Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola&Kora']Nie chodziło mi o to że forum to gówno, po prostu myślałam, że po co ja bede miała tu konto, galerię itp.
Myślałam, że to bedzie niewypał, że nikt nie bedzie do mnie zaglądał, że nikogo nie bede obchodziła i wogóle...[/quote]

Oluś ja po prostu sobie wyobrażam co Ty musiałaś wtedy (kiedy zakładałam Ci konto) o mnie myśleć. Kurcze naprawdę gdybym wiedziała, to bym Cie nie przymuszała :(

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote=Cerber;]Oluś ja po prostu sobie wyobrażam co Ty musiałaś wtedy (kiedy zakładałam Ci konto) o mnie myśleć. Kurcze naprawdę gdybym wiedziała, to bym Cie nie przymuszała :([/quote]

Luiza, słonko proszę, nie przejmuj się tym :-( Przepraszam, że cię zraniłam, nie bierz sobie tego do serducha. Ja już nie wyobrażam sobie życia bez dogo i bez ciebie. Jestem twoją wieczną dłużniczką, bo chyba nie można spłacić uczucia, jakim jest szczęście. A teraz szeroki uśmiech i marsz do komentowania fot ze spacerku ;)

Posted

Eh no dobra już dobra, zaraz lece.

Mam znowu mały problem :D ale ja sie problemowa zrobiłam co :D Znaczy chodzimi o Cerbera, boje się, że się roztyje moja kluseczka, a ja ym nie ścierpiła go jako takiej szynki :( Nie Nie nie :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Cerber musi być szczuplutki, a ja widzę, ze on juz wygląda za dobrze mimo ż daję mu tylko jeden posiłek dziennie i nie daję mu żadnych smakołyków, ani tego co ja jem. Boziu Boje się, że on będzie potworkiem, co robić, żeby utrzymać go w idealnej dla siebie wadze ???

Posted

Patrzcie co mam :multi: :multi: :multi: normalnie 2 benerki, który jest lepszy, który mam wstawic????? napiszcie, czekam z opiniami do jutra :)

[IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5844/cefhgbc2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6154/ssa40517js31oh3.jpg[/IMG]

a może ostać przy starym. Poradźcie mi, proszę.

Posted

[quote name='Tina.Sara'][B]Luiza[/B], no nie wiem który ^^ Ej, Cerberowa fajne to forum, dzięki że mnie namówiłaś :*[/quote]

Spoko, ale też było ciężko, bo ile ja się naprosiłam :D

Posted

[quote name='Ola&Kora']Wiem (Luiza mi robiła ;) ) ale mam ochotę na zmianę. Ten bannerek sobie gdzieś przechowam na kompie :p i później do niego wrócę[/quote]

No ja myślę, że do niego wrócisz :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: to jest moje arcydzieło (paskudne) :D:D:D:D

Jeśli będziesz potrzebowała pomocy w tworzeniu new benera, to wal śmiało do mnie, ja postaram się pomóc :)

A teraz kochani życzę wam dobrej nocy :sleeping: :sleeping: :sleeping: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

[quote=Cerber;]No ja myślę, że do niego wrócisz :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: to jest moje arcydzieło (paskudne) :D:D:D:D

Jeśli będziesz potrzebowała pomocy w tworzeniu new benera, to wal śmiało do mnie, ja postaram się pomóc :)

A teraz kochani życzę wam dobrej nocy :sleeping: :sleeping: :sleeping: :buzi: :buzi: :buzi:[/quote]

Ok, jakby co, to lecę do ciebie po radę ;)
Dobranoc

Posted

Luiza mi sie podoba
ten:)
tylko zeby byl troszke dluzszy:)
a no i jeszcze jedna taka sprawunia jakbys miala wiecej czasu zrobilabys mi jakis banerek?? bo ja juz sie mecze chyba z miesiac i mi nie wychodzi;/nie takie programy chyb amam

a co do Oli to dobrze ze ten potfffforek i jej malpa sa z nami:loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:o rany ty idziesz spać a ja dopiero dotarłam ...dobranoc...;)kolorowych snów[/B][/I][/quote]

Nie nie spać, to ja jeszcze nie ide i ciekawa jestem czy przez dogo nie zarwę nocki, bo ja dopiero się za lekcje biore :D:D:D:D ale tak oficjalnie się pozegnałam, bo misłam dziś już nie wchodzić, ale jeszcze weszłam. Kurcze jestem uzależniona no :D

Posted

[quote name='Alynkaaa']Luiza mi sie podoba
ten:)
tylko zeby byl troszke dluzszy:)
a no i jeszcze jedna taka sprawunia jakbys miala wiecej czasu zrobilabys mi jakis banerek?? bo ja juz sie mecze chyba z miesiac i mi nie wychodzi;/nie takie programy chyb amam

a co do Oli to dobrze ze ten potfffforek i jej malpa sa z nami:loveu: :evil_lol:[/quote]

Emmmm tak oczywiście, że Ci zrobię jakiś benerek, chociaż ten co mam aktualnie to zrobiłam z samego zdjęcia, znaczy wciełam odpowiednie proporcje i wstawiłam tekst :D ot co cała filozofia.

A tak apropo Oli to sama widzisz, jaka była reakcja, Oli się nie podobało, że ją namawiałam na dogo, ale na gg już sobie porozmawiałyśmy i doszłyśmy do wielkiego kompromisu co nie Ola ;) ;)

Posted

[quote=Alynkaaa;]a co do Oli to dobrze ze ten potfffforek i jej malpa sa z nami:loveu: :evil_lol:[/quote]

Raczej powinno być na odwrót :eviltong:

[quote=Cerber;]A tak apropo Oli to sama widzisz, jaka była reakcja, Oli się nie podobało, że ją namawiałam na dogo, ale na gg już sobie porozmawiałyśmy i doszłyśmy do wielkiego kompromisu co nie Ola ;) ;)[/quote]

A jak!!!!! :multi: :multi: :multi: My się zawsze jakoś zgodzimy ;)
A teraz lekcje odrabiaj, bo jutro męczący dzień cię czeka ;)

Posted

[quote name='Cerber']Patrzcie co mam :multi: :multi: :multi: normalnie 2 benerki, który jest lepszy, który mam wstawic????? napiszcie, czekam z opiniami do jutra :)

[IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5844/cefhgbc2.jpg[/IMG]

a może ostać przy starym. Poradźcie mi, proszę.[/quote]

Jeśli głosowanie jeszcze aktualne, to ja głosuję na ten drugi!:p

Luizo, ja miałam w dzieciństwie też kilka takich biało-rudych puchatków, jak pokazałaś zdjęcia Kubusia to mi się przypomniały wszystkie chomiczki.:oops: Taki chomiczek był moim jedynym domowym przyjacielem, bo nie mam rodzeństwa, a rodzice nie chcieli mieć wtedy psa.Szkoda, że te małe istotki tak krótko żyją i czasem odchodzą zupełnie niespodziewanie.:-(

Luiza, Ty się o Cerberka nie martw, jak on tak szaleje jak to na zdjęciach widać to nadwaga mu nie grozi!:lol: Jak na moje oko, to jeszcze może spokojnie 2-3 kg przytyć.:p A czym go karmisz, suchym czy sama przygotowujesz?

Posted

Witam wszystkich :):):)

Aśkak ja Cerberowi gotuję, bo on za chiny nie ruszy suchej karmy. Ewentyalnie czasem kupuję mu małe puszki i podaję mu obie na raz z ryżem więc miska jest czubata :D

Posted

witam:)

"Emmmm tak oczywiście, że Ci zrobię jakiś benerek, chociaż ten co mam aktualnie to zrobiłam z samego zdjęcia, znaczy wciełam odpowiednie proporcje i wstawiłam tekst :-D ot co cała filozofia."

no niby tak tylko ze jak ja tak probowalam zrobic to figa byla tak rozszerzona ze wygladala jak maly jamniko-amstaf na sterydach blee take komicze cus wychodzi...jesczze sie pomecze zaraz ale znajac zycie nic nie wyjdzie:( ale sprobuje zeby nie bylo:eviltong:

a co do Oli to dpbrze ze juz se wyjasnilysciue wszystko:)

Posted

Cześć :)

Figuśka, jeśli chodzi o benerek to ja już mam swoje soosoby, żeby psiak się nie rozciągał :D:D:D

hehehe i znowu co do Oli. Oj ta Ola jest taka popjularna :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Dziś fotki dam wieczoremo ile wogóle da. Bo teraz do obiadu siedze przy kompie, a po obiedzie natychmiast się zabieram do lekcji. Muszę nauczyć się syetematyczności bo jak nie to będę miała złe oceny na świadectwoie maturalny, a tego przecieć nie chcemy co nie :D

Posted

Witaj!!!
Ja dopiero siem do kompa dorawałam :roll: Brat ciągle siedzi i projektuje sobie internetowe mieszkanie - chłopisko 23 lata a w takie pierdołki się bawi :D:D:D
Ucz sie ucz, bo nauka to potęgi klucz!!! ;)