Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to co Koki dokładnie robi???? nie rozumiem? jesli o teraz chodzi to spi w koszu :D a jeśli chodzi co robiła jak byliśmy nad wodą, to na początku biegała luzem, ale odchodziła zbyt daleko ode mnie, w ogóle nie słuchała i musiałam ją zapiąć... no niestey... chciałam, zeby trochę popływała czy coś, ale ona chodziła i niuchała coby tu do jedzenia wywęszyć... ona w ogóle nie potrafi się bawić, ani aportować, to jest indywidualistka...

Posted

Ajajaj! Jaki fajoski spacerek. Też bym tak chciała wypluskać się w jeziorku... Cerber miał cudną niedzielę, Koka - trochę mniej. Ale chyba tez jest zadowolona?
Pzdr.

Posted

Koki to w końcu pies myśliwski, nos u niej najważniejszy;)
I nie martw się tak, my tu wszyscy trzymamy za ciebie kciuki!;)

Ale sobie Cerberek ładnie pływał!

Posted

hej kochani :) mam dzis dobry dzień, bo zdałam polski na 90% szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego, bo myślałam, że trema tak mnie zje, ze będę miała ze 30% mimo to jest super... dostałam 18 ptk. na 20 możliwych :D to jeden z najlepszych wyników :) jutro jeszcze ten angielski...:/

Posted

gratuluję !!!!!!!!!!!!

foteczki piękne, Cerberek szczęśliwy :loveu: :loveu: :loveu:
zapraszam do nas na opowieść o dzielnym ratowniku :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cerber']hej kochani :) mam dzis dobry dzień, bo zdałam polski na 90% szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego, bo myślałam, że trema tak mnie zje, ze będę miała ze 30% mimo to jest super... dostałam 18 ptk. na 20 możliwych :D to jeden z najlepszych wyników :) jutro jeszcze ten angielski...:/[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gratulacje! :multi: :multi: :multi: Wiedziałam, ze będzie dobrze :) Angol napewno tez ci pójdzie dobrze :cool1:

Posted

hej kochani :) Angielski też zdany bez problemu... gorzej mi poszedł niż polski, no ale najważniejsze, że zdane :) z angola mam 75% a z polaka 90%

Posted

[COLOR=Red][B][I][SIZE=5]Luizko !!! [/SIZE][/I][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][I][SIZE=5][SIZE=4]:cunao::BIG::cunao:[/SIZE][/SIZE][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B][I][SIZE=5]Gratuluję serdecznie zdania matury ![/SIZE][/I][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][I][SIZE=5][SIZE=4]:laola::laola:[/SIZE][/SIZE][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B][I][SIZE=5][IMG]http://www.roza-kwiaty.pl/img.php?shop=3&id=840&pic=big&nr=1&mode=img[/IMG]
[SIZE=4]Jestem z Ciebie bardzo dumna, córciu !!! :loveu::loveu::loveu:
Osiągnęłaś piękny wynik maturalny. :multi::multi::multi:
Jesteś wspaniała.:loveu:
Teraz zasługujesz na wypoczynek. Na wakacje.:loveu:
[/SIZE][/SIZE][/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Cerber']hej kochani :) mam dzis dobry dzień, bo zdałam polski na 90% szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego, bo myślałam, że trema tak mnie zje, ze będę miała ze 30% mimo to jest super... dostałam 18 ptk. na 20 możliwych :D to jeden z najlepszych wyników :) jutro jeszcze ten angielski...:/[/quote]

[quote name='Cerber']hej kochani :) Angielski też zdany bez problemu... gorzej mi poszedł niż polski, no ale najważniejsze, że zdane :) z angola mam 75% a z polaka 90%[/quote]
Ogromne gratulacje! To naprawdę super wynik. Wiedziałam, że tak będzie! Ale kciuki i tak trzymałam.:lol:
Uściski i całuski.
pzdr.

Posted

witam kochani... mówicie, zeby opijać... hmmmm czy ja wiem, a jak się upije i wstać nie będę mogła :D a dziś przyjechać ma chrzesny z gratulacjami i co nawet mu drzwi nie otworzę taka będę gibka :D no dobra oblewamy tą maturę :smilecol: :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :drinka: :drinka: :drink1:

Posted

uuu sama zobaczysz jak to szybko zleci... ja nie zdążyłam się obejrzeć a tu już matura serio... ale w sumie nie chciałabym czasu cofnąć... cieszę sie, ze jestem juz po i teraz trzeba iść na jakieś studia co nie :cool3: