrzucić Ci kilka ciekawych fotek Ofika...? Na przykład takie,jak na mojej stronie startowej...;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Pewnie, to poważna sprawa... Potem takie źle dobrane fotki będa mnie straszyć 3 miesiące w roku...;) Może podrzucić Ci kilka ciekawych fotek Ofika...? Na przykład takie,jak na mojej stronie startowej...;) Pzdr. Ja te wszystkie fotki mam tylko jeszcze nic nie przejrzałam. Marzy mi się dostać od kogoś fotkę z Poznania z MP, bo cudnie się Ofi prezentowała, ale to dokładnie opowiem w sobotę. Quote
Cienka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Pewnie, to poważna sprawa... Potem takie źle dobrane fotki będa mnie straszyć 3 miesiące w roku...;) Pzdr. Asiu taki problem to nie problem drukarka, nożyczki oraz klej i po kłopocie:evil_lol: To się nazywa prace ręczne lub ZPT jak w podstawówce :diabloti: Quote
jamnicze Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Na tej fotce Jogi bardzo fajnie wyszedł :) http://img261.imageshack.us/img261/6995/dsc3400.jpg Zuzka, to zapraszamy do wspólnego spacerku ;) (może w styczniu jak przyjedziesz na wystawę). A zauważyliście, że nawet ja z gosiają byłyśmy na ciemno ubrana (jak nasze tri), a cienka do swoich rudzielców założyła czerwoną kurtkę :evil_lol: Ps. w niedzielę nie będzie mnie na wspólnym spacerze, zapomniałam, że wyjeżdżam już do Poznania na szkolenie :( Quote
Cienka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='jamnicze']Na tej fotce Jogi bardzo fajnie wyszedł :) http://img261.imageshack.us/img261/6995/dsc3400.jpg Zuzka, to zapraszamy do wspólnego spacerku ;) (może w styczniu jak przyjedziesz na wystawę). A zauważyliście, że nawet ja z gosiają byłyśmy na ciemno ubrana (jak nasze tri), a cienka do swoich rudzielców założyła czerwoną kurtkę :evil_lol: Ps. w niedzielę nie będzie mnie na wspólnym spacerze, zapomniałam, że wyjeżdżam już do Poznania na szkolenie :( Kurtka nie moja a tomeckiego dał mi pierwszą z brzegu zresztą w ogóle wyglądam jak typowy wieśniak bo pod spodem mam mega wielki niebieski polar, który wystaje z pod kurtki. No trudno pewnie sami z nie pojedziemy bo tomek świętuje z nami jutro 5 lecie firmy więc i tak się dziewczyny pobawią. Quote
Iza. Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 http://img801.imageshack.us/img801/2139/dsc3370.jpg Ale super mieliście ten spacerek :) Quote
Iza. Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 sesyjne zdjęcia coraz lepsze, tylko mi brakuje takiego z poziomu psa ;) Quote
tomecki Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Zinka w "Gosiowym" ubranku. Kolekcja zima 2010/11 Quote
tomecki Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bo byłam niegrzeczna.... i brukałam na wszystkich Quote
tomecki Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Iza.']http://img801.imageshack.us/img801/2139/dsc3370.jpg sesyjne zdjęcia coraz lepsze, tylko mi brakuje takiego z poziomu psa :) Poprzednia sesja z Pinką i Jogim była robiona z doskoku, z innym ustawieniem świateł studyjnych (przy okazji innych zdjęć), a te były już w pełni przemyślane z odpowiednio dopasowanym oświetleniem, i co najważniejsze widać różnicę :), i a co najważniejsze, tym razem modele i modelki, w szczególności Sajda świetnie pozowały. Quote
Cienka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='tomecki']Bo byłam niegrzeczna.... i brukałam na wszystkich Chyba burkała:evil_lol: Quote
tomecki Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cienka napisał(a):Chyba burkała:evil_lol: Brukała, burkała, co to za różnica. Ważny jest efekt, że Pina wygląda teraz jest tricolor :) Quote
gosiaja Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 świetne te zdjęcia jak na tak wiercące się psy :) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Korenia napisał(a):Fajniusie foty! Zapisuję galerię! :) To jeszcze nie miałaś tej Galerii w subskrypcji...? Pzdr. Quote
Korenia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asiaczek napisał(a):To jeszcze nie miałaś tej Galerii w subskrypcji...? Pzdr. No właśnie jakoś niet :oops: Quote
jamnicze Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Tomeckiego, niech się firma rozrasta i "kokosami" obrasta :) Quote
taxelina Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ja mam w subskrypcjach ale tutaj sie duzo ostatnio dzieje to ciezko nadazyc :) Quote
tomecki Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='jamnicze']Wszystkiego najlepszego dla Tomeckiego, niech się firma rozrasta i "kokosami" obrasta :) A dziękuję :) i wirtualnie częstuję torcikiem, przyrządzonym i udekorowanym przez Cienką. Quote
tomecki Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='tomecki']A dziękuję :) i wirtualnie częstuję torcikiem, przyrządzonym i udekorowanym przez Cienką. Komu jeszcze kawałek? Quote
Asiaczek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Rozumiem, że to serniczek na zimno, tak? Sto lat firmie i Właścicielowi:) Pzdr. Quote
Recommended Posts