Betbet Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nie nazywam się. Nie zaznałem przywileju bycia czyimś, nie mam swojego człowieka więc dla wielu nie istnieję. Uciekam przed śmiercią już całe dwa i pół miesiąca, odkąd przyszedłem na świat. Nie chciałem, teraz już wiem, że nie chciałem się urodzić. Ale ktoś nie wysterylizował swojej kocicy, wyjeżdżał, oddał ją do kogoś, ten ktoś zmieniał mieszkanie, wypuścił kotkę na wolność. Bo sobie poradzi. Poradziła ledwo, urodziła kolejny miot niechcianych nas...kociaków.Choroba wyniszczała moje ciało. Cierpki smak smierci rozchodził się w moim pyszczku. Nie mogłem jeść ani pić. Nie mogłem...nie chciałem... Aż w końcu smierć zamknęła mi oczy. Miałem taką nadzieję. Niestety, ból mówił o tym, że to jeszcze nie koniec... A potem było ciepło...i jasno. Ktoś otworzył mi oczy, wlewał na siłę coś do pyszczka, kapał, nacierał... Jest ciepło. Są inne koty. tu nie ma dla mnie miejsca na dłużej. Nie oszukałem jeszcze śmierci... potrzebuję pomocy... Wstyd mi prosić, ale apeluję do Państwa i proszę o dom. Jestem bezdomny, mam 2,5 miesiąca, jeszcze troszkę choruję. Będę leczony przez dobrą kobietę,ale ona ma 6 kotów... Nie mogę tu zostać. Nie byłem notowany, nie zabijam i nie kradnę. Chciałbym umieć się bawić, nie bać się bawić. Chciałbym żeby ktoś mnie przytulił. Poproszę Państwa o dom. Nie jestem rasowy. Jestem kocurkiem. Przepraszam, że robię kłopot, bo przyszedłem na świat... Quote
korek221 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 jaki śliczny kiciuś - koteczku hooopaj do domku Quote
Betbet Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 a jakie on ma tam szanse na dom..trafi na ulice znowu:( Quote
Korciaczki Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 "Przepraszam, że robię kłopot, bo przyszedłem na świat..." :-( :-( :-( - takie maleństwo.... dt znajdź się Quote
BasiaD Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Biedny Niunio..Słodki jest..Podnoszę do góry, domku znajdź się pliss... Quote
Betbet Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 znajdz sie bo jak nie to pojutrze czeka CIe eksmisja...:( Quote
Isabel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 To jednak ta pani nie przetrzyma go dłużej??? :( Quote
Betbet Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Nie:( Bo mówi że on nie ma szans na dom, a im dłużej go trzyma tym gorzej dla niego, oko się podgoiło, zaczął jeść, przytył... Quote
BasiaD Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 To chyba lepiej niż gorzej..Na ulicy nie przeżyje..On musi trafic do domku, chociaż dt...Słodziak w górę po domeczek.. Quote
Betbet Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 mamy w Gdansku totalny deficyt DT, dziewczyn yzawalone kotami z czego znaczna czesc choruje... Quote
BasiaD Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ale ten już dostał szansę, nie można jej zmarnowac.... Trzymam kciuki, to takie słodkie burasiątko...SZkoda mi go..Niestety ja nie mogę wziąć małego kocurka bo mam już dorosłego Kocura i nie sądzę, żeby był szczęśliwy jak by przyszło takie małe i wariowało..Podnosze Kiciunia, domku zgłoś się pliss.... Quote
Isabel Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Betbet napisał(a):Nie:( Bo mówi że on nie ma szans na dom, a im dłużej go trzyma tym gorzej dla niego, oko się podgoiło, zaczął jeść, przytył... Jakoś nie mogę zrozumieć tej "logiki":shake: To po to się go ratowało, żeby teraz wyrzucić? Jest osłabiony po chorobie, w schronisku zacznie chorować od nowa. Ma wątek na miau? Może ktoś się zlituje... Quote
Betbet Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Jest na wątku pkDT. On nie trafi do schronu tylko do budek, tma jgo rodzeństwo jest, 20 sztuk kotów ogolem... Quote
Betbet Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Budki dla kotów na terenie gdańskiego AWFu. Stamtad pochodzi maluch Quote
BasiaD Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ale chyba zanim tam trafi trzeba go wyleczyc do końca..A można uda mu się znaleźć domek?? Trzymam kciuki.. Quote
BasiaD Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Kocio wskakuj na początek prosić o domek dla siebie Quote
BasiaD Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czemu nikt nie zagląda do Kocia?? On taki słodki i potrzebuje bardzo bardzo domku.Podnoszę, domku znajdź sie pliss... Quote
Betbet Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Jak tak ładnie prosisz to ci powiem...że dziś znalazł się domek:) Kotka zabierze bratowa Pani sasiadkiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Recommended Posts