Rybc!a Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Byłam na wakacjach w tamtych rejonach, wpadłam do schroniska na chwilę, rozejrzeć się, no i nie obyłoby się bez psa, który wpada w serce od pierwszego wejrzenia. Gdzieś daleko, przemknęło mi coś rudego, a jak się już przyjrzałam, to.. koniec. Czysta moja Zuza, tyle, że chłopak. Gdyby nie mój tymczas, który jest u mnie już dwa lata i nie zamierza opuszczać mojego domu, wróciłabym z psem, jak Boga kocham. Fajny psiak, naprawdę. Dostałam potem zdjęcia od jednej z wolontariuszek, które można obejrzeć tu: http://picasaweb.google.com/pakoidiana/Ringo2# Pies ma na imię Ringo, siedzi w boksie z innymi samcami i jest OK, chociaż jak wyjdzie, potrafi powarkiwać, młody jest, około 1,5-2 lat, z tego, co udało mi się dowiedzieć, no i chodzeniem na smyczy nie jest najlepiej, choć wszystko do opanowania. Energiczny, szalony, gdzieś tam w rodzinie posokowca musiał mieć. No i wyższy jest trochę, niż prawdziwy rasowiec, ale naprawdę jest bardzo ładny. Pomyślałam, że pomogę mu czegoś szukać, może akurat mi się uda? Telefon do schroniska- [FONT=MS Shell Dlg 2]694 497 374[/FONT] Quote
Rybc!a Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Podbijam, piękny pies czeka na dom! Quote
Recommended Posts