hanyg Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Cerber']no i jesteśmy :D mamy dobrą nowinę... byliśmy dziś na zawodach no i były 2 przebiegi, był jumping składający się z hopków, tuneli i rękawu, oraz było agility, które składało się ze stref, czyli palisady, kładki, hopków i tuneli... w agility cerberek zajął bodajże 3 miejsce, bo mieliśmy problemy ze strefami, ale u nas to norma... i tak dobrze mu poszło :) no a w jumpungu cerberek był niezwyciężony... miał najlepszy czas bo na 14 przeszkód tylko 20 s. no i żadnego, dosłoenie żadnego błędu no i mamy 1 miejsce :) jestem dumna z mojego niunka, naprawdę :)[/quote] Gratuluję Luizko Tobie i Cerberkowi wygranej !!!!!!! :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam serdecznie. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Luizko, gratuluję tak wspaniałych wyników :cool3: i życzę jeszcze lepszych. :p Pozdrowionka dla Ciebie :loveu: i czochrańce dla psiaków. :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Witajcie kochani... pewnie sie zastanawiecie coza licho podkuśsiło mnie, żebym o godzini 6 w niedzielny poranek pisała posty na forum... otóż o godzinie 8 jadę do Torunia na wystawę psów z cerberkiem, a po wystawie jedziemy do Bydgoszczy na trening agility gościnnie :) zapowiada się fascynujący dzionek, naprawde :) już doczekać się nie mogę... a teraz kochani wybaczcie, ale muszę już iść szykować się, bo śniło mi się 2 razy pod rząd, że się spóźniłam, a tego nie chce :) do usłyszenia jutro czy jakos tak bo wracamy dopiero ok 22 :) Quote
Anecioreczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 o jakieś zdjęcia poprosimy!:diabloti: Quote
Cerber Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 witajce... dopiero wróciłam do domu... mialam bardzo męczący dzionek, ale udany :) na wystawie było wspaniale, naprawdę :) Kala, owczarek belgijski, który był wystawiany przez naszą znajomą, z którą jechaliśmy wygrała klasę młodzieżową i od tej pory moze startować w championach :multi: :multi: :multi: na pewno mam jakieś zdjecia, bo kolega cykał foty :) cerberka też mam kilka jak siedzi se na słoneczku na ringu gdzieś tam zboku :) ale to na pewno dzis nie wstawię tych fotek, za bardzo jestem zmęczona, a jutro niestety do pracy trzeba gnać :( także mówię wam dobranoc kochanii :* Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cerberku - wygrać kl. młodzieży to trochę za mało, aby móc zaprezentować psa w kl. championów... Chyba coś źle zrozumiałaś... czekamy na fotki z wystawy. Miłego dnia1 pzdr. Quote
olekg89 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Luiza ma poprostu bardzo ubogą wiedzę dotyczącą wystawiania psów ,poszczególnych klas itd. Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oluś skarbie..moge Cię o coś prosić?:diabloti: Quote
Cerber Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 generalnie to jedna osoba tu wesżła nieproszenie i jeśli powtrórzy się to to na pewno zostanie zbanowana... gwarantuję to... Asiaczek - nie znam się na wstawianiu psów i zapewne nie poznam dopóty, dopóki sama wystawiać goldenka swojego nie będę... na razie wystawianie psów aż ta mnie nie rajcuje bo sama tego robić nie mogę... dlatego też nie znam się... masz rację, no ale wiem tyle, ze Kalusia może startować w championach już... zajęła 1 lokatę bodajże i coś tam... dostała złoty medal, sama widziałam :) Quote
Anecioreczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Luiza gwarantuje Ci ze jesli bedziesz tak pisać to on tu wróci:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Cerber'] Asiaczek - nie znam się na wstawianiu psów i zapewne nie poznam dopóty, dopóki sama wystawiać goldenka swojego nie będę... na razie wystawianie psów aż ta mnie nie rajcuje bo sama tego robić nie mogę... dlatego też nie znam się... masz rację, no ale wiem tyle, ze Kalusia może startować w championach już... zajęła 1 lokatę bodajże i coś tam... dostała złoty medal, sama widziałam :)[/quote] Może Kala dostała wniosek na championa Polski w jednej z "dorosłych" klas i po otrzymaniu stosownego certyfikatu będzie mogła być prezentowana w kl. championów. Pzdr. Quote
BBeta Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Cerber']generalnie to jedna osoba tu wesżła nieproszenie i jeśli powtrórzy się to to na pewno zostanie zbanowana... gwarantuję to...[/quote] Nie chce się wtrącać, ale TA osoba napisała dokładnie to co sama przyznałaś, więc nie rozumiem za co miałaby dostać bana :roll: Quote
olekg89 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dziękuje Beato:) A ciu ciu ciu Luizeczko ciu ciu :* Ciu ciu ciu Quote
Marta_Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='olekg18']Luiza ma poprostu bardzo ubogą wiedzę dotyczącą wystawiania psów ,poszczególnych klas itd.[/quote] [quote name='Cerber'] Asiaczek - nie znam się na wstawianiu psów i zapewne nie poznam dopóty, dopóki sama wystawiać goldenka swojego nie będę... na razie wystawianie psów aż ta mnie nie rajcuje bo sama tego robić nie mogę... dlatego też nie znam się... [/quote] BBeta dokladnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 matko kochana odwalcie sie ode mnie dobra... nie lubie czegoś takiego tak... nie wkurzajcie mnie... :/ bbeta - ta osoba miała tu nie wchodzić w ogóle!!! a wchodzi i jeszcze pisze... :/ a mi się to nie podoba tak... także prosiłabym bardzo, abyście mnie na sam początek ciężkiego dnia nie drażnili. Więc kończe ten wątek i proszę do niego nie wracać w ogóle... nie chce na ten temat widzieć już nic napisanego jasne... z góry dziękuję za wyrozumiałośc Asiaczek - nie wiem, dopytam się dokładnie Renaty (znajomej, która wystawiała Kalę) i jeszcze dopiszę o co dokładnie chodzi :) Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Cerber']matko kochana odwalcie sie ode mnie dobra... nie lubie czegoś takiego tak... nie wkurzajcie mnie... :/[/quote] Nie rozumiem po co się od razu rzucasz. Biedna Luizka wszyscy się na nią uwzięli... [quote name='Cerber']także prosiłabym bardzo, abyście mnie na sam początek ciężkiego dnia nie drażnili. Więc kończe ten wątek i proszę do niego nie wracać w ogóle... nie chce na ten temat widzieć już nic napisanego jasne... z góry dziękuję za wyrozumiałośc[/quote] A co Ty taka drażliwa jesteś ?? Chociaż drażliwa to złe słowo, raczej przewrażliwiona. Zauważyłam, że przed napisaniem czegokolwiek w Twojej galerii trzeba się pięć razy zastanowić żebyś się przypadkiem potem nie obraziła. Wyluzuj troche... A zabronić Olkowi wchodzenia na ten wątek nie możesz, więc czemu po prostu nie olejesz jego komentarzy skoro Cie tak bardzo denerwują Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Lui, nie denerwuj sie, Olek już taki jest. :diabloti: Nic go nie zmieni, nawet psycholog/pedagog szkolny nie dał rady. :shake: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='asia_pie']Lui, nie denerwuj sie, Olek już taki jest. :diabloti: Nic go nie zmieni, nawet psycholog/pedagog szkolny nie dał rady. :shake:[/quote] Na miejscu tego psychologa lub pedagoga to bym zamkneła sobie drzwi albo odeszła z pracy:evil_lol: Lui nie denerwuj się;) Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Cerber']no i jesteśmy :D mamy dobrą nowinę... byliśmy dziś na zawodach no i były 2 przebiegi, był jumping składający się z hopków, tuneli i rękawu, oraz było agility, które składało się ze stref, czyli palisady, kładki, hopków i tuneli... w agility cerberek zajął bodajże 3 miejsce, bo mieliśmy problemy ze strefami, ale u nas to norma... i tak dobrze mu poszło :) no a w jumpungu cerberek był niezwyciężony... miał najlepszy czas bo na 14 przeszkód tylko 20 s. no i żadnego, dosłoenie żadnego błędu no i mamy 1 miejsce :) jestem dumna z mojego niunka, naprawdę :)[/quote] Serdecznie gratulujemy~!! :multi: Cerbuś jesteś niesamowity :loveu: W końcu mogłam obejrzeć filimki, jesteście świetni :klacz: Quote
Cerber Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/1sparing/lui_cerber.wmv"][COLOR=#006699]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/1sparing/lui_cerber.wmv[/COLOR][/URL] macie filmik z treningu w bydgoszczy... wszystko byłoby cudownie i miałabym tylko 1 błąd gdyby ni to, że w późniejszym czasie cerber źle wszedł do tunelu i to tylko z mojej winy... miałby też lepszy czas :) no ale cóż stało się i sie nie odstanie, a ja na przyszłość muszę paiętać, żeby lepiej się torku uczyć :) no i spójrzcie na slalom:loveu: Quote
Cerber Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 i na razie tylko 4 foteczki z tej wystawy w Toruniu... po pracy postaram się cosik więcej wstawić, ale nie obiecuję, bo dziś też mam zabiegany dzien Kala - owczarek belgijski Groenendael, to ta sunia znajomej [IMG]http://images27.fotosik.pl/65/7e19829e0f5650c2.jpg[/IMG][URL="http://images27.fotosik.pl/65/7e19829e0f5650c2.jpg"][/URL] Cerberek [IMG]http://images29.fotosik.pl/65/294b2f4b662a26e6.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/65/8fafbbf7bba74452.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/65/77ca4afc60fe9644.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts