Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bjuta']Sabinka zawsze o nim pamięta! Liderek ma na ogół wyróżnione allegro - musi się w końcu udać![/QUOTE]

Niestety nie daje rady tak czesto wyrozniac, bo mam w sumie 32 aukcje i wymieniam te wyroznienia pomiedzy wszystkie psiaki po kilka wyroznien na raz, ale co kilka tygodni to Liderek ma wyroznienie -wlasnie teraz ostatnio mial.

• 1 month later...
Posted

z zabrzańskich psiaków aktualnie dwa zbierają na hoteliki, o ile nie trzy.... A juz kilkanaście mamy w hotelikach :-( boję się, że tyle nie pociągniemy.... Jemu to by się przydała jakaś wielka akcja adopcyna, w koncu to taki mały psiak, ktoś powinnien sie zakochac, ale tak długo to juz trwa :-(

Posted

Są wolne miejsca u OWIECZKI pisalam pw ale nie dostałam odpowiedzi w sprawie ceny pobytu
Deklaracje możemy zbierać już teraz, chocby po 5 zł, to będzie długo trwało ale w końcu Liderek pojedzie w lepsze miejsce !!!
A ogłoszenie w dzienniku jest za 100 zl ??????? dlaczego az tyle? na jak dlugo ???

Posted

Jednorazowo - Dziennik to dziennik. NIecałe sto, ale prawie. Ostatnio Pianka ogłaszała Bakusia w Dzienniku. Były 2 tel (jeden bez sensu). Drugi rokujący.

Posted

Ale jestem niekumata...
chodzi o gazetę papierową???? czy w internecie ogloszenie???
Jesli umiesz zrobić takie ogloszenie, to musimy pomysleć nad dobrym tekstem i ladne zdjecia wybrac
ja pokryje koszt

Posted

Dobrze,jak juz bedziesz wiedziała daj na pw nr konta przeleję 100,-

ps. czy nie lepiej byloby pieska najpierw umiescic w hoteliku a dopiero ogloszenie w dzienniku ??
Wiecie sami, jak hotelik to moze wiecej chetnych..
albo teraz moze byc ogloszenie, ale nie pisac ze piesek jest w schronie..