caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a nie napisałam, ze to wszystko targa ze soba TZ???[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]...............to teraz piszę:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B][/quote] ach to teraz jaqsne, dlaczego TZ wymieka na tych spacerkach :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Vectra']siemanko Beatko i świnko z Pokoju :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam Cie witam.............:loveu::loveu::loveu: świnka też Cie wita...........policz potem siniaki:razz: [/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']ach to teraz jaqsne, dlaczego TZ wymieka na tych spacerkach :evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 świnki aż tak wylewnie się witaja? :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='caroolcia']świnki aż tak wylewnie się witaja? :evil_lol:[/quote] j[COLOR=DarkRed][B]eszcze bardziej niż wylewnie:razz:................i na dodatek nie patrzy gdzie biegnie:mad:skacze :mad:.czy kogos depcze czy nie:mad:...............sa bardzo gruboskurne..........ich nic nie boli:cool1:..............i chyba myśla że tak mają wszyscy..................:cool1: ale ja tak nie mam:placz::placz::placz:...................potem musze korektora używać, bo mi siniora pod broda nabiła ostatnio:angryy:............i się musiałam do pracy zamaskować[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='BeaC']j[COLOR=darkred][B]eszcze bardziej niż wylewnie:razz:................i na dodatek nie patrzy gdzie biegnie:mad:skacze :mad:.czy kogos depcze czy nie:mad:...............sa bardzo gruboskurne..........ich nic nie boli:cool1:..............i chyba myśla że tak mają wszyscy..................:cool1:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]ale ja tak nie mam:placz::placz::placz:...................potem musze korektora używać, bo mi siniora pod broda nabiła ostatnio:angryy:............i się musiałam do pracy zamaskować[/COLOR][/B][/quote] a potem w pracy podejrzewają że zupa była za słona :evil_lol: no co jakos ogom miłości do Pańciuchny musi pokazać:lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='BeaC'][B]wiedziała że z Toba coś ten teges nietego:razz::razz::razz:[/B] [/QUOTE] A chodzi Ci o to, że ze mną ten teges nie teges, rozumiem:grins:Jest dokładnie tak jak piszesz:grins: Quote
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dojszłam :mdleje: iii juz zmykam cześć prosiaczkowe :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pierwsza!!!!!!!!!!!!! dzien dobry:loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']pierwsza!!!!!!!!!!!!! dzien dobry:loveu: :diabloti:[/quote] druga :diabloti: witaj Bea :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:CZEŚĆ BEA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dojszłam :mdleje: iii juz zmykam cześć prosiaczkowe :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] j[COLOR=DarkRed][B]ak Ty doszłaś ja juz wyszłam witaj:multi:[/B][/COLOR] [quote name='paula_z']Witaj pracusiu :p[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Cze Paula:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Witammmmmmmmmmmmmmmm:hand:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]madzia a ty co?? spania nie masz??? witaj.................widze nowy avatar........sama dziergałaś??? [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:CZEŚĆ BEA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Cześć Alicja:multi:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']druga :diabloti: witaj Bea :multi: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj Vectra:multi:[/B][/COLOR] [quote name='dealer']pierwsza!!!!!!!!!!!!! dzien dobry:loveu: :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cze.dilerka:multi:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]a ja spytam tak ot..............czy Wy SPANIA nie macie???:shake::-o kobity.ja o tej porze przewracam się na drugi bok.po raz n-ty [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]madzia a ty co?? spania nie masz??? witaj.................widze nowy avatar........sama dziergałaś??? [/B][/COLOR][/QUOTE] Właśnie zaraz zmierzam spać:mdleje: Córcia mi zrobiła, ja takiego talenta nie posiadam:shake: :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)znów sie pojawiam[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)znów sie pojawiam[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='caroolcia']Dzień dobry :cool1:[/quote] [quote name='bonita'][B]Ja też jestem i się witam z rana :)[/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam Was moje kochane:loveu::loveu::loveu:...............madzię też:diabloti: dzisiaj mam apogeum............w pracy....jutro 50 obron.............systema nadal niet..........:placz::placz::placz::placz: więc raczej dzisiaj nie po dogomaniuję:shake::shake::shake:[/B][/COLOR] Quote
groszek83 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To ja jeszcze tak szybko coś napisze.......:hmmmm: ..... COŚ :grins: Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To trzymamy kciuki i 8 łapek, żeby ciężki dzień pracowy minął i jak najszybciej długi weekend rozpoczął :cool3: Quote
bazylowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Heloł :hand: meldujemy się, zaległosci ndrobione, dziara ekstra, pożeracz piłek.. no cóż.. jak dla mnie to ona jest niewinna :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2516/img0152lo1.jpg[/IMG] [SIZE=3][COLOR=DarkRed] [/COLOR][/SIZE][CENTER] [SIZE=3][COLOR=DarkRed]Oczywiście zamawiam więcej pokojowej zieleni[/COLOR][/SIZE] :cool3:[/CENTER] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='groszek83']To ja jeszcze tak szybko coś napisze.......:hmmmm: ..... COŚ :grins:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]się wysiliła:-o cześć [/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']To trzymamy kciuki i 8 łapek, żeby ciężki dzień pracowy minął i jak najszybciej długi weekend rozpoczął :cool3:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]tak lub podobnie mam do końca czerwca............właśnie.jem śniadanie witaj karola:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witaj mamobazyla:multi::multi::multi: więcej zdjęć..kiedyśtam napewno.teraz czasa niet.................[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts