Paula Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]w końcu Pani ścieli nie tak jak lubią świnki:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Maksiu też tak uważa :evil_lol: Cześć Luśkowe kobiałki :grins: Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:p...zauważyłam .....miło mi żeś mnię powitała ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]ufffffffffffff odetchnęłam żem Cie nie przeoczyła:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] [quote name='paula_z']Maksiu też tak uważa :evil_lol: Cześć Luśkowe kobiałki :grins:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Jak nas pięknie po staropolsku nazwałaś................. Witaj towarzyszko pięknego pitmana:loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy wiecie że dzisiaj jest juz czwartek, a po czwartku piatek, a to oznacza że łykend tuż tuż :multi: Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']Czy wiecie że dzisiaj jest juz czwartek, a po czwartku piatek, a to oznacza że łykend tuż tuż :multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]wiemyyyyyyyyyyyyy też się cieszę..............witaj karolinao mła:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']Czy wiecie że dzisiaj jest juz czwartek, a po czwartku piatek, a to oznacza że łykend tuż tuż :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz: i znów 2 dni bez dostępu do kompa :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti::diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko Bea.. zmobilizowałaś mnie... zara przerabiam fotki i wrzucam ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz: i znów 2 dni bez dostępu do kompa :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti::diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko Bea.. zmobilizowałaś mnie... zara przerabiam fotki i wrzucam ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]no ja wczoraj zrzuciłam na domowego kompa foty( nie odzywała sie do TZta , trzeba było wykorzystać czas wolny:diabloti::diabloti::diabloti:).............poobracała przygotowała do nagrania................ i doopa synek wszystkie płyty zużył................50 sztuk i ani jednej wolnej..........:mad::mad::mad:................dodam że w ciągu 10 dni:angryy::angryy::angryy: witaj Madziu:loveu::diabloti: potem jeszcze do Cie wdepnę, to se pooglądam [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]no ja wczoraj zrzuciłam na domowego kompa foty( nie odzywała sie do TZta , trzeba było wykorzystać czas wolny:diabloti::diabloti::diabloti:).............poobracała przygotowała do nagrania................[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]i doopa[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]synek wszystkie płyty zużył................50 sztuk i ani jednej wolnej..........:mad::mad::mad:................dodam że w ciągu 10 dni:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]witaj Madziu:loveu::diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]potem jeszcze do Cie wdepnę, to se pooglądam[/COLOR][/B] [/quote] Zrobimy zrzute na pendriva dla ciebie :cool3: Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']Zrobimy zrzute na pendriva dla ciebie :cool3:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]dawaj:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:WITANKO Bea .....zostały mi 2 dzionki z dzieciakami :multi::multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']Zrobimy zrzute na pendriva dla ciebie :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tysz fakt... kto to widział w dzisiejszych czasach na płytach donosić :shake::shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tysz fakt... kto to widział w dzisiejszych czasach na płytach donosić :shake::shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wstydu ni ma ta wsiowa dziewczyna :diabloti: Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeeale na płycie to zostaje i mam albumy ze zdjęciami na płytach a na pendrive to se mogę to w życ wepchać............... bo mam tylko te zdjęcia które mi się podobaja..............:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
tygra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 witaj Beatko dogo mi tak chodzi że chyba zaraz wywale kompa ze zlości Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']wstydu ni ma ta wsiowa dziewczyna :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic a nic... ani troszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeeale na płycie to zostaje i mam albumy ze zdjęciami na płytach a na pendrive to se mogę to w życ wepchać............... bo mam tylko te zdjęcia które mi się podobaja..............:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no patrz... a ja mam pendrajwa i ... nie pomyślałam o wsadzeniu go do życi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Brywieczór Bea:cool3::cool3::cool3: Ja też jakiś czas temu robiłam takie myki z fotami na płytach, a teraz mam swój necik w swoim pokoiku:diabloti: Quote
Paula Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cześć Beata :multi: Witanko piątkowe, prawie łikendowe :grins: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pamiętat Wy mnie jeszcze:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witam wpadłam zobaczyć co dziś będziecie sobie ........wsadzać ...:hmmmm: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
caroolcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi:witam [/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]wpadłam zobaczyć co dziś będziecie sobie ........wsadzać ...:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Dokładnie to samo mnie od rana intryguje.....:eviltong: Quote
BeaC Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='tygra']witaj Beatko dogo mi tak chodzi że chyba zaraz wywale kompa ze zlości[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witana przez Beate Beatka:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic a nic... ani troszke :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]wstyd se pos spódnice schowałam....co ma tak po wierzchu latać:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no patrz... a ja mam pendrajwa i ... nie pomyślałam o wsadzeniu go do życi [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]jeszcze nie wiesz co dobre................młodaś:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='dealer']a kuku:eviltong:[/quote] a[COLOR=DarkRed][B]leś mnie ................wystraszyła................jeszcze do siebie nie moge dojś......za daleko mam:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='bonita']Brywieczór Bea:cool3: Ja też jakiś czas temu robiłam takie myki z fotami na płytach, a teraz mam swój necik w swoim pokoiku:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]może niebawem też tak będę miała................... ale ja lubię foty...............najbardziej na papierze więc większość wywołuję i jak dla mnie to dzień dobry[/B][/COLOR] [quote name='paula_z']Cześć Beata :multi: Witanko piątkowe, prawie łikendowe :grins:[/quote] [B][COLOR=DarkRed]no prawie huuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaa jak ja kocham................mieć wolne:cool3::cool3::cool3: [/COLOR][/B] [quote name='madzia i medor']Pamiętat Wy mnie jeszcze:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]pisałam że nie:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='tygra']Cześć Beatko :)[/quote] i[COLOR=DarkRed][B] ponownie Cię witam[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witam wpadłam zobaczyć co dziś będziecie sobie ........wsadzać ...:hmmmm: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a witam dzisiaj jeszcze nic...............i chyba nic:placz::placz::placz:[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']Dokładnie to samo mnie od rana intryguje.....:eviltong:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]patrzcie jakie ciekawskie...............wstydu nie macie................do portek go:diabloti::diabloti::diabloti: witaj caroola [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a witam[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]dzisiaj jeszcze nic...............i chyba nic:placz::placz::placz:[/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B]patrzcie jakie ciekawskie...............wstydu nie macie................do portek go:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj caroola[/COLOR][/B] [/quote] baaaa, no wiesz trza całe życie poszerzac horyzonty :cool3: Quote
Recommended Posts