Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Lider uwielbia patyczki :cool3: ale dzisiaj się trochę zniechęcił, bo Labamba go napadł własnie z tej okazji :roll:
Liderku kochany maluchu, nie poddawaj się, wszyscy wierzymy, że jeszcze Ci się uda ;)

Posted

Ostatnio weszłam do kochanego z reszta boksu 43(do ktorego mam sentyment zarowno z powodu psiakow,ktore tam sa ale i dlatego ze był to moj pierwszy boks,z ktorego psiakami wychodziłam:D).Teraz ,,mieszka tam"wspaniały Liderek:)Tak sie do mnie tulił...dawał buziaki....jego kolega Ajaks rozkładał się do głaskania....jacy oni wszyscy kochani:(:(Tak mi ich żal....ehh

• 3 weeks later...
Posted

hmmmm , szybko mi poszło to czytanie , bo wiele informacji tu nie ma :shake:

czy Liderek ma Allegro ?
jeśli nie , to czy któraś ciocia mogłaby mu takie ładne , łapiące za serducho wystawić ?
proszę mi podać konto , ja wpłacę na taką wyróżnioną aukcję !!!!
może to by pomogło ?
bo psiak fajny , malutki , z zawadiackim wyrazem pycholka :lol:, piękną białą krawatką :lol:-byłby dla kogoś super towarzyszem :lol:

aaa , i czy można nieśmiało prosić kogoś o zrobienie banerka dla Liderka ?

głaski dla psiurka :loveu:

Posted

działaj Mysiu , działaj :lol:

Lider :loveu: , lansujemy się na pierwszej stronie , niech cię widzą wszyscy , bo faktycznie mało kto tu zagląda :razz: