Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heeeh jeszcze raz dzięki, serio :D Oleg zaskoczyłeś mnie :razz: ale ja teraz też żałuję, ze wcześniej nie zaczęłam z Cerberem tej zabawy. Cerber ma naprawdę nie złą frajdę z tych treningów, a na siebie nie zwracam uwagi... staram sie dobrze bawić i cieszę się, ze Cerber jest szczęśliwy :)

Posted

musze Ci powiedzieć Gordi, że była raz jedna goldenka na jednym treningu... była pierwszy raz... nie hciałaby jej krytykować, ale najlepiej im nie szło. Dziewczynka, która przewodniczyła A(tak sie wabila ta goldenka) mówiła, ze ona nigdy nie miała zbytniego ruchu... poza tym Ati miała nadwagę... nie wiemy czy pojawią się ejszcze na treningach... wydaje mi się jednak, ze zrezygnowały, a szkoda, bo miałam okazję wymiziać za wszystkie czasy goldena znowu...

Posted

Lui wielkie gratulacje :klacz:
Super że chodzicie na agility i świetnie się z Cerberkiem bawicie. Pomimo że miałam dziś beznadziejny dzień, który moge wpisać na listę jednych z najgorszych w moim życiu, przy oglądaniu waszych fotek poprawił mi się humorek.. na chwilę, ale jednak..

Pozdrawiamy i niecierpliwie czekamy na następne :calus:

Posted

ojej to nie dobrze, ze miałaś zły dzień :( przykro mi cokolwiek siało :( cieszę się jednak, ze chociaż troszkę te fotki poprawiły Ci humor...

Posted

ulalala to aż tak źle... nie smutajj sie kochana :*:*:*:* bedzie dobrze... chociaż nie wiem co się dzieje... na pewno bedzie dobrze... musi być :*

Posted

Jestem pod wrażeniem! Cerber jest świetny!!!! Zdjęcia bomba a filmik dopiero ukazuje tą zawrotną szybkość i sprawność z jaką Cer pokonuje te przeszkody!! GRATULACJE!!

Posted

Cerberek nieźle sobie radzi;) jak chodziłam z Bolciem na szkolenie na PT to były tez tam różne przeszkody i do zabawy chcieliśmy spróbować ale Bolcio odmówił współpracy:eviltong: on woli buszowanie w trawach:evil_lol:

Posted

:D:D:D:D a my mamy na jutro do zrobienia pracę domową na trening :D:D:D mieliśmy do zrobienia własny torek :D no i jeśli będzie dobry to ędziemy go pokonywać... ściagnełam wczoraj specjalny program do ustawiania toru agility.. na kompa no i utworzyłam takie cacuzko... najlepsza jestem bo mam tylko jedna zmianę z prawej ręki na lewą :D łatwiejszego chyba nie mogłam wymyślić :D :D:D:D:D:D:D:D

[URL]http://img395.imageshack.us/img395/9477/torbv5.jpg[/URL]

teraz myślę nad drugim, jeśli coś wymyślę to wam pokażę :)

Posted

No no no 8) Swietnie biega :thumbs: Jest bardzo szybki. Mozna powiedziec...drzyjcie LA0 (bo on to raczej do duzych sie zalicza):evil_lol::evil_lol:
I prawdopodobnie zobaczymy sie w Pecicach :hand:

A co to za program?

Posted

ten program to agility blues;)

faktycznie Cerber swietnie sie nadaje na tor pieknie biega i slucha Luizy, a ktos jeszcze nie tak dawno narzekal ze Cer sie nie nadaje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Anetta - będziesz w Pęcicach??? suuuuper to się na pewno spotkamy, bo my własnie tam jedziemy :D

Marta - oj no szczepiamy się szczegółów tak... :P:P:P dobra nadajemy się pasuje :P:P:P

proszę link do tego programu :)

[URL]http://www.arprosoftware.nl/agb2/[/URL]

a to mój drugi torek :) ma 21 przeszkód i też tylko 1 zmianę... jestem gienialna :D:D:D:D:D

[URL]http://img486.imageshack.us/img486/1847/tor2vs5.jpg[/URL]

ten pierwszy torek też poprawiłam, bo miał tylko 19 przeszkód a najmniej może być 20... teraz jest 20 rzeszkód i 1 zmiana :D
[URL]http://img519.imageshack.us/img519/1548/beztytuujf6.jpg[/URL]

Posted

[quote name='anetta']No no no 8) Swietnie biega :thumbs: Jest bardzo szybki. Mozna powiedziec...drzyjcie LA0 (bo on to raczej do duzych sie zalicza):evil_lol::evil_lol:

A co to za program?[/quote]

tak Cer będzie brał udział w LA0, ale na razie na treningach ćwiczymy na medium, albo na small :D do large jeszcze nam dalego :D ale i na large Cerberowi idzie całkiem nie źle.. mało kiedy zrzuca tyczki na ziemie :D

Posted

no to prosze juz ustawiać sie w kolejeczce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to kto pierwszy po autograf do boskiego Cerbera i jego pani :cool3: :cool3: :cool3: zapraszamy :D piękne suczki i przytojnych panów:razz: :razz: :razz: :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ależ nie przesadzajmy kochani :*