Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:witaj pokojowa kobieto pracująca;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj pokojowa kobieto pracująca :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a Wy co tak chórem?????
Witajcie w Pokoju:diabloti::diabloti::diabloti:.......................siostry:diabloti:
[/B][/COLOR]
[quote name='dealer']pokoj z tobom kobieto z Pokoju...
kawe ci przynieslam:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]o dzieki Ci o boska...............witam Cię w pokoju:razz:
a dzisaj to mi wódki trza dla uspokojenia nerwowego, nawet powiedziałam w pracy ...................że się zwolnie.........a tego syfu naprawiac nie będę...........mam taką kaszane :mad::angryy:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']:evil_lol: Letnia była :razz:

Bry Bea :multi:[/quote]

J[B][COLOR=DarkRed]EJ Paula...............pominełam Cię..............naprawiam, bo to z tych nerwow tak mam................
witam Cie w pokoju:loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a Wy co tak chórem?????
Witajcie w Pokoju:diabloti::diabloti::diabloti:.......................siostry:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bo my prawie jak Anielski Chór........:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a Wy co tak chórem?????
Witajcie w Pokoju:diabloti::diabloti::diabloti:.......................siostry:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo nasze musga sie zsynchronizowały... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo nasze musga sie zsynchronizowały... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:dokładnie:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ce bla bla ble ble bala bla bala lalla tralalala lallalaa :grins: I wszystko jasne :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a tej co znowu???
Madzia..............????:hmmmm::stupid:
witaj
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:witaj ...tylko co ty robisz w poniedziałek w pracy:crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='dealer']witaj....a dlaczego ty pracujesz dzisiaj...nudzi ci sie w domciu?:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]he
he
he
i jak to łatwo zaszokowac??
witajcie szokniete....pisałam przecie żem pracoholik.chłupe wysprząyałam od parteru po dach więć w ramach nudy przyszłam se popracować w poniedziałek.a co!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']i ja tez sie witam :grins: ale o prace nie pytam bo nie jestem wscipska:diabloti: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a witam cię właścicielko pieknej tigry!!!
nie pytaj:diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a witam cię właścicielko pieknej tigry!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]nie pytaj:diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]
:grins:
wcale nie chce zapytac:diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']Ja wiem ja wiem:multi::multi:Skołowałaś sobie antenke kradniesz sygnał i tym sposobem siedząc w domu możesz pisać na DG:grins::grins::grins::evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]taaaaaaaaaaaaaaaaaa
kabelek bagatelka...35 km
witaj groszkowa panieneczko:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a tej co znowu???
Madzia..............????:hmmmm::stupid:
witaj
[/B][/COLOR][/QUOTE]
:grins::grins:
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]he
he
he
i jak to łatwo zaszokowac??
witajcie szokniete....pisałam przecie żem pracoholik.chłupe wysprząyałam od parteru po dach więć w ramach nudy przyszłam se popracować w poniedziałek.a co!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE]
:mdleje::stupid::diabloti: :diabloti:

To siem nagudałom:diabloti: :diabloti:

Posted

[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]cudne parkowe fotencje - na spacerek bosko[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/5661/img0033vs2.jpg[/IMG][/COLOR][/B]

kto wycierał zawieszenie i łapy :evil_lol: :eviltong: ??

[B][COLOR=darkred][IMG]http://img55.imageshack.us/img55/5696/img0031lp5.jpg[/IMG][/COLOR][/B]

niunia na smyczce?

Posted

[quote name='caroolcia']

[B][COLOR=darkred][IMG]http://img55.imageshack.us/img55/5696/img0031lp5.jpg[/IMG][/COLOR][/B]

niunia na smyczce?[/quote]
eeee tam :evil_lol: jakis glon sie do niej przyczepił:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']:grins::grins:

:mdleje::stupid::diabloti: :diabloti:

To siem nagudałom:diabloti: :diabloti:[/quote]

[B]wiedziała że z Toba coś ten teges nietego:razz::razz::razz:[/B]

[quote name='caroolcia']

[B][COLOR=darkred]cudne parkowe fotencje - na spacerek bosko[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/5661/img0033vs2.jpg[/IMG][/COLOR][/B]

[COLOR=DarkRed][B]pak mamy boski i strasznie wielki...jeszczem go calego nie obeszla........bo TZ wymięka:razz::eviltong:[/B][/COLOR]
kto wycierał zawieszenie i łapy :evil_lol: :eviltong: ??
[COLOR=DarkRed][B]my nie wycieramy zanim do domu przyjdzie wszystko wysycha i samo ładnie odpada[/B][/COLOR]

niunia na smyczce?[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]No........bo to park i czasami tam gdzie możemy kogoś napotkać( choc to rzadkość.......) to chodzimy na smyczy..........coby nauka nie poszła w las[/B][/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
l[B][COLOR=DarkRed]epiej na smyczy niż w kagańcu
witaj caroola!!!!
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='BeaC']
l[B][COLOR=DarkRed]epiej na smyczy niż w kagańcu
[/COLOR][/B][/quote]
Jak to??:-o Łańcuch do ciągnięcia drzewa,kaganiec najlepiej tylko z dwoma dziurkami do oddychania,kolczatka,łańcuszek zaciskowy i obroża elektryczna.Tak powinien wyglądać Twój zestaw spacerowy.Acha i nie zapomnij psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Jak to??:-o Łańcuch do ciągnięcia drzewa,kaganiec najlepiej tylko z dwoma dziurkami do oddychania,kolczatka,łańcuszek zaciskowy i obroża elektryczna.Tak powinien wyglądać Twój zestaw spacerowy.Acha i nie zapomnij psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a nie napisałam, ze to wszystko targa ze soba TZ???
...............to teraz piszę:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]