Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']

[B][COLOR=#8b0000][COLOR=black]a to w sam raz pojazd dla panny Medorkowej ;) niech się na razie do takiej rakiety ograniczy zanim minie jej to 100tys.km[/COLOR] :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/7839/img0193ju8.jpg[/IMG][/quote]
Ale bajer:crazyeye::crazyeye::loveu:Zawsze chciałam mieć takie coś:razz::razz:
[quote name='BeaC']f[COLOR=DarkRed][B]ajnie carolka żeś do mnie wpadła na chwilke.................szałasów nie robimy...........to KTOŚ.......zaczął robić, ale sie świniaka przestraszył:diabloti:
juz madzi zaproponowałam pozyczenie ciągnika:crazyeye::eviltong:[/B][/COLOR][/quote]
A byndem mogła se na róziowo przemalować, no chyba mi nie odmówisz:loveu::loveu::loveu::razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale bajer:crazyeye::crazyeye::loveu:Zawsze chciałam mieć takie coś:razz::razz:

A byndem mogła se na róziowo przemalować, no chyba mi nie odmówisz:loveu::loveu::loveu::razz:[/quote]

No nie ma to jak tunning :evil_lol: :diabloti: a w koparkowej łyżce mogłąbyś futrzaczki wozić :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']witam z urlopu :diabloti:, znudzona... nic nie robiaca...:diabloti:

HA!!

bycze sie... fajnie se dychnac!!!![/quote]

[COLOR=DarkRed][B]nie w:diabloti:urwiaj..............tych co se dychnąc nie moga:angryy:[/B][/COLOR]
witaj:loveu::loveu::loveu:
[quote name='madzia i medor']Ale bajer:crazyeye::crazyeye::loveu:Zawsze chciałam mieć takie coś:razz::razz:

A byndem mogła se na róziowo przemalować, no chyba mi nie odmówisz:loveu::loveu::loveu::razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]możesz Madzia.nawet brokatu możesz użyć........:crazyeye::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']No nie ma to jak tunning :evil_lol: :diabloti: a w koparkowej łyżce mogłąbyś futrzaczki wozić :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]najpierw niech ona...to prawko zrobi, chociaż na traktor.............nie trzeba...........tam tylko dwie wajchy som............w przód i w tył:cool3::cool3::cool3:

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']czesc jeszcze nie zameczona:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]już mi ślepia mglą zaszły..............
witaj:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]nie w:diabloti:urwiaj..............tych co se dychnąc nie moga:angryy:[/B][/COLOR]
witaj:loveu::loveu::loveu:

[COLOR=darkred][B]możesz Madzia.nawet brokatu możesz użyć........:crazyeye::loveu:[/B][/COLOR]

[COLOR=darkred][B]najpierw niech ona...to prawko zrobi, chociaż na traktor.............nie trzeba...........tam tylko dwie wajchy som............w przód i w tył:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]

[/quote]

nie trzeba na traktor???:eviltong:

Posted

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Arial][I][B]Witaj Beatrycze:razz:....weź no nie swiruj i podciągaj tego neta na wieś ...jak to tak może być że sie ulotnisz na cały lipiec:mad:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']No nie ma to jak tunning :evil_lol: :diabloti: a w koparkowej łyżce mogłąbyś futrzaczki wozić :evil_lol:[/quote]
Takiego mam plana:multi::multi::multi: :diabloti:
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]możesz Madzia.nawet brokatu możesz użyć........:crazyeye::loveu:[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
Ale będzie błyszcząco:mdleje::loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Arial][I][B]Witaj Beatrycze:razz:....weź no nie swiruj i podciągaj tego neta na wieś ...jak to tak może być że sie ulotnisz na cały lipiec:mad:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a sie ulotnie a co!!!!
no chyba że mnie trafi:angryy::angryy::angryy: wtedy na dłużej sie ulotnię
witaj Alu mła:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Takiego mam plana:multi::multi::multi: :diabloti:

Ale będzie błyszcząco:mdleje::loveu::loveu::diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Ciekawe, co na to właściciel traktora:diabloti:
witaj Madziu:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Patka']sliczny pojazd :) a Wy jaie maciupkie przy nim :) ale równie śliczne :)

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/7839/img0193ju8.jpg[/IMG][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Łał.aleś nam zakadziła:crazyeye::multi::multi:
witaj patuś:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']cześć czołem!!!:multi:
Już połowa tygodnia:multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]................kluski pod stołem:diabloti:
już już..............jeszcze tydzień.i freeeee
nie mogę się doczekać:cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Kiłi']Cześć zmęczona zapracowana właścicielko bullinki zwanej Luśką:diabloti: :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć..........właścicielko Spota no i tego małego.............acha Topsa
i siostro właścicielki pięknego Magnusa (kurcze, dobrze napisała???)

ale jeszcze dycham.........i dzisiaj odbieram aparat z naprawy:multi:[/B][/COLOR]:multi::multi:

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Bea - to mówisz karta Rowerowa wystarcz na Traktora??:crazyeye: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześc Hugo-Kochaś:eviltong::eviltong::eviltong:
nawet nie trzeba karty rowerowej...........a na TEN traktor to już wogóle.........nie może po drogach publicznych jeździć, więc porusza sie tylko po polach i lasach:lol::-o[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Ciekawe, co na to właściciel traktora:diabloti:
witaj Madziu:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
Pewnie mu się spodoba:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry pani:multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a witam serdecznie Panią w mych skromnych progach:diabloti::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]cześć..........właścicielko Spota no i tego małego.............acha Topsa[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]i siostro właścicielki pięknego Magnusa (kurcze, dobrze napisała???)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred][COLOR=magenta]i dzisiaj odbieram aparat z naprawy[/COLOR]:multi:[/COLOR][/B]:multi::multi:

[/quote]
Cześć, dobrze napisała:diabloti: :diabloti:

[COLOR=magenta]Znaczy się zdjęcia będą?:siara: :diabloti: [/COLOR]
[COLOR=magenta][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a witam serdecznie Panią w mych skromnych progach:diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/quote]

Skromne, skromne, bo wcale nie chcesz się swoim Lusinkiem przed nami chwalić i nie ma nowych zdjęć :shake: (wiem, wiem, synek, aparat - wymówka się zawsze znajdzie....:roll: )

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Bea :multi: Jak Ty się chcesz ulotnić na cały, długi lipiec :shake: to mus nam tu dużo fotek świnki pozostawić :razz:[/quote]

[quote name='caroolcia']Skromne, skromne, bo wcale nie chcesz się swoim Lusinkiem przed nami chwalić i nie ma nowych zdjęć :shake: (wiem, wiem, synek, aparat - wymówka się zawsze znajdzie....:roll: )[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witajcie.....................
ale miłe przyjęcie we własnym blogu, nie ma co:diabloti::diabloti::diabloti:
aparat juz chula..................180 zł naprawka:cool1:
ale dla przypomnienie.....nie mam neta w chałupie więc zdjecia na płytke i w pracy do neta...................nie mam czasu ...............wczoraj zrobiłam pare fotow ale już nie miałam kiedy wbić je na CDera

więć jedno zdjęcie Luski.................domowej i..............jedno :crazyeye::diabloti:

[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/2478/img0141fv5.jpg[/IMG]
[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]tak wyglada ...............padnięta..żedko tak wygląda, bo żadko pada:cool1:

[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/9404/img0074gk1.jpg[/IMG]

a tak wyglada..................moja Miećka jak Luska za blisko podejdzie:diabloti::razz:
[/B][/COLOR]