fiorsteinbock Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Moze bysmy mamusie dzisiaj odfotografowaly? Jest slicza i taka rozkoszna, szkoda by sie dziala w schronie :( Synek pewnie niedlugo bedzie mogl isc do domku, wiec i ona. Quote
giselle4 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Moze bysmy mamusie dzisiaj odfotografowaly? Jest slicza i taka rozkoszna, szkoda by sie dziala w schronie :( Synek pewnie niedlugo bedzie mogl isc do domku, wiec i ona. Edytka ,chyba jeszcze z miesiec ,co? niech jego wspaniale odchowa...;) Quote
fiorsteinbock Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jasne, wydac sunke trzeba pozniej, ale mysle, zeby ogloszenia zaczac robic - zanim sie domek znajdzie pewnie minie troszke czasu. Hmmm, to co, robimy ogloszonka? Quote
fiorsteinbock Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Moze bysmy mamusie dzisiaj odfotografowaly? Jest slicza i taka rozkoszna, szkoda by sie dziala w schronie :( Synek pewnie niedlugo bedzie mogl isc do domku, wiec i ona. wracam na szkole na nauke jezyka polskiego :) Quote
giselle4 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):wracam na szkole na nauke jezyka polskiego :) przestan ja jestem tez zszokowana co ja wypisuje i jakie robie ,,palcowki,,wstyd Dzisiaj za kiełbaske dała mi swojego maluszka oj jak była zadowolona....:) a On juz duzy chłopak Quote
fiorsteinbock Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Synus w roli głownej: Będzie i Mamusia na zdjeciach, musze wybrac, poniewaz Zywe Srebro przed obiektywem ustac nie chciala i z wielu zdjec do ogloszen prawie nie ma zadnego :) Quote
giselle4 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 i do wyborczej Dzisiaj wet pytał o kluseczka czy widzi? czy chodzi?...czeka na niego juz domek a Stenia...tez najdzie taka mamulka musi:) Quote
Nadziejka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 :iloveyou::painting:cudenkosci milosci mamunia i maluszek :multi:[FONT=Garamond]wasza kochana pani Jasienka:iloveyou::modla::modla::modla:to kobieta skarba nad skarbenki:loveu:[/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Oj te nasze mamusiątko...ona mi caly czas w glowie siedzi i Lala... :( Quote
giselle4 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Oj te nasze mamusiątko...ona mi caly czas w glowie siedzi i Lala... :( Edi,oglaszam obie na Stenie tez juz czas.....:oops: Quote
fiorsteinbock Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Maluch dzisiaj podgryzal juz cycuszki Stenki co bardzo ją irytowalo. Pewnie zabki wyrosly i bolą jak podgryza... :( Quote
giselle4 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 On juz sam je i to pieknie a jaki grubasio:) Quote
fiorsteinbock Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No to wiem czemu taki gruby! Je staly pokarm i jeszcze matce cycki ciągnie :) Quote
giselle4 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Maluszek juz bedzie sie pakował:( ciesze sie oczywiscie ...ale jakos smutno bedzie bez niego i Steni i nam. Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Oooo! Oby mu sie poszczescilo. A Stenka wypocznie, odchowala i teraz nalezy jej sie spokoj :) Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Oooo! Oby mu sie poszczescilo. A Stenka wypocznie, odchowala i teraz nalezy jej sie spokoj :) masz racje zaznala matczynej miłosci i wystarczy:) Quote
giselle4 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Stenka po sterylce,musi byc sama aby maluszek nie zrobił jej krzywdy.... Quote
giselle4 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Stenka na pierwsza dziewczynko:0 Quote
Nadziejka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [FONT=Lucida Console]Steniula mala damulenko:multi:zdrowiutka badz mateczko i twoj dzidziun niechaj do dobruszkowego domku leci! Steniula delikatesik jestes i musisz na raczkach byc noszona , domeczku domeczku przybywaj![/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Chlopczyk jest bardzo dobrze odzywiony, ma grubiutki brzuszek i jest wesoly. Stenka to wspaniala Mama. Teraz wypoczywa po trudach macierzyństwa. Quote
giselle4 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Chlopczyk jest bardzo dobrze odzywiony, ma grubiutki brzuszek i jest wesoly. Stenka to wspaniala Mama. Teraz wypoczywa po trudach macierzyństwa.[/QUOTE] Stenia moze jutro juz bedzie miala domek w Głogowie a maluszek juz w poniedziałek idzie do chatki:) Quote
Nadziejka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 :crazyeye::loveu::multi:ooo Ziemio jakie wiesci! oby wszystko poszlo cudnie Quote
Recommended Posts