Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

credita napisał(a):
też racja;)

Poraża mnie ta Twoja wyrazistość i szczegółowość wypowiedzi :evil_lol:

Tak długo Ciebie nie było, to mogłabyś coś napisać szczegółowiej :razz::loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

credita napisał(a):
wieszają mi się strony przed chwilą,się napisałam i na marne:angryy: spadam pa

A ja będę jutro miał ciężki dzień - aż się boję. Wpadnij do mnie wieczorkiem :razz:

Dobrej :loveu:

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Czeee Creditko melduję zem powrócona do żywych:lol:[/FONT]

Tylko cuś Creditki tutaj mało - pewnie Oskarek bawi się skrzynką :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko cuś Creditki tutaj mało - pewnie Oskarek bawi się skrzynką :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Albo kabelkiem:evil_lol:[/FONT]

Posted

tak tak witam kochani mało mnie widać bo Huzar się pochorował z małym na rehabilitację,dokańczanie remontu na piętrze sił nie starcza :shake: ooo widzę że nasza wczasowiczka już jest :p

Posted

Jutro jedzie do weta byliśmy na spacerze w czwartek i najadł się jakiś kości chyba ze padłego zwierza struł się i załatwić się nie może i wymiotuje i nic nie je koszmarnie wychudł a ja jak na złość nie miałam się jak wcześniej wybrać do weta bo mały ma rehabilitację a weta mam 100km od nas a TZ pracuje i nawet nie mam z kim małego zostawić jutro ma wolne to jedno dobrze bo jest się jak podzielić mam nadzieję że będzie ok aż mi się płakać chce z bezradności:shake:

Posted

credita napisał(a):
Jutro jedzie do weta byliśmy na spacerze w czwartek i najadł się jakiś kości chyba ze padłego zwierza struł się i załatwić się nie może i wymiotuje i nic nie je koszmarnie wychudł a ja jak na złość nie miałam się jak wcześniej wybrać do weta bo mały ma rehabilitację a weta mam 100km od nas a TZ pracuje i nawet nie mam z kim małego zostawić jutro ma wolne to jedno dobrze bo jest się jak podzielić mam nadzieję że będzie ok aż mi się płakać chce z bezradności:shake:

Spokojnie.....tylko jedź z nim jak najszybciej....zawsze coś się musi dziać chorera:shake:

Posted

witam :p Huzar swoje przeszedł najpierw u weta 5 lewatyw a póżniej grzebanie w tyłku przez weta ale udało się usunąć część kości :p no i w domu jeszcze też musiałam mu robić lewatywy i lać do pyska olej parafinowy i jest dobrze:multi: zaczął jeść moje słynne rosołki z kaczki bo tłuste mu służy przy takim zaparciu;) no i wydarzyło się coś mamy aktualnie bokserkę błąkała sie u nas po wsi przez 3 tygodnie udało sie ja wyłapać jest wychudzona zapchlona okleszczona ma cieczkę kaszel i chyba złamane żebro na razie jest u nas ,ale musi spać w ogrodzie bo Huzar dostaje spazmy dopiero jak jaj się skończy cieczka to będziemy ją wprowadzać do domu postaram sie zamieścić jej zdjęcie

Posted

credita napisał(a):
witam :p Huzar swoje przeszedł najpierw u weta 5 lewatyw a póżniej grzebanie w tyłku przez weta ale udało się usunąć część kości :p no i w domu jeszcze też musiałam mu robić lewatywy i lać do pyska olej parafinowy i jest dobrze:multi: zaczął jeść moje słynne rosołki z kaczki bo tłuste mu służy przy takim zaparciu;) no i wydarzyło się coś mamy aktualnie bokserkę błąkała sie u nas po wsi przez 3 tygodnie udało sie ja wyłapać jest wychudzona zapchlona okleszczona ma cieczkę kaszel i chyba złamane żebro na razie jest u nas ,ale musi spać w ogrodzie bo Huzar dostaje spazmy dopiero jak jaj się skończy cieczka to będziemy ją wprowadzać do domu postaram sie zamieścić jej zdjęcie

Musiało być dobrze :p

Ładna ta boksereczka - nie jest tak mocno wychudzona. Żnowu masz się kim opiekować :loveu:

I .... dzięki :kiss_2: - to chyba nie było dlatego, że goopio gadam :diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic]Jaka piękna ta boksia......wiesz ale myśle że ona raczej nie uciekła.....:shake:
U mnie na rancho- wiesz gdzie;) rok rocznie w wakacje wyrzucaja kilka psów z samochodu.........może to być podobny przypadek:roll:

A i baaaardzo sie ciesze że z Huzarem już ok:multi:

Całuski dla Oskarka:loveu:
[/FONT]

Posted

apple -to koszmar ja też widzę nowe błąkające się psy:roll: a z tą bokserką to dziwne bo dziś nam nawiała i wczoraj też na noc zabrałam ją do domu bo kaszel się nasilił teraz znowu ją mam w domu ,ale biegała po łąkach więc jest szansa że komuś nawiała "czasem trzeba mieć nadzieję ":cool1:
Menrzuś-no jakby mało tego było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

credita napisał(a):
apple -to koszmar ja też widzę nowe błąkające się psy:roll: a z tą bokserką to dziwne bo dziś nam nawiała i wczoraj też na noc zabrałam ją do domu bo kaszel się nasilił teraz znowu ją mam w domu ,ale biegała po łąkach więc jest szansa że komuś nawiała "czasem trzeba mieć nadzieję ":cool1:
Menrzuś-no jakby mało tego było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aleś mi komplementem strzeliła po nosie :diabloti:

I co myslicie zrobić z boksią?

Posted

Huzi będzie miał towarzyszkę.......:razz: ?
oczywiście trzymam kciuki, żeby zgłosili się właściciele, boksia pewnie tęskni..... ale jeśli się nikt nie znajdzie.....?

Posted

Menrzuś napisał(a):
Aleś mi komplementem strzeliła po nosie :diabloti:

I co myslicie zrobić z boksią?

[FONT=Century Gothic]Zasłuzyłeś:evil_lol:

Witaj Creditka......oby nie było tak jak mówię................całuski dla was:loveu:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Zasłuzyłeś:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witaj Creditka......oby nie było tak jak mówię................całuski dla was:loveu:[/FONT]

A na co? :razz::p

A Ty tak znowu nie kracz :eviltong:

Cześć Creditka:multi:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A na co? :razz::p

A Ty tak znowu nie kracz :eviltong:
[FONT=Century Gothic]No przecież nie kraczę nooooo.....bossszz juz nic nie można powiedzieć:roll:

:evil_lol:
[/FONT]