Anecioreczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Cerber jaki szczęśliwy:loveu: a Koki? Tzn co ona dokładnie robi?:( Quote
Cerber Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 jak to co Koki dokładnie robi???? nie rozumiem? jesli o teraz chodzi to spi w koszu :D a jeśli chodzi co robiła jak byliśmy nad wodą, to na początku biegała luzem, ale odchodziła zbyt daleko ode mnie, w ogóle nie słuchała i musiałam ją zapiąć... no niestey... chciałam, zeby trochę popływała czy coś, ale ona chodziła i niuchała coby tu do jedzenia wywęszyć... ona w ogóle nie potrafi się bawić, ani aportować, to jest indywidualistka... Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ajajaj! Jaki fajoski spacerek. Też bym tak chciała wypluskać się w jeziorku... Cerber miał cudną niedzielę, Koka - trochę mniej. Ale chyba tez jest zadowolona? Pzdr. Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Spaniele tak już mają, że najchętniej to tylko z nosem przy ziemi chodzą ;) Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Koki to w końcu pies myśliwski, nos u niej najważniejszy;) I nie martw się tak, my tu wszyscy trzymamy za ciebie kciuki!;) Ale sobie Cerberek ładnie pływał! Quote
Cerber Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 hej kochani :) mam dzis dobry dzień, bo zdałam polski na 90% szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego, bo myślałam, że trema tak mnie zje, ze będę miała ze 30% mimo to jest super... dostałam 18 ptk. na 20 możliwych :D to jeden z najlepszych wyników :) jutro jeszcze ten angielski...:/ Quote
eria Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 gratuluję !!!!!!!!!!!! foteczki piękne, Cerberek szczęśliwy :loveu: :loveu: :loveu: zapraszam do nas na opowieść o dzielnym ratowniku :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Cerber']hej kochani :) mam dzis dobry dzień, bo zdałam polski na 90% szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego, bo myślałam, że trema tak mnie zje, ze będę miała ze 30% mimo to jest super... dostałam 18 ptk. na 20 możliwych :D to jeden z najlepszych wyników :) jutro jeszcze ten angielski...:/[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gratulacje! :multi: :multi: :multi: Wiedziałam, ze będzie dobrze :) Angol napewno tez ci pójdzie dobrze :cool1: Quote
Czoko Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Najserdeczniej gratuluję!!! Jeszcze jutro trzymam kciuki! Pozdrawiam Ewa Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Gratuluje!!! Super, to świetny wynik! Jutro będzie dobrze;) Quote
Asia & Ginger Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Luiza, gratuluję tak dobrego wyniku. :cool3: :klacz: Trzymam kciuki żeby jutro poszło Ci równie dobrze. :kciuki: :kciuki: Quote
Cerber Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 hej kochani :) Angielski też zdany bez problemu... gorzej mi poszedł niż polski, no ale najważniejsze, że zdane :) z angola mam 75% a z polaka 90% Quote
marzenna79 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [COLOR=Red][B][I][SIZE=5]Luizko !!! [/SIZE][/I][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][I][SIZE=5][SIZE=4]:cunao::BIG::cunao:[/SIZE][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B][I][SIZE=5]Gratuluję serdecznie zdania matury ![/SIZE][/I][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][I][SIZE=5][SIZE=4]:laola::laola:[/SIZE][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B][I][SIZE=5][IMG]http://www.roza-kwiaty.pl/img.php?shop=3&id=840&pic=big&nr=1&mode=img[/IMG] [SIZE=4]Jestem z Ciebie bardzo dumna, córciu !!! :loveu::loveu::loveu: Osiągnęłaś piękny wynik maturalny. :multi::multi::multi: Jesteś wspaniała.:loveu: Teraz zasługujesz na wypoczynek. Na wakacje.:loveu: [/SIZE][/SIZE][/I][/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Cerber']hej kochani :) mam dzis dobry dzień, bo zdałam polski na 90% szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego, bo myślałam, że trema tak mnie zje, ze będę miała ze 30% mimo to jest super... dostałam 18 ptk. na 20 możliwych :D to jeden z najlepszych wyników :) jutro jeszcze ten angielski...:/[/quote] [quote name='Cerber']hej kochani :) Angielski też zdany bez problemu... gorzej mi poszedł niż polski, no ale najważniejsze, że zdane :) z angola mam 75% a z polaka 90%[/quote] Ogromne gratulacje! To naprawdę super wynik. Wiedziałam, że tak będzie! Ale kciuki i tak trzymałam.:lol: Uściski i całuski. pzdr. Quote
Cerber Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 dziekuję Marzenko, dziękuję Asiaczku :) z całego serca dziękuję :) jeszcze muszę poczekać na wyniki pisemnych egzaminów :) Quote
Asia & Ginger Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Luiza, gratuluję tak dobrych wyników. :klacz: Trzeba to opic! :cool3: :drink1: ;) Quote
Cerber Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 witam kochani... mówicie, zeby opijać... hmmmm czy ja wiem, a jak się upije i wstać nie będę mogła :D a dziś przyjechać ma chrzesny z gratulacjami i co nawet mu drzwi nie otworzę taka będę gibka :D no dobra oblewamy tą maturę :smilecol: :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :drinka: :drinka: :drink1: Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :laola::laola::popcorn::pepsi::chlup::drinking::cunao::beerchug::drinka::drink1::laola::knajpa::laola::popcorn: a ja co mam powiedziec? '[I]już za rok maturaaaa':siara:[/I] Quote
Cerber Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 uuu sama zobaczysz jak to szybko zleci... ja nie zdążyłam się obejrzeć a tu już matura serio... ale w sumie nie chciałabym czasu cofnąć... cieszę sie, ze jestem juz po i teraz trzeba iść na jakieś studia co nie :cool3: Quote
Recommended Posts