Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ciotka Neris widzę że łazi za ciotką GreenEvil po tych samych wątkach...

A to nie miało być 66 złotych? Sara ma trafić do mnie na dniach i ja bym chciała ją zaszczepić na wszelkie zarazy.

Posted

[quote name='Neris']A ciotka Neris widzę że łazi za ciotką GreenEvil po tych samych wątkach...

A to nie miało być 66 złotych? Sara ma trafić do mnie na dniach i ja bym chciała ją zaszczepić na wszelkie zarazy.[/quote]
Acicho, oczywiscie, ze 66 :oops:.
Czyli ciotka Neris sie do mnie zglosi na PW jak beda pieniadze potrzebne?

pzdr
GreenEvil

Posted

Neris, jutro Kolezanka będzie w schronisku, ale jeśli szwy nie są zdjęte, to czy też ją zabierać na piątek ew. czy wolisz zaczekać aż będą zdjęte.

Posted

Nie znam tej dziewczyny, jak się z nią skontaktować i czy ją odbierzesz z Warszawy czy ona jedzie do Ciebie. Musimy mieć telefony do siebie.

Posted

Ja też jej nie znam, ale w którymś wątku napisała że jedzie przez Radom i Warszawę w piątek. Zaraz do niej napiszę.

A Maupa4 mi ją przywiezie z Warszawy. Obiecała że pogada z TZ tem jak on tylko wróci z pracy. Wtedy będziemy wiedzieć czy nie jedzie on do Radomia, byłoby jeszcze mniej zamieszania.

Posted

Możemy ją zabrać. Wyjeżdzamy jutro z Krakowa około 15, więc w Radomiu bylibyśmy około 18. Zależy jaka będzie trasa, ostatnio wszędzie drogi robią i trzeba czasami trochę postać.
Kto przekazałby nam ją w Radomiu? Proszę o kontakt na pw.

Posted

Bora, zabieramy dziś Sarę do hurtowni do jutra będzie zamknięta w pokoju i wyprowadzana. Daj nam numer tel kom na pw, ja też napiszę Ci nasze numery to będziemy w kontakcie. Sara będzie w centruum miasta ale umówimy się w określonym miejscu i ją podrzucimy. Czy Neris ją odbierze w warszawie? Umówcie się jakoś.

Posted

Już wszystko napisałam na pw.
Kto odbiera ją w Warszawie?
Jedziemy z naszą suczką, mam nadzieję, że Sara nie będzie miała nic przeciwko :evil_lol:

Posted

BORA mój numer 604 55 11 17, w razie czego porozumiemy się.

Będę jutro w Warszawie od około 11, więc poczekam na Sarę.
Ona jest malutka, mam nadzieję że nie będzie stwarzać problemów. Jeśłi będziecie jechać od południa, to może Puławską albo Al. Niepodległości? Tam było by mi superłatwo.

Posted

Ja to jestem głuptak komunikacyjny, nie wiem za bardzo jak się do Warszawy od Radomia wjeżdża...
Dobra, zajrzałam na mapę. Wygląda na to że Grójecką będziecie jechać. Nie ma sprawy, to blisko. Czekam tylko na wiadomość od Maupy i się odezwę.

Posted

[quote name='Neris'].... Czekam tylko na wiadomość od Maupy i się odezwę.[/quote]

A na jaką Ty wiadomość ode mnie czekasz ??? :-o
Ty mi lepiej przedstawiaj konkrety .... ja blondynka jestem !!! :mad:
kiedy (DATA !!!! Godzina !!! Punkt kontaktowy !!!!) Sara będzie w Wawie ??? - bo niedaj bóg zaraz się okaże że "jutro" to było 5 dni temu !!! - a ja tego nawet nie zauważyłam ...:eviltong:

Posted

Nie, no z kobietamy to się nie da. To z kim ja przez telefon rozmawiałam? Wiesz przecież o co pytałam i co mi miałaś powiedzieć po rozmowie z TZ-tem.

Sara wyjeżdża z Radomia około 18 o ile pamiętam. Na 19.30 powinni być w Warszawie.

Posted

[quote name='Neris']Nie, no z kobietamy to się nie da. To z kim ja przez telefon rozmawiałam? Wiesz przecież o co pytałam i co mi miałaś powiedzieć po rozmowie z TZ-tem.

Sara wyjeżdża z Radomia około 18 o ile pamiętam. Na 19.30 powinni być w Warszawie.[/quote]

no to o co chodzi ? ... :eviltong: miodzio ... 19.30 ... to piękna godzina :evil_lol: ... A TZ ?? najwyżej dowie się że jedzie o ... 19.25 ...:razz:

Posted

Neris Grójecka może być ;) Spokojnie trafimy, tylko jakieś miejsce, żeby można było się łatwo znaleźć, jakiś pomnik, bank, sklep :razz: Możesz jutro napisać smsa.
Ewentualnie do al.Niepodległości albo Puławskiej trafimy :cool3: Tylko też jakiś punkt na spotkanie ;)

Posted

To ja jutro przyjadę, a Ty mu już dzisiaj powiedz.

Mogę po południu ciasto jakieś u Was ukręcić, tylko czy Twoja kuchenka działa? Bo wiesz, myślę że ciastem to się go przekupi...:evil_lol: