Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Czy mogę prosić o link do wydarzenia, bo tamten coś mi nie działa[/QUOTE]

[url]http://www.facebook.com/events/405533082833927/?context=create[/url]

Tytuł do poprawy - opuszczonych psiaków jest tysiące

Posted

[quote name='Lobaria']To zrobić może tylko organizator wydarzenia - edytuje - na dole dopisuje, kogo chce.[/QUOTE]

a chodzi Ci o wątek Miska, to chyba tylko Klaudus może napisać do moda. Haniu kto pisał do moda gdy zostałaś nowym skarbnikiem?

Posted

[quote name='Lobaria'][URL]http://www.facebook.com/events/405533082833927/?context=create[/URL]

Tytuł do poprawy - opuszczonych psiaków jest tysiące[/QUOTE]I nadal nie działa mi ten link, jeśli możesz to zaproś mnie do wydarzenia, nazywam się Izabela Golub

Posted

Tytuł wydarzenia jest teraz taki
[B]„Po dzieciństwie u psychopatek - traci hotel - teraz schron??? - 1000 zł długu, brak perspektyw - liczymy na pomoc!!!”. [/B]

[url]http://www.facebook.com/events/405533082833927/[/url]

Rozsyłam, ludzi coraz więcej :)

Posted

[quote name='andegawenka']a chodzi Ci o wątek Miska, to chyba tylko Klaudus może napisać do moda. Haniu kto pisał do moda gdy zostałaś nowym skarbnikiem?[/QUOTE]
Już wszystko zrobione :) Andegawenko, na pocieszenie powiem Ci, że ja też nie jestem biegla w fb :) Założenie wydarzenia nie jest trudne, ale potem dobrzeje prowadzić to już coś.

Posted

[quote name='Lobaria']Tytuł wydarzenia jest teraz taki
[B]„Po dzieciństwie u psychopatek - traci hotel - teraz schron??? - 1000 zł długu, brak perspektyw - liczymy na pomoc!!!”. [/B]

[URL]http://www.facebook.com/events/405533082833927/[/URL]

Rozsyłam, ludzi coraz więcej :)[/QUOTE]
Świetny tytuł :)

Posted

Konieczne jest, aby skarbnik też był współorganizatorem wydarzenia dla uwiarygodnienia konta, którego nr będziemy wysyłały na pw tym, którzy będa chcieli pomóc finansowo. Aby również uzupełniał w opisie ewentualne wpłaty i wydatki na psiaka.

Jeśli konto jest prywatne, a nie fundacyjne, nie wolno pisać publicznie.

Posted

[quote name='Lobaria']Konieczne jest, aby skarbnik też był współorganizatorem wydarzenia dla uwiarygodnienia konta, którego nr będziemy wysyłały na pw tym, którzy będa chcieli pomóc finansowo. Aby również uzupełniał w opisie ewentualne wpłaty i wydatki na psiaka.

Jeśli konto jest prywatne, a nie fundacyjne, nie wolno pisać publicznie.[/QUOTE]

Handzia jest skarbnikiem na dogo z licencją;) tylko na swoim terenie ma ręce pełne roboty:shake:

Posted

[quote name='Iljova']Ja byłam w 2007 roku na koncercie w Chorzowie wtedy był Linkin Park i Pearl Jam ...było mega super :-):loveu::multi:[/QUOTE]Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś wybrać na ich koncert :)

Posted

[quote name='andegawenka']Handzia jest skarbnikiem na dogo z licencją;) tylko na swoim terenie ma ręce pełne roboty:shake:[/QUOTE]

To poproszę o nr konta skarbnika, bo na fb już pytają.

Kurczę, znów odezwał się do mnie ten Pan, który potrzebuje psa do stróżowania... Ale jak Misio będzie gonił kury / a będzie / - to pójdzie na łańcuch lub jeszcze gorzej:shake:

Posted

[quote name='Lobaria']To poproszę o nr konta skarbnika, bo na fb już pytają.

Kurczę, znów odezwał się do mnie ten Pan, który potrzebuje psa do stróżowania... Ale jak Misio będzie gonił kury / a będzie / - to pójdzie na łańcuch lub jeszcze gorzej:shake:[/QUOTE]
Lecę do banku;)

Już poszło na pw

Posted

Na maila Gabi przysłała mi taką charakterystykę Misia
[I]Misiek to pies o silnym charakterze i silnym instynkcie terytorialnym. W tej chwili już nie ma dla niego różnicy kobieta - mężczyzna. W stosunku do obcych reaguje agresją, gdyby obcy wszedł sam na jego teren to podejrzewam, że pogryzie i to dotkliwie. Jeżeli osoba zostaje wprowadzona przez nas, nie ma problemu. Ładnie chodzi na smyczy, lubi inne suki, z psami samcami gorzej. Koty, kury i inne małe zwierzęta goni i to nie w zabawie, a na poważnie. Dzieci małe raczej nie powinny mieć z nim kontaktu. Jak coś mu nie pasuje to warczy, ale wystarczy w odpowiednim momencie go wyciszyć i jest ok. Miski z jedzeniem pilnuje, zabawki już oddaje, wcześniej był z tym duży problem.
[/I]
[I]Dom dla Misia to dom z podwórkiem, bez małych dzieci, kur, kotów. Pies dla doświadczonych ludzi.[/I]