Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No witam was kochani :) dziekuję, że do mnie wpadacie... byłam na spacerku wczoraj z cerberowatym, oczywiście na takim długim spacerku, ale fotek żadnych nie porobiłam. Mimo wszystko było super :)
No a dziś znowu do szkoły :/ już mam dosyć... jak nigdy w życiu... mówię poważnie... nigdy jeszzce tak nie było, żeby w kwietniu nie chciało mi się chodzić do szkoly... zazwyczaj przypadało to na okrez czerwca... no ale to nie ważne... w piątek Bogu dzięki nie idziemy do szkoły bo są drzwi otwarte i od tego piątku za równe 2 tygodnie mam zakończenie roku:multi: :multi: :multi: :multi: już doczekać się nie mogę :) póki co jutro mam klasówkę z ,,Lalki'' i ,,Innego świata'' :/ oczywiście z Lalki to powtórzeniea inny świat niestety jest na bieżąco... jakoś damy rade... mimo wszystko i tak już mi się chodzić do szkoły nie chce :/ teraz kochani spadam powtarzać te lektury... przuysięgam, ze jutro was poodwiedzam i wstawie cosik fotek... moje słowo...

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ps. zapomniałam napisać, że dziś byłam w księgarni i kupiłam sobie 3 lektury szkolne no i encyklopedie hodowcy - poradnik. Jako przyszły hodowca muszę wiedzieć to i owo co nie ;) książka mi się podoba ale poczytać ją będę mogła dopiero w weekend bo teraz muszę zajać sie nauką :/

Posted

Dzień dobry wszystkim... niedługo do szkoły :/ myślałam, żeby pójść sobie na 3 lekcje bo 2 pierwsze są luźne a i tak nic na nich nie robimy tylko siedzimy. No ale jak pomyślałam sobie, ze będe musiała przejść sama pół miasta, żeby do tej szkoły dotrzeć to postanowiłam iść na normalną godzinę z koleżanką...

[quote name='eria']jaki to autor i wydawnictwo ?? :cool3:[/quote]

hmmmm dokładnie to jest tak:

[CENTER][B]Encyklopedia Hodowcy[/B]

[B]PSY[/B]

[B]Wybór i opracowanie: [/B]
[B]Monika Kurek[/B]

[B]Copyright by Skarbinca Wiedzy, Warszawa 2005[/B][/CENTER]

Posted

No witam kochani... obiecialam dzis fotki i obiecałam poodwiedzać wasze galerie... właściwie to nie mam zbytnio humoru na robienie czegokolwiek. Nawet przy kompie mi się siedzieć nie chce, a siedzę bo musze się uczyć i potrzebuje neta :/ ojej jeśli do jutra mi się utrzyma taki humor to chyba nie wyjde jutro z domu, a myślę, ze chyba to będzie najgorszy dzień w moim życiu... kolejny z resztą...
Nie dam wam fotek kochani przepraszam... nie zajrzę też do was bo naprawdę kiepsko się czuję, a nie chciałabym być nie miła i nie daj Boże komuś zacząć docinać... takżę usunę się w angielskim stylu z dogo... życzę miłego dnia wszystkim...

Posted

Luiza, nie martw się :calus: Ja powinnam teraz zakuwać do jutrzejszej b. trudnej klasówki z polskiego, a co robię? Siedzę w necie:evil_lol: ot, ja. Zawsze sobie myślę: "jakoś to będzie, po co się przejmować". Ty też się nie zamartwiaj, kochana, świat jest piękny! Zwłaszcza, gdy ma się takiego cudownego przyjaciela jak Cerber:loveu:

Pozdr.

Posted

ja miałem dziś z geografii.Ale ukradliśmy wczesniej facetowi sprawdzian skserowaliśmy ,uzupełnilismy i podłozyliśmy gotowce w których oczywiscie kazdy zrobił kilka błędów dla niepoznaki.

Posted

[quote name='olekg18']ja miałem dziś z geografii.Ale ukradliśmy wczesniej facetowi sprawdzian skserowaliśmy ,uzupełnilismy i podłozyliśmy gotowce w których oczywiscie kazdy zrobił kilka błędów dla niepoznaki.[/quote]
oo.... :D U nas by się tak nie dało, polonistka jest koszmarna, układa sobie klucz i choćby odpowiedź była poprawna, to jeśli nie ma jej w kluczu - nie zostanie zaliczona:shake:

Z geografii też mieliśmy dzisiaj mieć klasówkę, ale udało się przełożyć na poniedziałek :D

Posted

Witam was kochani w ten okropny dzień... mimo iż jest przed 6 to już wiem, że ten dzień będzie cały przekichany... szczerze mówiąc to nie chcę się nikomu na oczy dziś pokazywać... nie mam ochoty...

Kochani mi wczoraj nie o szkołę chodzio bo w szkole idzie mi nie źle (tylko już chciałabym odpocząć od uczenia się), chodziło mi o to, że... właściwie to chyba o ojca mi chodzi... od kąd wrócił z Angli i się odezwał to mnie nerwy szarpią... nie mam ochoty na widywanie się z nim i na jakikolwiek kontakt... dlatego wczoraj nie miałam humoru... a dziś... dziś to już zupełnie inna bajka, ale to nie ważne.

życzę miłego dnia wszystkim....

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Dzień dobry Luizko kochana ! :multi::loveu:
Witam w piątek, weekendu początek !!! :multi::loveu:
Tak mi przykro Luizko...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:bigcry:Nie zamartwiaj się kochana...:shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:calus: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:buzi: Będzie dobrze...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:glaszcze:
Trzymam kciuki za Ciebie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:thumbs:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:thumbs:
Zawsze bądź dobrej myśli kochana...:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid] :buzi:
Pozdrawiam serdecznie.:loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:calus:
Pamiętaj, że masz przyjaciół na Dogo...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:glaszcze: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[IMG]http://p5.piczo.com/img/i44439265_37243_5.gif[/IMG] [IMG]http://p5.piczo.com/img/i42801385_55425_5.gif[/IMG][IMG]http://p5.piczo.com/img/i42801385_55425_5.gif[/IMG]

Posted

[CENTER][IMG]http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1355.jpg[/IMG]
[/CENTER]

[FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#000080]
[/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][U][B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Z okazji Urodzin szczere i serdeczne życzenia;[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] wszystkiego co w życiu najpiękniejsze,
zdrowia, szczęścia, [/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] pogody ducha - także w trudnych chwilach.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Wiary i nadziei w lepsze jutro,
jak najmniej zmartwień, kłopotów i trosk.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Wiele dobroci i życzliwości od najbliższych,
od sąsiadów i znajomych.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] Wielu radosnych i pięknych dni oraz wszelkiej pomyślności[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed] życzy Ewa i Kumpelek

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/U][/CENTER]

Posted

[CENTER][SIZE=4][B][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://republika.pl/blog_te_1076276/2176501/tr/w0060839_1_.jpg[/IMG]
Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Ci życzenia Lecz w słowach Tych myśli niech się spełnią Twe marzenia Dużo sukcesów oraz radości Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń moc słodyczy w Dniu urodzin, [/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4][B][COLOR=DarkOrchid]życzy Ci Juszes =**

[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]

Posted

Dziękuję wam za piękne życzenia, ale myślę, że są one zbędbne i raczej nie za bardzoo zgadzają się z rzeczywistością i raczej nie spełnią się w przyszłości.... mogłyby się spełnić gdyby było inaczej, ale co sie stało to się nie odstanie i myślę, że już żadne urodziny, nigdy w życiu nie będą dla mnie szczęśliwe. Co mi z tgo, ze każdy mi składa życzenia (oczywiście za które jesztem wdzięczna i bardzo dziękuję) ja i tak jestem smutna.... to najgorsze urodziny w moim życiu...

Posted

Luizko, nie smuć sie:calus:

[CENTER][SIZE=4][COLOR=Blue]Wszystkiego najlepszego:loveu:[/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Będzie dobrze....;) Tylko musisz w to uwierzyć...;)

Posted

ojej a ja nie wiedziałam!!!!!!!! [SIZE=5][COLOR=magenta]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!:new-bday: :BIG: :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Luiza, nie smuć się, zobaczysz, wszystko na pewno będzie dobrze. Nie obiecuję, że tak będzie dzisiaj, jutro ani za miesiąc. Ale będzie na pewno, wierz mi. :calus:

I wszystkiego naj naj naj najlepszego z okazji urodzinek, abyś, kochana, zyskała trochę optymizmu i wiary w zwykłe, ludzkie szczęście - bo ono na pewno kiedyś do Ciebie przyjdzie;) :buzi:

Posted

No juz kochani się nie smucę chociaż cchciałabym, zeby chodziaż w moje urodziny coś się działo... od północy dostaje życzenia, ale nikt mnie nie odwiedził... wróciłam jak zwykle do pustego domu ze szkoły... poszłam z cerberem na spacer, wróciłam i siedze jak ten kołek... nic się nie dzieje ani nic. Z nudów aż zaczczęłam się histy uczyć na maturę... ehhhh a myślałam, ze może coś się dziś ciekawego wydarzy... ta samotność mnie przytłacza...

Byłam z Cerberem na spacerku i porobiłam trochę fotek... zaraz zgram je na kompa to cosik wrzucę na dogo.