Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]w końcu Pani ścieli nie tak jak lubią świnki:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
Maksiu też tak uważa :evil_lol:

Cześć Luśkowe kobiałki :grins:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:p...zauważyłam .....miło mi żeś mnię powitała ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ufffffffffffff
odetchnęłam żem Cie nie przeoczyła:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='paula_z']Maksiu też tak uważa :evil_lol:

Cześć Luśkowe kobiałki :grins:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Jak nas pięknie po staropolsku nazwałaś.................
Witaj towarzyszko pięknego pitmana:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']Czy wiecie że dzisiaj jest juz czwartek, a po czwartku piatek, a to oznacza że łykend tuż tuż :multi:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]wiemyyyyyyyyyyyyy

też się cieszę..............witaj karolinao mła:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']Czy wiecie że dzisiaj jest juz czwartek, a po czwartku piatek, a to oznacza że łykend tuż tuż :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz: i znów 2 dni bez dostępu do kompa :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

:diabloti::diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko Bea.. zmobilizowałaś mnie... zara przerabiam fotki i wrzucam ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz: i znów 2 dni bez dostępu do kompa :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

:diabloti::diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko Bea.. zmobilizowałaś mnie... zara przerabiam fotki i wrzucam ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no ja wczoraj zrzuciłam na domowego kompa foty( nie odzywała sie do TZta , trzeba było wykorzystać czas wolny:diabloti::diabloti::diabloti:).............poobracała przygotowała do nagrania................
i doopa

synek wszystkie płyty zużył................50 sztuk i ani jednej wolnej..........:mad::mad::mad:................dodam że w ciągu 10 dni:angryy::angryy::angryy:

witaj Madziu:loveu::diabloti:
potem jeszcze do Cie wdepnę, to se pooglądam
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]no ja wczoraj zrzuciłam na domowego kompa foty( nie odzywała sie do TZta , trzeba było wykorzystać czas wolny:diabloti::diabloti::diabloti:).............poobracała przygotowała do nagrania................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]i doopa[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]synek wszystkie płyty zużył................50 sztuk i ani jednej wolnej..........:mad::mad::mad:................dodam że w ciągu 10 dni:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]witaj Madziu:loveu::diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]potem jeszcze do Cie wdepnę, to se pooglądam[/COLOR][/B]
[/quote]

Zrobimy zrzute na pendriva dla ciebie :cool3:

Posted

[quote name='caroolcia']Zrobimy zrzute na pendriva dla ciebie :cool3:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dawaj:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']Zrobimy zrzute na pendriva dla ciebie :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tysz fakt... kto to widział w dzisiejszych czasach na płytach donosić :shake::shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tysz fakt... kto to widział w dzisiejszych czasach na płytach donosić :shake::shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

wstydu ni ma ta wsiowa dziewczyna :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeeale na płycie to zostaje i mam albumy ze zdjęciami na płytach a na pendrive to se mogę to w życ wepchać...............

bo mam tylko te zdjęcia które mi się podobaja..............:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']wstydu ni ma ta wsiowa dziewczyna :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic a nic... ani troszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeeale na płycie to zostaje i mam albumy ze zdjęciami na płytach a na pendrive to se mogę to w życ wepchać...............

bo mam tylko te zdjęcia które mi się podobaja..............:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no patrz... a ja mam pendrajwa i ... nie pomyślałam o wsadzeniu go do życi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi:witam [/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]wpadłam zobaczyć co dziś będziecie sobie ........wsadzać ...:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

Dokładnie to samo mnie od rana intryguje.....:eviltong:

Posted

[quote name='tygra']witaj Beatko
dogo mi tak chodzi że chyba zaraz wywale kompa ze zlości[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witana przez Beate Beatka:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic a nic... ani troszke :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]wstyd se pos spódnice schowałam....co ma tak po wierzchu latać:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no patrz... a ja mam pendrajwa i ... nie pomyślałam o wsadzeniu go do życi [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]jeszcze nie wiesz co dobre................młodaś:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='dealer']a kuku:eviltong:[/quote]

a[COLOR=DarkRed][B]leś mnie ................wystraszyła................jeszcze do siebie nie moge dojś......za daleko mam:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='bonita']Brywieczór Bea:cool3:

Ja też jakiś czas temu robiłam takie myki z fotami na płytach, a teraz mam swój necik w swoim pokoiku:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]może niebawem też tak będę miała...................
ale ja lubię foty...............najbardziej na papierze więc większość wywołuję

i jak dla mnie to dzień dobry[/B][/COLOR]

[quote name='paula_z']Cześć Beata :multi: Witanko piątkowe, prawie łikendowe :grins:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]no prawie
huuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaa

jak ja kocham................mieć wolne:cool3::cool3::cool3:
[/COLOR][/B]

[quote name='madzia i medor']Pamiętat Wy mnie jeszcze:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]pisałam że nie:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

[quote name='tygra']Cześć Beatko :)[/quote]

i[COLOR=DarkRed][B] ponownie Cię witam[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witam
wpadłam zobaczyć co dziś będziecie sobie ........wsadzać ...:hmmmm:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a witam

dzisiaj jeszcze nic...............i chyba nic:placz::placz::placz:[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']Dokładnie to samo mnie od rana intryguje.....:eviltong:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]patrzcie jakie ciekawskie...............wstydu nie macie................do portek go:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj caroola
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a witam[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]dzisiaj jeszcze nic...............i chyba nic:placz::placz::placz:[/COLOR][/B]

[COLOR=darkred][B]patrzcie jakie ciekawskie...............wstydu nie macie................do portek go:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]witaj caroola[/COLOR][/B]
[/quote]

baaaa, no wiesz trza całe życie poszerzac horyzonty :cool3: