Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cienka napisał(a):
Widzę, ze niektórzy podchodzą do kalendarza bardzo poważnie.

Pewnie, to poważna sprawa...
Potem takie źle dobrane fotki będa mnie straszyć 3 miesiące w roku...;)

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja to nie wiem jeszcze w ogóle co do tego kalendarza.

Może podrzucić Ci kilka ciekawych fotek Ofika...? Na przykład takie,jak na mojej stronie startowej...;)

Pzdr.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):

Może podrzucić Ci kilka ciekawych fotek Ofika...? Na przykład takie,jak na mojej stronie startowej...;)

Pzdr.

Ja te wszystkie fotki mam tylko jeszcze nic nie przejrzałam. Marzy mi się dostać od kogoś fotkę z Poznania z MP, bo cudnie się Ofi prezentowała, ale to dokładnie opowiem w sobotę.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Asiu taki problem to nie problem drukarka, nożyczki oraz klej i po kłopocie:evil_lol: To się nazywa prace ręczne lub ZPT jak w podstawówce :diabloti:

Posted

Na tej fotce Jogi bardzo fajnie wyszedł :)
http://img261.imageshack.us/img261/6995/dsc3400.jpg

Zuzka, to zapraszamy do wspólnego spacerku ;) (może w styczniu jak przyjedziesz na wystawę).

A zauważyliście, że nawet ja z gosiają byłyśmy na ciemno ubrana (jak nasze tri), a cienka do swoich rudzielców założyła czerwoną kurtkę :evil_lol:

Ps.
w niedzielę nie będzie mnie na wspólnym spacerze, zapomniałam, że wyjeżdżam już do Poznania na szkolenie :(

Posted

[quote name='jamnicze']Na tej fotce Jogi bardzo fajnie wyszedł :)
http://img261.imageshack.us/img261/6995/dsc3400.jpg

Zuzka, to zapraszamy do wspólnego spacerku ;) (może w styczniu jak przyjedziesz na wystawę).

A zauważyliście, że nawet ja z gosiają byłyśmy na ciemno ubrana (jak nasze tri), a cienka do swoich rudzielców założyła czerwoną kurtkę :evil_lol:

Ps.
w niedzielę nie będzie mnie na wspólnym spacerze, zapomniałam, że wyjeżdżam już do Poznania na szkolenie :(

Kurtka nie moja a tomeckiego dał mi pierwszą z brzegu zresztą w ogóle wyglądam jak typowy wieśniak bo pod spodem mam mega wielki niebieski polar, który wystaje z pod kurtki.

No trudno pewnie sami z nie pojedziemy bo tomek świętuje z nami jutro 5 lecie firmy więc i tak się dziewczyny pobawią.

Posted

[quote name='Iza.']http://img801.imageshack.us/img801/2139/dsc3370.jpg
sesyjne zdjęcia coraz lepsze, tylko mi brakuje takiego z poziomu psa :)

Poprzednia sesja z Pinką i Jogim była robiona z doskoku, z innym ustawieniem świateł studyjnych (przy okazji innych zdjęć), a te były już w pełni przemyślane z odpowiednio dopasowanym oświetleniem, i co najważniejsze widać różnicę :), i a co najważniejsze, tym razem modele i modelki, w szczególności Sajda świetnie pozowały.

Posted

[quote name='jamnicze']Wszystkiego najlepszego dla Tomeckiego, niech się firma rozrasta i "kokosami" obrasta :)

A dziękuję :) i wirtualnie częstuję torcikiem, przyrządzonym i udekorowanym przez Cienką.