Marta67 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Znajoma znalazła psiaka w typie pinczera. Jest rudy, lubi inne zwierzęta (aktualnie z psem i kotem jest), zna komendy, śpi na posłanku. Ogólnie wobec tego, co mówi tymczasowa jego opiekunka jest ułożony i przyjazny. Podobno błąkał się koło tygodnia, był brudny. Jeszcze dziś postaram się o zdjęcia i coś dokładniej. KONTAKT: [FONT=MS Shell Dlg 2]693 67 12 28[/FONT] Quote
Marta67 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 ma jakieś 4 kg ;) według mnie to pinczerka nie tak wiele w nim :) ma czas do niedzieli najpóźniej!! :( pomocy Quote
Marta67 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Może komuś uciekl błąkał się tydzień, a ogłoszeń o zaginięciu nie ma :( Quote
Marta67 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 czemu nikt nie zagląda? :placz::placz::placz: Quote
shani Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja też zaglądam. On teraz jest na dt dobrze zrozumiałam? Może wywieście pare ogłoszeń po okolicy, że znaleziono psiaka jak się nikt nie zgłosi to będziemy szukać mu domu Quote
Marta67 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 shani napisał(a):Ja też zaglądam. On teraz jest na dt dobrze zrozumiałam? Może wywieście pare ogłoszeń po okolicy, że znaleziono psiaka jak się nikt nie zgłosi to będziemy szukać mu domu bardzo dziękuję ;) ma dt do niedzieli u dziewczyny, która go znalazła, ogłoszenia wywieszone, chłopak błąkał się tydzień a ja nie znalazłam w necie żadnego ogłoszenia, że zaginął więc szukamy domu :( on jest mały, ułożony i grzeczny, określony został jako "ANIOŁ" :) byłoby strasznie gdyby się zmarnował w schronie :( Tak więc domu szukamy na już tak naprawdę, choć zdaję sobie sprawę, że to trudne :( Quote
kpina Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Daliscie ogloszenie na gumtree w dziale znalezione? Mozna tez chyba jutro z rana zglosic sie do tv warszawa( to musicie sprawdzic i to jeszcze dzisiaj, bo nagrania chyba tylko rano) pokaza psa w telewizji. Wyglada na zadbanego Quote
Marta67 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 kpina napisał(a):Daliscie ogloszenie na gumtree w dziale znalezione? Mozna tez chyba jutro z rana zglosic sie do tv warszawa( to musicie sprawdzic i to jeszcze dzisiaj, bo nagrania chyba tylko rano) pokaza psa w telewizji. Wyglada na zadbanego niestety nagrania rano nie wchodzą w gre, Pani, która się nim opiekuje ma pracę :( do tego ma własne problemy więc niestety musimy sobie radzić tak... porobiłam mu już kilka ogłoszeń, ta Pani też ; ) Quote
kpina Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Probowalyscie dac ogloszenie do Metro? Quote
Lionees Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fajny jest z niego psiak:) Tylko,że do niedzieli jest tak malutko czasu:shake: Quote
wiga138 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja też jestem i podrzucam :) Trzeba dać ogłoszenie w Metrze !!!!! Ile może mieć lat/miesięcy ? Quote
eve-w Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 w sobotę o 9 rano na ul. Jasnej pod WOT - em są nagrania psów zgubionych/znalezionych. Jest też jakiś festyn przy ul. Koński Jar. Idźcie z nim tam, popytajcie ludzi, czy go nie kojarzą i poszukajcie mu od razu DT albo DS. Nie mam jeszcze potrwierdzonej informacji ale podobno Psi Anioł tam też będzie, więc nie będziecie osamotnione :) Quote
wiga138 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 chyba to ten sam festyn ale przekazuję info z forum bernardynów : Ostatni wolny tymczas zapchany jest Czekoladą (wątek tam gdzie wiga). Ale w niedzielę jest jakiś festyn na Ursynowie przy ul. Koński Jar. Niech dziewczyny wezmą go pod pachę, założą chusteczkę SZUKAM DOMU i pójdą z nim tam w poszukiwaniu DT lub DS. To najszybsze rozwiązanie na znalezienie mu domu. Jak dobrze pójdzie ja też tam będę z chomiczkiem Quote
Marta67 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 wiga138 napisał(a):Ja też jestem i podrzucam :) Trzeba dać ogłoszenie w Metrze !!!!! Ile może mieć lat/miesięcy ? do metra losują psiaki z CafeAnimal, tam go już dodałam ;) ma koło 2 / 3 lat dzięki Wam wszystkim, za odwiedzenie i podnoszenie psiaka :loveu: bardzo chętnie pójdę na ten festyn to chyba przy kopie Cwila jest impreza, biegi ursynowskie ;) macie może chusteczkę "szukam domu"? :cool3: Quote
wiga138 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kawałek prześcieradła i flamaster chyba wystarczy :lol: Quote
Marta67 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 wiga138 napisał(a):kawałek prześcieradła i flamaster chyba wystarczy :lol: ok ;) będziemy próbować moze się uda... mam nadzieję, że coś zorganizuję, bo nie wybaczę sobie jeśli pójdzie do schronu a tam coś mu się stanie, albo kompletnie padnie mu psychika :( Quote
Marta67 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 wiga138 napisał(a):NIe ! tylko nie schron !!! no włanie niestety to mu grozi jesli nie uda się znaleźć domu :( jego tymczasowa opiekunka powiedziała, że najpóźniej w niedziele chce go oddać, jak nie dom to niestety schron :( :( :( Quote
Marta67 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 a właściwie co to za festyn? bo ja nic nie słyszałam ;) wiadomo o której? :) wypaczcie post pod postem ale nie chce sie zedytować :( Quote
Marta67 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Chłopak będzie miał dom!!! :D w poniedziałek jedzie do nowej rodzinki, są to znajomi jego tymczasowej opiekunki, dziś poznali małego i są zakochani :) wszysto dobrze się skończyło :) bardzo Wam dziękuję za pomoc :) Quote
Aleksa. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Super,to teraz tylko Channelowi szukać domku!:) Quote
Recommended Posts