Iljova Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Misiek, Misiek ... Niech w końcu pojawi się ten domek ... Quote
jadwiga Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dobrze,że się zorientowałam,już miałam wpłacać za listopad i grudzień,na konto Darii - jeśli to nieaktualne,to proszę o podanie na pw nowego,pozdrawiam - J Quote
andegawenka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='jadwiga']dobrze,że się zorientowałam,już miałam wpłacać za listopad i grudzień,na konto Darii - jeśli to nieaktualne,to proszę o podanie na pw nowego,pozdrawiam - J[/QUOTE] Nowym skarbnikiem jest Handzia. ma wiecej czasu by zająć się finansami Misia...Jesli chcesz w tej chwili, to mogę Ci wysłać konto:smile: albo poczekaj aż sama Ci poda:loveu: Quote
psiakiGabi Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Handzia Misio miał opłacony hotelik do 22.10.2011, koszt miesięczny to 400zł, miało być płatne za miesiąc z góry, no ale jest jak jest :) Quote
handzia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='psiakiGabi']Handzia Misio miał opłacony hotelik do 22.10.2011, koszt miesięczny to 400zł, miało być płatne za miesiąc z góry, no ale jest jak jest :)[/QUOTE] Dzięki, płatne jest od 1-go do 30-go? Czyli za 9 dni października trzeba jeszcze dopłacić? I potem już z górki ;) Mam nadzieję, że uda nam się doprowadzić te sprawy do porządku :) Quote
handzia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='andegawenka']Nowym skarbnikiem jest Handzia. ma wiecej czasu by zająć się finansami Misia...Jesli chcesz w tej chwili, to mogę Ci wysłać konto:smile: albo poczekaj aż sama Ci poda:loveu:[/QUOTE] Spokojnie, podawaj moje konto jeśli trzeba. Ja dzisiaj roześlę do osób z pierwszej strony :) Quote
andegawenka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Mysza2']Melduję że dla Miśka przeznaczyliśmy 200 zł ze spadku po Brunku który grzeje pupinę we wspaniałym domku Pieniążki przelałam na konto Handzi, jak dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowic-Brunio-ma-dom!-kochani-trzymajmy-sercem-!poniewierany-!-pomocyyyyyy!/page61[/url][/QUOTE] Handziu potwierdź Myszce za ten prezent, bo radości z otrzymania 200 zł na tym watku fanfarów nie bedzie.... Quote
handzia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='andegawenka']Handziu potwierdź Myszce za ten prezent, bo radości z otrzymania 200 zł na tym watku fanfarów nie bedzie....[/QUOTE] Już zaglądam na konto, dopiero do kompa zasiadłam :evil_lol: Są oczywiście :) 200 zł od Mysza2 - spadek po Brunie :loveu: Wielkie dzięki :loveu: [B]Misiek na moim koncie ma 230 zł :)[/B] Quote
andegawenka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='handzia']Już zaglądam na konto, dopiero do kompa zasiadłam :evil_lol: Są oczywiście :) 200 zł od Mysza2 - spadek po Brunie :loveu: Wielkie dzięki :loveu: [B]Misiek na moim koncie ma 230 zł :)[/B][/QUOTE] Trzeba Cie umieścić na 1 stronie w miejsce Buster... Quote
handzia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='andegawenka']Trzeba Cie umieścić na 1 stronie w miejsce Buster...[/QUOTE] Sama chyba nie dam rady się wcisnąć :) I jeszcze jedno pytanie do Buster, czy wszystkie pieniądze przesłała już do Gabi, które były przeznaczona dla Miśka. Pytam, bo osoby na bieżąco wpłacają, więc coś jeszcze może zostało? Quote
Mysza2 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Handziu trzeba napisać do moda w sprawie oddania Ci tego postu:) Za potwierdzenie dziękuję, ale gdyby mogła prosić żebyś zrobiła to na wątku Bruna którego rozliczam [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowic-Brunio-ma-dom%21-kochani-trzymajmy-sercem-%21poniewierany-%21-pomocyyyyyy%21/page61"]http://www.dogomania.pl/threads/2135...yyyyyy!/page61[/URL] Quote
handzia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Mysza2']Handziu trzeba napisać do moda w sprawie oddania Ci tego postu:) Za potwierdzenie dziękuję, ale gdyby mogła prosić żebyś zrobiła to na wątku Bruna którego rozliczam [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowic-Brunio-ma-dom%21-kochani-trzymajmy-sercem-%21poniewierany-%21-pomocyyyyyy%21/page61"]http://www.dogomania.pl/threads/2135...yyyyyy!/page61[/URL][/QUOTE] Musi chyba napisać założycielka wątku... Quote
andegawenka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='handzia']Sama chyba nie dam rady się wcisnąć :) I jeszcze jedno pytanie do Buster, czy wszystkie pieniądze przesłała już do Gabi, które były przeznaczona dla Miśka. Pytam, bo osoby na bieżąco wpłacają, więc coś jeszcze może zostało?[/QUOTE] Buster nie potwierdziłą więcej wpłat, więc chyba jest na zerze ,a Gabi pisze że mamy dług potęzny...Boże skąd my wezmiemy 400 zł miesięcznie....myslałam że 300 miesięcznie... Quote
handzia Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='andegawenka']Buster nie potwierdziłą więcej wpłat, więc chyba jest na zerze ,a Gabi pisze że mamy dług potęzny...Boże skąd my wezmiemy 400 zł miesięcznie....myslałam że 300 miesięcznie...[/QUOTE] Kochana, nie tylko Wy macie taki kłopot. Teraz na wszystkich wątkach są problemy z kasą :shake: Wiem, że to marne pocieszenie...Mi już głowa puchnie z tego wszystkiego, też mam problemy z psami, które wyciągnęłam... Quote
Iljova Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-bBS3dKUAMBE/Tj07OTQjQYI/AAAAAAAAEJc/iboKMGYZtxo/s400/dobranoc%25255B1%25255D%25255B1%25255D.jpg[/IMG] Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [I]Z kasą totalna katastrofa. Dzisiaj już nie dam rady,ale jutro porozsyłam wątek... Może ktokolwiek dołoży grosza... :roll:[/I] Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [I]Zapraszam na bazarek cegiełkowo-Misiowy dla misia. [IMG]http://republika.pl/blog_qa_470484/810453/tr/misiu1.gif[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/218240-Misie-dla-misia.-Cegie%C5%82kowe-Misie-by-zapewni%C4%87-Misiowi-spokojny-miesi%C4%85c-w-hotelu-07.12?p=18060555#post18060555[/url] Może pomożecie bazarek rozsyłać?[/I] Quote
handzia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wysłałam prawie do wszystkich numer konta. Tylko mikoada ma zapchaną skrzynkę i nie ma takiego użytkownika jak blueberrykiss. W spisie stałych deklarowiczów na pierwszej istnieje. Może to pomyłka w nazwie nicku? Quote
andegawenka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='handzia']Wysłałam prawie do wszystkich numer konta. Tylko mikoada ma zapchaną skrzynkę i nie ma takiego użytkownika jak blueberrykiss. W spisie stałych deklarowiczów na pierwszej istnieje. Może to pomyłka w nazwie nicku?[/QUOTE] Nie pomyłka . Nigdy nie wpłacono z tego nicku, więc może ktoś sobie zadrwił albo ma bana albo likwidacja uzytkownika... Quote
andegawenka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Mysza2']wam chyba chodzi o .blueberry.[/QUOTE] Elu, ale ta osoba nigdy nic nie wpłaciła....to po co nam ona? Quote
Mysza2 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='andegawenka']Elu, ale ta osoba nigdy nic nie wpłaciła....to po co nam ona?[/QUOTE] a bo ja ją znam, przywoziła mi dwa razy fanty na bazarek, może jej umknęło i trzeba przypomnieć Quote
andegawenka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Mysza2']a bo ja ją znam, przywoziła mi dwa razy fanty na bazarek, może jej umknęło i trzeba przypomnieć[/QUOTE] Dzieku Elu, jesteś kochana... To Klaudus powinna się do niej zwrócić (przypomnieć).... Quote
handzia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dostałam też info od Marz, że zrezygnowała ze wspierania Misia. Quote
handzia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Mysza2']wam chyba chodzi o .blueberry.[/QUOTE] Taki nick mi wyskakiwał. Klaudus, napiszesz do niej? Może zapomniała? Tak to jest jak ma się kilka zobowiązań, ja sama zaczęłam sobie już zapisywać moje, bo nie spamiętałabym na pewno ;) Quote
Recommended Posts