Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Tutaj na wątku Twój post wcześniejszy ;-) Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='andegawenka']Ale jesteś mądre, a ja:placz::bigcry::wallbash: nic tylko :flaming:[/QUOTE] aaaaa:-D:-D:-D:-D no i jeszcze byka zrobiłam "jesteście":angryy: Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Czekam na zrobienie mnie współorganizatorem, aby pomóc psiakowi. W kolejce czekają następne... Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']Czekam na zrobienie mnie współorganizatorem, aby pomóc psiakowi. W kolejce czekają następne...[/QUOTE] Ja nie wiem kto to ma zrobić i gdzie? Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='andegawenka']Ja nie wiem kto to ma zrobić i gdzie?[/QUOTE] To zrobić może tylko organizator wydarzenia - edytuje - na dole dopisuje, kogo chce. Quote
Izabela124. Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Czy mogę prosić o link do wydarzenia, bo tamten coś mi nie działa Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Czy mogę prosić o link do wydarzenia, bo tamten coś mi nie działa[/QUOTE] [url]http://www.facebook.com/events/405533082833927/?context=create[/url] Tytuł do poprawy - opuszczonych psiaków jest tysiące Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']To zrobić może tylko organizator wydarzenia - edytuje - na dole dopisuje, kogo chce.[/QUOTE] a chodzi Ci o wątek Miska, to chyba tylko Klaudus może napisać do moda. Haniu kto pisał do moda gdy zostałaś nowym skarbnikiem? Quote
Izabela124. Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria'][URL]http://www.facebook.com/events/405533082833927/?context=create[/URL] Tytuł do poprawy - opuszczonych psiaków jest tysiące[/QUOTE]I nadal nie działa mi ten link, jeśli możesz to zaproś mnie do wydarzenia, nazywam się Izabela Golub Quote
Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Zaproszenie na wydarzenie Miśka już wysłałam do Izabeli :-) Izabelo już wiesz ? (Linkin Park :-)) Quote
Izabela124. Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Iljova']Zaproszenie na wydarzenie Miśka już wysłałam do Izabeli :-) Izabelo już wiesz ? (Linkin Park :-))[/QUOTE]Linkin Park to mój ukochany zespół :loveu: Quote
Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ja byłam w 2007 roku na koncercie w Chorzowie wtedy był Linkin Park i Pearl Jam ...było mega super :-):loveu::multi: Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Tytuł wydarzenia jest teraz taki [B]„Po dzieciństwie u psychopatek - traci hotel - teraz schron??? - 1000 zł długu, brak perspektyw - liczymy na pomoc!!!”. [/B] [url]http://www.facebook.com/events/405533082833927/[/url] Rozsyłam, ludzi coraz więcej :) Quote
Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Bo ja już jestem przy kompie i zaprosiłam tez :-) Quote
handzia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='andegawenka']a chodzi Ci o wątek Miska, to chyba tylko Klaudus może napisać do moda. Haniu kto pisał do moda gdy zostałaś nowym skarbnikiem?[/QUOTE] Już wszystko zrobione :) Andegawenko, na pocieszenie powiem Ci, że ja też nie jestem biegla w fb :) Założenie wydarzenia nie jest trudne, ale potem dobrzeje prowadzić to już coś. Quote
handzia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']Tytuł wydarzenia jest teraz taki [B]„Po dzieciństwie u psychopatek - traci hotel - teraz schron??? - 1000 zł długu, brak perspektyw - liczymy na pomoc!!!”. [/B] [URL]http://www.facebook.com/events/405533082833927/[/URL] Rozsyłam, ludzi coraz więcej :)[/QUOTE] Świetny tytuł :) Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Konieczne jest, aby skarbnik też był współorganizatorem wydarzenia dla uwiarygodnienia konta, którego nr będziemy wysyłały na pw tym, którzy będa chcieli pomóc finansowo. Aby również uzupełniał w opisie ewentualne wpłaty i wydatki na psiaka. Jeśli konto jest prywatne, a nie fundacyjne, nie wolno pisać publicznie. Quote
andegawenka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Lobaria']Konieczne jest, aby skarbnik też był współorganizatorem wydarzenia dla uwiarygodnienia konta, którego nr będziemy wysyłały na pw tym, którzy będa chcieli pomóc finansowo. Aby również uzupełniał w opisie ewentualne wpłaty i wydatki na psiaka. Jeśli konto jest prywatne, a nie fundacyjne, nie wolno pisać publicznie.[/QUOTE] Handzia jest skarbnikiem na dogo z licencją;) tylko na swoim terenie ma ręce pełne roboty:shake: Quote
Izabela124. Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Iljova']Ja byłam w 2007 roku na koncercie w Chorzowie wtedy był Linkin Park i Pearl Jam ...było mega super :-):loveu::multi:[/QUOTE]Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś wybrać na ich koncert :) Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='andegawenka']Handzia jest skarbnikiem na dogo z licencją;) tylko na swoim terenie ma ręce pełne roboty:shake:[/QUOTE] To poproszę o nr konta skarbnika, bo na fb już pytają. Kurczę, znów odezwał się do mnie ten Pan, który potrzebuje psa do stróżowania... Ale jak Misio będzie gonił kury / a będzie / - to pójdzie na łańcuch lub jeszcze gorzej:shake: Quote
andegawenka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Lobaria']To poproszę o nr konta skarbnika, bo na fb już pytają. Kurczę, znów odezwał się do mnie ten Pan, który potrzebuje psa do stróżowania... Ale jak Misio będzie gonił kury / a będzie / - to pójdzie na łańcuch lub jeszcze gorzej:shake:[/QUOTE] Lecę do banku;) Już poszło na pw Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Na maila Gabi przysłała mi taką charakterystykę Misia [I]Misiek to pies o silnym charakterze i silnym instynkcie terytorialnym. W tej chwili już nie ma dla niego różnicy kobieta - mężczyzna. W stosunku do obcych reaguje agresją, gdyby obcy wszedł sam na jego teren to podejrzewam, że pogryzie i to dotkliwie. Jeżeli osoba zostaje wprowadzona przez nas, nie ma problemu. Ładnie chodzi na smyczy, lubi inne suki, z psami samcami gorzej. Koty, kury i inne małe zwierzęta goni i to nie w zabawie, a na poważnie. Dzieci małe raczej nie powinny mieć z nim kontaktu. Jak coś mu nie pasuje to warczy, ale wystarczy w odpowiednim momencie go wyciszyć i jest ok. Miski z jedzeniem pilnuje, zabawki już oddaje, wcześniej był z tym duży problem. [/I] [I]Dom dla Misia to dom z podwórkiem, bez małych dzieci, kur, kotów. Pies dla doświadczonych ludzi.[/I] Quote
andegawenka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 No to klops z takim opisem.......nawet na łańcuch nie zechcą.... Lecę na działkę:smile: Quote
andegawenka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 KLAUDUS!!!! napisz do moda o wprowadzenie Lobarii jako współorganizatora.... Quote
Recommended Posts