Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:cześć pokojowa opolanko;) byłam pewna że tu już byłam:oops:....ale okazało się ze odpisywałam ci w moim blogasku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:cześć pokojowa opolanko;) byłam pewna że tu już byłam:oops:....ale okazało się ze odpisywałam ci w moim blogasku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Witaj Alu!!!!:multi::multi: właśnie koniec przerwy......zabieram się za robotę, coby skończyć do końca tygodnia a chcialabym jeszcze przed urlopem sprzatnąć swoje królestwo:cool1:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witam zapracowana kobiałko:loveu::loveu::cool3: U nas za oknem już słoneczko:loveu: Wczoraj za to, na spacerze dorawała nas burza z deszczem, a raczej ulewą - wróciliśmy przemoczeni do suchej nitki:lol!::lol!: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC'] w[COLOR=darkred][B]itanko[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]u mnie w nocy strasznie wiało i padało:shake::shake::shake:.............nie wiem, która była godzina, bo obudziła mnie Leśka.............broniąca nas przed fruwającą firaną w sypialni:smhair2::biggrina:............[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]więc wstałam...........przeszłam sie po całym domu i pozamykałam to, co mogło stworzyć jakieś zagrożenie:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]ale teraz.............słońce już wychodzi[/COLOR][/B][/quote] buhaha to macie odważnego obrońcę!!! Moje krokodyle spały od stony TZ pod łózkiem - z dala od okna :eviltong: ale dmuchało nieźle.....nad ranem miałam shizy, że okno tarasowe jest wybite:evil_lol: To może u nas tez słoneczko wyjdzie :multi: - juz dosyc napadało :cool1: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC'] [B][COLOR=darkred]a chcialabym jeszcze przed urlopem sprzatnąć swoje królestwo:cool1:[/COLOR][/B][/quote] o Pani, każ to zrobic swemu słudze.....:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [B]czesc krolewno.....[/B] [B]jak zdróweczko Twoje i Twoich podwładnych???[/B] [B]Ksieciunio rozumiem ze dogadza swojej krolewnie???:diabloti: [/B] Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='caroolcia']o Pani, każ to zrobic swemu słudze.....:eviltong:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]dałabym................ale nie ma nikogo w pracy i wolę sama sprzatnąć, bo potem nic nie znajdę.a mam co poupyhcac...........robie slalomy pomiedzy kupami teczek i pqpirów stojacych wszędzie:cool1::cool1::cool1: [/B][/COLOR] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc krolewno.....[/B] [B]jak zdróweczko Twoje i Twoich podwładnych???[/B] [B]Ksieciunio rozumiem ze dogadza swojej krolewnie???:diabloti: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Cześć pańciunia moje owzszem owszem niczego sobie nie narzekam.............dziękuje podwładni sie zurlopowali:placz::placz::placz: a zwierzyniec .......żyje i ma sie dobrze....nawet jedna....ta wściekła Miećka dzisiaj dostała zastrzyk.........na niechcenie dziecków:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]dałabym................ale nie ma nikogo w pracy[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]i wolę sama sprzatnąć, bo potem nic nie znajdę.a mam co poupyhcac...........robie slalomy pomiedzy kupami teczek i pqpirów stojacych wszędzie:cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred][/COLOR][/B] [/quote] hmmm, a dzisiaj niezły wiaterek, wystarczy otworzyć okno i drzwi...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]dałabym................ale nie ma nikogo w pracy[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]i wolę sama sprzatnąć, bo potem nic nie znajdę.a mam co poupyhcac...........robie slalomy pomiedzy kupami teczek i pqpirów stojacych wszędzie:cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B]Cześć pańciunia[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]moje owzszem owszem niczego sobie nie narzekam.............dziękuje[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]podwładni sie zurlopowali:placz::placz::placz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]a zwierzyniec .......żyje i ma sie dobrze....nawet jedna....ta wściekła Miećka dzisiaj dostała zastrzyk.........na niechcenie dziecków:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] [B]Rozumiem z tego ze u Miecki pełnia szczescia na pyszczku? - moze szalec do woli....a dzieci i tak nie bedzie....:diabloti: [/B] [B]to ciesze sie ze wszystko ok i nie narzekasz.....:loveu: i tej wersji sie trzymaj kurczowo....[/B] [B]znaczy sie musisz sama sprzatnac skoro zurlopowałas podwładnych.....:cool1: no coz takie zycie....:loveu: [/B] Quote
Paula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witaj Beata :p Ja poproszę jakieś fotki przed urlopem :razz: :grins: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Witaj BEA ...po 100kroć zapracowana kobieto;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Beata :p Ja poproszę jakieś fotki przed urlopem :razz: :grins:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj paulo.................fot dzisiaj nie będzie ale jutro...................czemu nie:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Witaj BEA ...po 100kroć zapracowana kobieto;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]aleś mnie ubiegła............. witaj Alu..............zurlopowana......pierwszy dzień???? :razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Rozumiem z tego ze u Miecki pełnia szczescia na pyszczku? - moze szalec do woli....a dzieci i tak nie bedzie....:diabloti: [COLOR=DarkRed]pełnie szczęścia to by była..................jakby Pani nie zaaplikowała antykoncepcji...........toz to chce mieć dziecka za wszelką cenę............niedoczekanie........[/COLOR] [/B] [B]to ciesze sie ze wszystko ok i nie narzekasz.....:loveu: i tej wersji sie trzymaj kurczowo....[/B] [B]znaczy sie musisz sama sprzatnac skoro zurlopowałas podwładnych.....:cool1: no coz takie zycie....:loveu: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja nigdy nie narzekam...............a zurlopowałam i mam święty spokój........i jeszcze trzy dni i urlop JA:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]aleś mnie ubiegła............. witaj Alu..............zurlopowana......pierwszy dzień???? :razz::razz:[/B][/COLOR][/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]jestem jako błyskawica;)...luxtorpeda:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj niebawem siem urlopująca:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj niebawem siem urlopująca:loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a witaj witaj............................ imienniczko........kozy:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] [quote name='dealer']helol Luskowa....:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]heloł dilerowa!!!!!! [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzień dobry luśkowe... no dawa Bea jakieś foty przed urlopiskiem!!!! co ty se myślisz że ja bede w kółko oglądać te co mam na kompecku ze spotkanka?? musisz wrzucić cały zestaw prosiaczkowej panienki ;);)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 O, ta tu niebieska nade mną dobrze prawi :diabloti: Witaj prawie już zurlopowana Beato :grins: Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 podpisuje sie pod petycją - przed taką nieobecnościa musimy mieć nowe focisze - zabirasz nam prośkę na tyle czasu, że się nie wymigasz!:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a witaj witaj............................ imienniczko........kozy:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote] :lol!::lol!::lol!: [B] Daj nam prosiaczkową, bo zrobimy strajka, ten tego, głodówkowego:diabloti: [/B] Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']:lol!::lol!::lol!: [B]Daj nam prosiaczkową, bo zrobimy strajka, ten tego, głodówkowego:diabloti:[/B] [/quote] a pod tym to już się dwoma rękoma i jędna nogą podpisuję:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [COLOR=DarkRed][B]ha mam dla was foty uwaga uwaga................. special foy you Luska i inni:diabloti::diabloti::diabloti: [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/6379/obraz001lp5.jpg[/IMG] dopiera teraz zauważyłam że nie zmieniam daty po naprawie:razz::razz::razz: zdjęcie pt"Ogródkowa Luśka" [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/2884/obraz002qt2.jpg[/IMG] z piłeczką w trawce [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/3922/obraz003sh6.jpg[/IMG] no dobra przyniose Ci:cool1: [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/738/obraz004jz3.jpg[/IMG] krajobraz..........................BEz Luśki:diabloti: [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/5513/obraz005ht3.jpg[/IMG] wybebechy z piłki wybebeszane z doniczki:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [COLOR=DarkRed][B]stosując się do...............noiwiusieńkiego regulaminu.daję po 5 fot:diabloti::diabloti::diabloti: [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/2958/obraz006wr8.jpg[/IMG] cd..............wybebechów [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/9236/obraz007li6.jpg[/IMG] łopalanie cycuszkof;) [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/1980/obraz008lm5.jpg[/IMG] nielubiem jak pan kosi:diabloti: [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/6137/obraz009ws9.jpg[/IMG] ;) [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/9998/obraz010te6.jpg[/IMG] no mówilam................że nie lubię!!!!![/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts