Sylwia&westie Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Witam ja mam szczeniaczka rasy westie :) ma 4 miesiące i na imię mu Urwis :D Jak chcesz pogadać o westach napisz na moje gg lub tu na forum możemy porozmawic :lol: Masz może jakieś pytania ?? Quote
anuś82 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Sylwia&westie napisał(a):Witam ja mam szczeniaczka rasy westie :) ma 4 miesiące i na imię mu Urwis :D Jak chcesz pogadać o westach napisz na moje gg lub tu na forum możemy porozmawic :lol: Masz może jakieś pytania ?? Dzieki chciałam sie dowiedzieć : czy to normalne że west zjada wszystko co leży na dywanie ?? Wszystkie okruchy, resztki i takie tam ?? Kiedy powinnam pierwszy raz moją Lili wystrzyc , jeżeli zrobie to w pażdzierniku to pies bedzie marzł, a teraz wydaje mi sie jeszcze zawcześnie (ma dopiero trzy miesiace ) ?? Quote
Sylwia&westie Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 To normalne szczególnie jeśli to jest szczególnie jak to jest szczeniak :) mój pies też tak robi :angryy: troszke to wkurzające...bo wszystko co na dywanie już jest u psa :) Jeśli chodzi o strzyżenie: popierwsze westów się nie strzyże tylko TRYMUJE !! a to jest różnica :) po drugie uważam że teraz jest dobry moment na to byś udała sie z nim do psiego fryzjera :p urwis już był trymowany tylko troszkę późno w wieku ok. 4 miesiąca :) Quote
Recommended Posts