Lu_Gosiak Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='UBOCZE']Moja deklaracja na FS za wrzesień i październik dziś na poczcie poszłaaa......;)[/QUOTE] super:) dzieki wielkie Ubocze..mysle, ze do pazdziernika to Hary powinien w domku byc;);) znaczy taka mam nadzieje Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ale wiesz Lu, potem następny... Moja wpłata też poleciała, razem z przegranym zakładem ;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Ra_dunia']ale wiesz Lu, potem następny... Moja wpłata też poleciała, razem z przegranym zakładem ;)[/QUOTE] noo na to licze, ze jeszcze uda się Nam wyciągnąć kolejna biede z tego syfu Quote
Nikus Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Ra_dunia']ale wiesz Lu, potem następny... Moja wpłata też poleciała, razem z przegranym zakładem ;)[/QUOTE] i doleciała już:) dzięki Ra_duniu:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Ra_dunia']no proszę jaki ekspres :)[/QUOTE] na tym wątku wszystko jakoś ekspresowo się dzieje:D:D Quote
Nikus Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Witajcie:lol: dostałem info od Murki-zacytuję-myślę,że się nie pogniewa.. "....chodzi o tego pręguska? Szczerze mówiąc dla naszej pręguski Neski nie zgłosił się ani jeden dom. Wstawiłam ją do jednego z wątków w "przygarnę psa" i tam się spodobała... Także niestety nie mogę pomóc. Ale w razie gdyby ktoś się zgłosił z jakiegoś starego ogłoszenia Neski to będę pamiętać o Harrym :smile:..." Quote
Ra_dunia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Na pewno się nie pogniewa :) Jak widać metod znalezienia domu jest całe mnóstwo... Jeden z psiaków znalazł dom przez banerek :D Quote
Nikus Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 cioteczce Li1 dziękuję za wpłatę:) zaksięgowane w poście nr 2:) Quote
Ra_dunia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Nikuś... a powiedz Ty mi gdzie wykupiłeś ogłoszenia dla Harryego... Bo będę potrzebowała dla Kiki z mojego podpisu. Quote
Nikus Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Ra_dunia']Nikuś... a powiedz Ty mi gdzie wykupiłeś ogłoszenia dla Harryego... Bo będę potrzebowała dla Kiki z mojego podpisu.[/QUOTE] ha...to był taki bardzo elitarny bazarek ..było 10 zestawów tylko do wykupienia...i już się skończył,ale mogę ponegocjować:razz: Quote
Ra_dunia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Gdybyś mógł.... Kika na razie jest w domu, ale jak szybko czegoś nie znajdziemy to nie wiem co się z nią stanie. Wredna jędza jedna. Jakby była miła dla psiaków to już by dom miała. A tak... Harry - przepraszam za zaśmiecanie wątku :) Już przywołuję się do porządku :D Jak się nam chłopak w hotelu sprawuje Mam nadzieję, że za bardzo nie dokazuje. Quote
psiakiGabi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Chłopak sprawuje się bardzo dobrze :lol: pewnie, że dokazuje i bardzo dobrze, nareszcie może się wyszaleć. A jak ciąąągnie na smyczy:roll: ale uczy się, że można chodzić przy nodze jak na porządnego psa przystało:razz: Dzisiaj byliśmy z Harym u weterynarza, chłopak ma zapalenie ucha, wogóle uszy miał baaaardzo brudne,:crazyeye::crazyeye: kupiliśmy krople do ucha i płyn do czyszczenia "ucholców". Zaszczepiliśmy Go na wściekliznę (żeby nam się nie wściekł;)), na wirusówki i założyliśmy mu książeczkę zdrowia bo nie miał. Za szczepienie + leki na uszy zapłaciliśmy 64zł. Umówiliśmy się na kastrację na 14 września na godz. 10:00 :roll: Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 super ze dokazuje:D:D Layla mowila, ze na dniach wplyna Jej pieniezki za bazarek na Harego:):) to bedzie z tego na kastracje i szczepienia i hotelik juz bedzie mozna w koncu zaplacic...bo mialo byc z gory, ale Gabi poszla Nam na reke i zgodzila sie troche poczekac Quote
Nikus Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Gabi-kasiorka za dzisiejsze wydatki już do Was w drodze:) Quote
psiakiGabi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Lu_Gosiak, a miałam inne wyjście?:cool3: jak mogłam nie pójść na rękę?:roll: Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='psiakiGabi']Lu_Gosiak, a miałam inne wyjście?:cool3: jak mogłam nie pójść na rękę?:roll:[/QUOTE] noo mogłaś:p ale dzieki, ze czekasz jutro powinna wplynac juz kasa od Layli to zaraz przelejemy:) Quote
Ra_dunia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 tylko przelejcie a nie przepijcie ;) Quote
Leyla Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 dzis wyszedl przelew ,to jutro bedzie... Quote
Nikus Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Leyla']dzis wyszedl przelew ,to jutro bedzie...[/QUOTE] no i jest:) dziękujemy Leyli:loveu::loveu: i wujkowi Ubocze:loveu::loveu: wpłąty zaksięgowane:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 SLUCHAJCIE:evil_lol::evil_lol: jest domek do sprawdzenia dla Harego w Poznaniu:multi: ciesze sie, ze w Poznaniu bo tam Radunia urzeduje:cool3::cool3: kawalerka w bloku, mloda dziewczyna, pracujaca, trzeba na miejscu dokladnie przeswietlic...czesto wyjezdza za granice wtedy pies jezdzil by razem z Nia...miala kota, ktory tez z Nia wszedzie podrozowal Quote
Nikus Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ło matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to sprawdzamy:: to niesamowite...czy to z ogłoszeń jakie były wczoraj? czy z allegro? Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 nie pytam skad:roll: bylam w szoku, ze tak szybko jest odzew:evil_lol: rozmawialm z Radunia i zrobi nam wizyte, moze w ten wekend:multi::multi: Quote
Recommended Posts