BeaC Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='caroolcia']Halo halo jak mija wtorek ;)?[/quote] [COLOR=DarkRed][B]okropnie..................nie lubie narzekać ale dzisiaj to masakra...............:angryy::mad::angryy: oby do 29 czerwca wytrzymać................... acha i moje synko zwróciło mi po wycieczce..................zesputy aparat:angryy::angryy::angryy: [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]okropnie..................nie lubie narzekać ale dzisiaj to masakra...............:angryy::mad::angryy:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]oby do 29 czerwca wytrzymać...................[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]acha i moje synko zwróciło mi po wycieczce..................zesputy aparat:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B] [/quote] ach mam ten sam problem - z aparatem, nie synkiem :eviltong: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Witaj zapracowana kobieto ...Beo;) kurde jak można zepsuć aparata:crazyeye: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj Bea i głowa do góry;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Witaj zapracowana kobieto ...Beo;) kurde jak można zepsuć aparata:crazyeye: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]mnie się pytasz???......................lampa błyskowa nie działa witaj[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']ach mam ten sam problem - z aparatem, nie synkiem :eviltong:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Witaj............większy problem z synem.aparat to pestka......................w najgorszym wypadku kupi się nowy..............:diabloti::crazyeye: [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]witaj:loveu:[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]mnie się pytasz???......................lampa błyskowa nie działa[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj[/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B]Witaj............większy problem z synem.aparat to pestka......................w najgorszym wypadku kupi się nowy..............:diabloti::crazyeye:[/B][/COLOR] [/quote] hi hi hi co prawda to prawda :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie mi straciłaś... ale ciem odnalazłam... jakiś wielki ryjok prosiaczka mi wystawał z monitora ... podeszłam a on wciągnął mnie TU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: helloł!!!! :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jestem...dopiero teraz bo mi net zeswirowal....wiec sie witam choc cie nie ma .....przyjde jutro:loveu: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czytam, że miałaś syndrom "sick monday" we wtorek ;) Trzymaj się :glaszcze: Byle do lipca :razz: Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie mi straciłaś... ale ciem odnalazłam... jakiś wielki ryjok prosiaczka mi wystawał z monitora ... podeszłam a on wciągnął mnie TU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: helloł!!!! :hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj.....................juz padam na ryjek:crazyeye::crazyeye::crazyeye:..... :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='dealer']jestem...dopiero teraz bo mi net zeswirowal....wiec sie witam choc cie nie ma .....przyjde jutro:loveu:[/quote] [B]witaj dilerka...nimom jeszcze serwera:cool1:[/B] [quote name='paula_z']Czytam, że miałaś syndrom "sick monday" we wtorek ;) Trzymaj się :glaszcze: Byle do lipca :razz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]teraz to mam cały czas syndrom......pracy...........tak ze dwa tygodnie........ witaj Paula:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='caroolcia']a tu już połowa tygodnia :razz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]dla mnie................hmmmm chyba tak, bo sobote będe miała wolna:multi::multi::multi: witaj karola:loveu: [/B][/COLOR] Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 haloooo....dzien dobry:) jak sampoczucie dzisiaj??:razz: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:witaj Beo kobieto z Pokoju;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]o jesoo.... możesz coś do niej wrzucić... spaśc ją... podać numer konta?? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]nie. nie wrzuce......:diabloti:[/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi:witaj Beo kobieto z Pokoju;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]otoz to dzien dobry sie z pania :diabloti: [/B] [B]Bea...milego dzionka i nie histeryzuj z praca.....[/B] [B]nie zajac- poczeka hihihihiiii:loveu: [/B] Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dzień dobry z rana przyszłam se powiedzieć;) Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:witaj Beo kobieto z Pokoju;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='dealer']haloooo....dzien dobry:) jak sampoczucie dzisiaj??:razz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]heloł.........samopoczucie jak zwykle rewelacyjne............tylko troche zmęczone............ale jeszcze pól godziny i se pójdzie na hołma[/B][/COLOR] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie. nie wrzuce......:diabloti:[/B] [COLOR=DarkRed][B]co mi nie chcesz wrzucić do bloga?????:mad:[/B][/COLOR] [B]otoz to dzien dobry sie z pania :diabloti: [/B] [B]Bea...milego dzionka i nie histeryzuj z praca.....[/B] [B]nie zajac- poczeka hihihihiiii:loveu: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B] ja i histeria???? no cos ty.nigdy nie płacze ani tym bardziej nie histeryzuje..........no może troszeczke narzekam ..........ale tylko tyci tyci witaj ..................piękna:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR] [quote name='madzia i medor']Dzień dobry z rana przyszłam se powiedzieć;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a dzień dobry dzień dobry..............przyszłam Ci powiedzieć z popołudnia:crazyeye::eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']Cześć pracy!!!!:drink1:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć:lol::lol::lol:..................juz se nie pracuje...........od 30 sekund[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:witaj Beo kobieto z Pokoju;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam Cie kobieto w .....................pokoju:razz::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kochana, dlaczego Ty jeszcze w pracy siedzisz:hmmmm: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]heloł.........samopoczucie jak zwykle rewelacyjne............tylko troche zmęczone............ale jeszcze pól godziny i se pójdzie na hołma[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]ja i histeria???? no cos ty.nigdy nie płacze ani tym bardziej nie histeryzuje..........no może troszeczke narzekam ..........ale tylko tyci tyci[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj ..................piękna:cool3::cool3::cool3:[/COLOR][/B] [COLOR=darkred][B]a dzień dobry dzień dobry..............przyszłam Ci powiedzieć z popołudnia:crazyeye::eviltong:[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]cześć:lol::lol::lol:..................juz se nie pracuje...........od 30 sekund[/B][/COLOR][/quote] ach całe szzceście, bo już się martwiłam o twoje zdrowie fizyczne i psychiczne Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bea... rzuć tą prace w pieruny... bo nawet nie masz czasu na Klocka :evil_lol::evil_lol: HELL o :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Kochana, dlaczego Ty jeszcze w pracy siedzisz:hmmmm:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]bo ja Kochana do 16 pracuje a co!!![/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bea... rzuć tą prace w pieruny... bo nawet nie masz czasu na Klocka :evil_lol::evil_lol: HELL o :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj w piekle:diabloti::diabloti::diabloti: na clocka mam czas...po troszku nadrabiam......oglądam.jakieś dwie przyszły ci klocka wylizać:mad::mad::mad: zazdrzaszczam.........[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=DarkRed][B]witaj w piekle:diabloti::diabloti::diabloti: na clocka mam czas...po troszku nadrabiam......oglądam.jakieś dwie przyszły ci klocka wylizać:mad::mad::mad: zazdrzaszczam.........[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]było lizać jak miałaś okazje... to ty NIE!! bom ja wierna!!! a teraz masz.. jaka grzywa i rogi :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts