Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']zaraz sie chyba zawyje na smierc................................a najgorsze jest to,ze takaa bardzoczesto jest rzeczywistosc.................:(,jeju ja tak kocham psy,jak one musza cierpiec przez nas debili okrutnie:(:([/QUOTE]
Niestety... ...Autorem jest bodajże Jim Wills, ale nie mogę doszukać sie oryginału w wersji ang... A tłumacz mi nieznany

Posted

Wiecie czego w tym momencie bym chciała żeby ta opowieść była tylko wymysłem tworem wyobraźni, ale niestety to najprawdziwsza prawda w przypadku prawie wszystkich psów, chociaż nie tylko psów, ale najczęściej :-(
Dzięki Magdola i mam nadzieję że będę mogła go użyć w tym co chcę zrobić byłby idealny w połączeniu w innym który mam.
Zamierzam to co stworze pokazać gdzie się da na Fb, tu na dogo .....

Posted

[quote name='Iljova']Wiecie czego w tym momencie bym chciała żeby ta opowieść była tylko wymysłem tworem wyobraźni, ale niestety to najprawdziwsza prawda w przypadku prawie wszystkich psów, chociaż nie tylko psów, ale najczęściej :-(
Dzięki Magdola i mam nadzieję że będę mogła go użyć w tym co chcę zrobić byłby idealny w połączeniu w innym który mam.
Zamierzam to co stworze pokazać gdzie się da na Fb, tu na dogo .....[/QUOTE]To ja chce Twoje stworzenie :)

Posted

[quote name='handzia']Dzięki Asiaczek, właśnie wpłynęła Twoja wpłata :) Jak miło z takimi ludźmi współpracować :)[/QUOTE]
Nie ma sprawy:)

Doczytałam, że Buster przelała zamiast 50 zł - 40 zł. I ie wiem, smiac sie czy płakac. Najpierw pisze, że 50 zł to drobna kwota, a przelewa i tak 40 zł.... czy to tylko pomyłka w wyliczeniu naleznosci od Buster czy znowu nieuczciwe zagranie...?

pzdr.

Posted

[quote name='psiakiGabi']Młoda dziewczyna by sobie z nim poradziła, jeżeli jest pojętna i nie pozwoli sobą rządzić. Misiek nie ma już awersji do kobiet :)
Dzieci niestety nadal działają na niego jak płachta na byka :(
Dostałam 400zł na Misia i jeszcze od Buster 40zł, czyli 440zł. Umówmy się, że Misiek ma hotelik do końca kwietnia opłacony. Od 1 maja zbierajcie na opłatę.[/QUOTE]
Czyli podarowałaś Misiowi resztę opłaty za kwiecień? :) Buster napisała od kogo były te wpłaty? To ważne.

Magdola, zabiłaś mnie tym tekstem...:-(

Posted

Tak, podarowałam Misiowi resztę opłaty za kwiecień :)
Od Buster mam taką wpłatę :
ROZLICZENIE KOŃCOWE MISIA - ANNA BOCZOŃ 3X10 ZŁ 22.12.2011, 22.03.2012, 22.04.2012 ORAZ PYRDKA 10 ZŁ 03.02.2012
40zł

Posted (edited)

[quote name='psiakiGabi']Tak, podarowałam Misiowi resztę opłaty za kwiecień :)
Od Buster mam taką wpłatę :
ROZLICZENIE KOŃCOWE MISIA - ANNA BOCZOŃ 3X10 ZŁ 22.12.2011, 22.03.2012, 22.04.2012 ORAZ PYRDKA 10 ZŁ 03.02.2012
40zł[/QUOTE]
:crazyeye: zabrakło mi słów :loveu: Jesteś super, bardzo dziękujemy :) Anna Boczoń to ktoś tutaj z dogo ? Może ktoś wie?

Edited by handzia
Posted

Dla Misia wpłynęło[B] 58 zł[/B] z bazarku, który zrobiła magdola :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226795-Chodź-na-piwko-naprzeciwko-Dla-Miśka?p=19108580#post19108580"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226795-Chodź-na-piwko-naprzeciwko-Dla-Miśka?p=19108580#post19108580[/URL]
Dziękujemy bardzo :)