Jump to content
Dogomania

Wyciagamy kolejnego psa z mordowni - HARRY juz w swoim domku:):) dziekujemy!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']Moja deklaracja na FS za wrzesień i październik dziś na poczcie poszłaaa......;)[/QUOTE]
super:)
dzieki wielkie Ubocze..mysle, ze do pazdziernika to Hary powinien w domku byc;);) znaczy taka mam nadzieje

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']ale wiesz Lu, potem następny...
Moja wpłata też poleciała, razem z przegranym zakładem ;)[/QUOTE]
noo na to licze, ze jeszcze uda się Nam wyciągnąć kolejna biede z tego syfu

Posted

[quote name='Ra_dunia']ale wiesz Lu, potem następny...
Moja wpłata też poleciała, razem z przegranym zakładem ;)[/QUOTE]

i doleciała już:) dzięki Ra_duniu:loveu:

Posted

Witajcie:lol:
dostałem info od Murki-zacytuję-myślę,że się nie pogniewa..

"....chodzi o tego pręguska?
Szczerze mówiąc dla naszej pręguski Neski nie zgłosił się ani jeden dom. Wstawiłam ją do jednego z wątków w "przygarnę psa" i tam się spodobała... Także niestety nie mogę pomóc. Ale w razie gdyby ktoś się zgłosił z jakiegoś starego ogłoszenia Neski to będę pamiętać o Harrym :smile:..."

Posted

[quote name='Ra_dunia']Nikuś... a powiedz Ty mi gdzie wykupiłeś ogłoszenia dla Harryego... Bo będę potrzebowała dla Kiki z mojego podpisu.[/QUOTE]

ha...to był taki bardzo elitarny bazarek ..było 10 zestawów tylko do wykupienia...i już się skończył,ale mogę ponegocjować:razz:

Posted

Gdybyś mógł.... Kika na razie jest w domu, ale jak szybko czegoś nie znajdziemy to nie wiem co się z nią stanie. Wredna jędza jedna. Jakby była miła dla psiaków to już by dom miała. A tak...

Harry - przepraszam za zaśmiecanie wątku :)
Już przywołuję się do porządku :D

Jak się nam chłopak w hotelu sprawuje
Mam nadzieję, że za bardzo nie dokazuje.

Posted

Chłopak sprawuje się bardzo dobrze :lol: pewnie, że dokazuje i bardzo dobrze, nareszcie może się wyszaleć. A jak ciąąągnie na smyczy:roll: ale uczy się, że można chodzić przy nodze jak na porządnego psa przystało:razz:

Dzisiaj byliśmy z Harym u weterynarza, chłopak ma zapalenie ucha, wogóle uszy miał baaaardzo brudne,:crazyeye::crazyeye: kupiliśmy krople do ucha i płyn do czyszczenia "ucholców". Zaszczepiliśmy Go na wściekliznę (żeby nam się nie wściekł;)), na wirusówki i założyliśmy mu książeczkę zdrowia bo nie miał.
Za szczepienie + leki na uszy zapłaciliśmy 64zł.
Umówiliśmy się na kastrację na 14 września na godz. 10:00
:roll:

Posted

super ze dokazuje:D:D
Layla mowila, ze na dniach wplyna Jej pieniezki za bazarek na Harego:):) to bedzie z tego na kastracje i szczepienia i hotelik juz bedzie mozna w koncu zaplacic...bo mialo byc z gory, ale Gabi poszla Nam na reke i zgodzila sie troche poczekac

Posted

[quote name='psiakiGabi']Lu_Gosiak, a miałam inne wyjście?:cool3: jak mogłam nie pójść na rękę?:roll:[/QUOTE]
noo mogłaś:p ale dzieki, ze czekasz jutro powinna wplynac juz kasa od Layli to zaraz przelejemy:)

Posted

[quote name='Leyla']dzis wyszedl przelew ,to jutro bedzie...[/QUOTE]

no i jest:) dziękujemy Leyli:loveu::loveu: i wujkowi Ubocze:loveu::loveu: wpłąty zaksięgowane:)

Posted

SLUCHAJCIE:evil_lol::evil_lol:
jest domek do sprawdzenia dla Harego w Poznaniu:multi: ciesze sie, ze w Poznaniu bo tam Radunia urzeduje:cool3::cool3:
kawalerka w bloku, mloda dziewczyna, pracujaca, trzeba na miejscu dokladnie przeswietlic...czesto wyjezdza za granice wtedy pies jezdzil by razem z Nia...miala kota, ktory tez z Nia wszedzie podrozowal