Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]było lizać jak miałaś okazje... to ty NIE!! bom ja wierna!!! a teraz masz.. jaka grzywa i rogi :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a tak wiernam..................durna, ale wierna:cool1:
.....a co masz do mojej grzywy??? :angryy:nie mówiąc już o rogach???:mad:
przeca twarzowe sam:cool3::cool3::cool3:
Witaj Mła:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='Vectra']czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść[/quote]

cześć v[COLOR=DarkRed][B]ectra................
jeszcze jeden dzien mordegi mam freeee:multi::multi::multi:
cieszę się bom juz tak zmęczona, że rano nie moge wstać:placz::placz::placz:[/B][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Jak przyjemnie:loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]i jak wesoło................
w pingwinka bawić sie, sie sie...........:razz::diabloti:
też Cię witam:eviltong:
[/B][/COLOR]
[quote name='paula_z']Dziń dybry :p[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]dybry dziń:evil_lol:
alem wygadana:eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Dzień dober kobieto ...z grzywą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]czeeeeeeeeeeeeeeeść
kobieto bez grzywy..................za to z psem:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']Heloooooooo :multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj.................:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']hulało się wczoraj to i głowa boli :turn-l:[/quote]

yyyy...ja bylam grzeczna..poszlam spac o 2 i wstalam o 7....tylko kurde po co ja tak o swicie wstalam?? nie wiem....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']yyyy...ja bylam grzeczna..poszlam spac o 2 i wstalam o 7....tylko kurde po co ja tak o swicie wstalam?? nie wiem....:diabloti:[/quote]

hi hi hi hi, ja sobie to pytanie codziennie zadaje (czyt. pn-pt) o 6 rano :eviltong:

Posted

[quote name='dealer']witam....kawe dla mnie masz.:razz: .bo mi leb peka....[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]kawa u mnie jest ZAWSZE:razz::razz::razz:
witaj.....zimny okład se zrób...........[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']hi hi hi hi, ja sobie to pytanie codziennie zadaje (czyt. pn-pt) o 6 rano :eviltong:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]tak długo spisz???.....................rozbestwienie................ja codziennie 5.20[/B][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Cześć i czołem:hand:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B].............kluski z rosołem :eviltong::eviltong::eviltong:
witaj medorkowa panienko
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=darkred][B]tak długo spisz???.....................rozbestwienie................ja codziennie 5.20[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[/quote]

masz rację!!! rozpusta w biały dzień (przynajmniej latem w tych godzinach):evil_lol: :eviltong:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć rogata duszo... jak frii?? że masz wolne od ?? od kiedy i do kiedy?? to nie fer.. ja musze pracować a ona se powie fri :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć rogata duszo... jak frii?? że masz wolne od ?? od kiedy i do kiedy?? to nie fer.. ja musze pracować a ona se powie fri :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze................
jeszcze nie free....ale już niebawem...............
mam 4 tygodnie( czytaj cztery:diabloti:) urlopu:multi::multi::multi::multi:

zaczynam 2 lipca wracam.........................30
HA:smhair2:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cze................
jeszcze nie free....ale już niebawem...............
mam 4 tygodnie( czytaj cztery:diabloti:) urlopu:multi::multi::multi::multi:

zaczynam 2 lipca wracam.........................30
HA:smhair2:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oł szit!!! i gdzie ta sprawiedliwość!!! całe cztery długie tygodnie :mdleje:
FARCIARA!!
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]cze................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]jeszcze nie free....ale już niebawem...............[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]mam 4 tygodnie( czytaj cztery:diabloti:) urlopu:multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]zaczynam 2 lipca wracam.........................30 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]HA:smhair2:[/COLOR][/B]
[/quote]

mamma mia!!!! ja tez bym tak chciała :-o , a musze czekac do pazdziernika

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oł szit!!! i gdzie ta sprawiedliwość!!! całe cztery długie tygodnie :mdleje:
FARCIARA!!
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ta przez pozostałe 11 miesięcy dymam :mad::angryy:..................jak nawiedzona
należy MI się[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a010.gif[/IMG][/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']mamma mia!!!! ja tez bym tak chciała :-o , a musze czekac do pazdziernika[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]łe..................do października.....kto to wypoczywa w październiku...............:cool3:
u mnie rok akademicki sie zaczyna...........najwięcej roboty...............no może poza czerwcem[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a030.gif[/IMG][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]ta przez pozostałe 11 miesięcy dymam :mad::angryy:..................jak nawiedzona[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]należy MI się[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a010.gif[/IMG][/COLOR][/B]

[COLOR=darkred][B]łe..................do października.....kto to wypoczywa w październiku...............:cool3:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]u mnie rok akademicki sie zaczyna...........najwięcej roboty...............no może poza czerwcem[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a030.gif[/IMG][/COLOR][/B][/quote]

ten którego rodzice wyjeżdżają w maju (i zostawiają psa pod opieką) i dla którego lipiec jest pracowity i którego koleżanka z pracy wyjeżdża w sierpniu (a ktoś musi w pracy być) i którego rodzice jadą znowy we wrzesniu (i zostawiają psa)....no coż niewiele opcji pozostaje :placz:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]ta przez pozostałe 11 miesięcy dymam :mad::angryy:..................jak nawiedzona[/B][/COLOR]
[/quote]

buhahahaa, to niezłą masz kondycję :eviltong:

Posted

[quote name='caroolcia']ten którego rodzice wyjeżdżają w maju (i zostawiają psa pod opieką) i dla którego lipiec jest pracowity i którego koleżanka z pracy wyjeżdża w sierpniu (a ktoś musi w pracy być) i którego rodzice jadą znowy we wrzesniu (i zostawiają psa)....no coż niewiele opcji pozostaje :placz:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]...................ale w zamian za to....................więcej czasu spędzasz z psami:eviltong::eviltong::eviltong:

ja też jestem w pracy sama i wymieniamy się urlopem................z szefem

[/B][/COLOR]
[quote name='caroolcia']buhahahaa, to niezłą masz kondycję :eviltong:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]odkąd tutaj pracuje...................10 lat..............raz byłam trzy dni na zwolnieniu bo skreciłam noge w dzikich harcach.................i musialam wyschnąć gips:-o:-o:-o[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]...................ale w zamian za to....................więcej czasu spędzasz z psami:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]ja też jestem w pracy sama i wymieniamy się urlopem................z szefem[/COLOR][/B]

[COLOR=darkred][B]odkąd tutaj pracuje...................10 lat..............raz byłam trzy dni na zwolnieniu bo skreciłam noge w dzikich harcach.................i musialam wyschnąć gips:-o:-o:-o[/B][/COLOR][/quote]

z szefem hi hi hi, niezle.....

lubie takich twardych zawoników :loveu: , nic tak nie wkurza jak hipohondria :razz:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ta przez pozostałe 11 miesięcy dymam :mad::angryy:..................jak nawiedzona
należy MI się[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a010.gif[/IMG][/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
Buhahha:evil_lol:, dobra zawodniczka z Ciebie:diabloti::evil_lol::evil_lol: