mestudio Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Agnieszko, czy dzwoniłaś do pani aby jej powiedzieć o dacie odwiezienia Pepsi czy ja mam zadzwonić? Quote
ostatniaszansa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 pania powiadamia wlasnie Ewa, ktora byla na wizycie przedadopcyjnej, dodatkowo obiecala pomoc jakby co w odbiorze Pepsi w poniedzialek 11.10 ze wskazanego miejsca :) /Agnieszka Quote
mestudio Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 To wspaniale, bardzo się cieszę. Pepsi jest fantastycznym pieskiem (pomijając maratony na polu) i należy jej się fajny domek.Teraz może być już tylko lepiej. Quote
mestudio Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Pepsi została odebrana, jutro jedzie do Szczecina do swojego nowego domku. Mam nadzieję, że będzie wszystko super. Quote
ostatniaszansa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ewuniu pięknie, pięknie dziękujemy za wszystko co Ty i Twój TŻ zrobiliście dla Pepsi. Teraz będziemy czekać na wieści z nowego domku. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Pepsi juz dojezdza do Szczecina... czekamy na wiesci :) /Agnieszka Quote
mestudio Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Jestem dziś i jutro okropnie zabiegana i trudno uchwytna, szczególnie jutro będzie kiepsko. Wiem, że Pepsi dotarła szczęśliwie i bardzo się cieszę. Osiągalna będę w miarę normalnie od środy Quote
Recommended Posts