Anecioreczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wsyztkiego naj;* z okazji świat ;* dzie,kuje za życzonkaa!! :):) Quote
Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam :) czy ja już wspominałam jak szaleję za goldenkami...:loveu: :loveu: :loveu: życzę wesołych świąt tak w skrócie, bo z tego co wiem, to jest oddzielny wątek na życzenia... wymisiajce ode mnie Luckyego bo jest naprawdę wspaniałym psem... Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='haska_12']Dziękujemy :multi: I nawzajem :loveu:[/quote] dziękuję ;) :p :p :p Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Dobcia']Witaj Madziu:lol: Widze, że Lacky jest w pełni świadomy swojego uroku, a lustro to jego najlepszy przyjaciel:evil_lol::cool3:[/quote] [B]Witaj Jadziu :)[/B] [B]Ależ oczywiście :) Lucky całe dnie przegląda się w lustrze ;)Lucky owinien mieć na drugie imię Narcyz :p[/B] Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Cerber'] Czy mi sie wydaje, czy moje szczęście jest narcyzem...:razz: :razz: :razz: jej jaki on jest boski, na ostatniej foteczce tak sie zmęczył zachwycaniem samego siebie, ze poszedł spać....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: KOCHAM GOLDENYYYYY Z CAŁEJ SIŁY...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja dostałam kubek od Mary na gwiazdkę z wizerunkiem goldeniastego, jak chcesz to zobacz... ten kubek to mój ulubiony kubek... przynajmniej w ten sposób mogę do woli napatrzeć sie na goldenki, nie włączając komputera...:loveu: :loveu: :loveu: wymisziaj moją kruszynkę ode mnie błagam...[/quote] [B]Wymiziam go oczywiście ;) Kubek śliczny :) Po świętach idę do Emik'u po kubek i poduszkę z Luckusiem :) Tylko muszę łądną fotkę wybrać :) :) :)[/B] Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Samturia']nochal to ma cudny cudniasty :D[/quote] [B]Lucky wpadnie w samouwielbienie :) ale powtórzę mu ;) :p[/B] [quote name='goldenka245']Goldenka powraca ;-) Lucky jest kochany :loveu: nochalek ma super różowiutki :lol:[/quote] [B]ale różowiutki ma tylko zimą, latem ma cud miód czarny ;)[/B] Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Anecioreczek']wsyztkiego naj;* z okazji świat ;* dzie,kuje za życzonkaa!! :):)[/quote] [B]Dziękuję bardzo :p[/B] [quote name='Cerber']Witam :) czy ja już wspominałam jak szaleję za goldenkami...:loveu: :loveu: :loveu: życzę wesołych świąt tak w skrócie, bo z tego co wiem, to jest oddzielny wątek na życzenia... wymisiajce ode mnie Luckyego bo jest naprawdę wspaniałym psem...[/quote] [B]Lucky wymiziany już poraz drugi od Ciebie ;) [/B] [B]pozdrawiam :p[/B] [quote name='haska_12']Dzień doberek :loveu:[/quote] [B]Dzień dobry :p[/B] Quote
Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ehhhh to może ja jakieś zamówienie na mizianie napisze... np. 3 razy dziennie, rano, w południe i wieczorkiem na dobranoc :D:D:D:D:D :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Cerber']ehhhh to może ja jakieś zamówienie na mizianie napisze... np. 3 razy dziennie, rano, w południe i wieczorkiem na dobranoc :D:D:D:D:D :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] ależ nie ma sprawy :p najbardziej zadowolony będzie z tego Luckuś :p :p :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cześć Madziu! :) Co szykujesz Luckiemu pod choinkę? ;) Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Madziu! :) Co szykujesz Luckiemu pod choinkę? ;)[/quote] [B]Witam :)[/B] [B]Lucky już dostał prezenty gwiazdkowe ;) a m. in. żyrafkę, sznur miętowy, szelki samochodowe, pętelka do wyciągania kleszczy (to już tak na przyszłość) :)[/B] [B]A teraz dostanie tylko całe opakowanie czekoladek, ciasteczek, kosteczek... ale to już mu jutro Gwiazdor przyniesie ;)[/B] Quote
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ooo to psisko będzie zadowolone :cool3: Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='haska_12']Ooo to psisko będzie zadowolone :cool3:[/quote] pewnie :p choć takie Święta to on ma cały rok :eviltong: :p Quote
Samturia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Madzia_19'][B]ale różowiutki ma tylko zimą, latem ma cud miód czarny ;)[/B][/quote] jakim cudem? :D Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Samturia']jakim cudem? :D[/quote] [B]cudem genów :p :p :p[/B] [B]Latem jest dużo słonka to się Luckuś opala ;) :p :p :p[/B] Quote
Samturia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ooo... na zimę zabierj go do... SOLARIUM hahahaha :D:D:D :haha: Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Samturia']ooo... na zimę zabierj go do... SOLARIUM hahahaha :D:D:D :haha:[/quote] Lucky nie lubi upałów, więc mogłoby mu się to nie spodobać :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Madzia_19'][B]Witam :)[/B] [B]Lucky już dostał prezenty gwiazdkowe ;) a m. in. żyrafkę, sznur miętowy, szelki samochodowe, pętelka do wyciągania kleszczy (to już tak na przyszłość) :)[/B] [B]A teraz dostanie tylko całe opakowanie czekoladek, ciasteczek, kosteczek... ale to już mu jutro Gwiazdor przyniesie ;)[/B][/quote] Ten to się ma dobrze :cool3: Quote
goldenka245 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witaj Madziu!:multi: My dziś troszkę późno, ale wiecie jak to jest z tym sprzątaniem ;-) Co u mojego misiaka? Postaram się o jakieś foty na poniedziałek z jutra ;-) Quote
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dobry wieczorek :) Na przywitanie proszę o duuzie wymizianie i kissek w noska dla mojego ulubieńca :cool3: [IMG]http://images3.fotosik.pl/303/4de5a37885c751f8.gif[/IMG] [URL="http://images3.fotosik.pl/303/00531f42a9c14ed1.gif"][COLOR=#0000ff]http://images3.fotosik.pl/303/00531f42a9c14ed1.gif[/COLOR][/URL] Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam co tam u slicznego goldiego slychac?? Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ten to się ma dobrze :cool3:[/quote] [B]A jak :p :p :p lepiej niż ja :p[/B] [quote name='goldenka245']Witaj Madziu!:multi: My dziś troszkę późno, ale wiecie jak to jest z tym sprzątaniem ;-) Co u mojego misiaka? Postaram się o jakieś foty na poniedziałek z jutra ;-)[/quote] [B]Czekamy zatem na fotki :p[/B] Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='haska_12']Dobry wieczorek :) Na przywitanie proszę o duuzie wymizianie i kissek w noska dla mojego ulubieńca :cool3: [IMG]http://images3.fotosik.pl/303/4de5a37885c751f8.gif[/IMG] [URL="http://images3.fotosik.pl/303/00531f42a9c14ed1.gif"][COLOR=#0000ff]http://images3.fotosik.pl/303/00531f42a9c14ed1.gif[/COLOR][/URL][/quote] [B]Robi się, moja droga ;) :p[/B] [quote name='Marta_Ares']Witam co tam u slicznego goldiego slychac??[/quote] [B]Blondyn jak zwykle śpi :p leń jeden, zamiast domu pilnować... :shake: [/B] [B]:eviltong: :p :p :p[/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Madziu :diabloti:. Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Quote
Recommended Posts