Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie przynajmniej wątek Rufciaka była choć chwilkę w górze :) Ja mu parę dni temu zrobiłam kilka ogłoszeń, ale jak na razie cisza, żadnych zapytań o malucha :(

Posted

Wczoraj miałam telefon w sprawie Rufiego, ale niestety jak się Pani dowiedziała, że warunkiem adopcji jest kastracja (w sumie to sama o to zapytała) powiedziała iż uważa, że jest to okaleczanie zwierząt...Ja jej grzecznie wszystko wytłumaczyłam ona na to, że w takim razie skonsultuje to jeszcze z mężem i ewentualnie się odezwie, jak na razie cisza. Trochę dziwne, jak myślicie??

Posted

[I]Tylko,że "okaleczanie" jednorazowe...
Przerosty i nowotwory prostaty ciągną się potem miesiącami, latami - wtedy pies naturalnie nie cierpi... - przecież nie mówi,że boli...

Swoją drogą dawno nie miałam takiej ciszy - zerowe zainteresowanie psami...
ZEROWE![/I]

Posted

Do mnie tam jeszcze czasem ktoś o Emi dzwoni ;)
Od dziś najpierw poznają mojego bezimiennego (oczywiście piszę odrazu że na niego trzeba poczekać) albo mówię im o Emmie od Erici jak chcą sunie ;)

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Tylko,że "okaleczanie" jednorazowe...
Przerosty i nowotwory prostaty ciągną się potem miesiącami, latami - wtedy pies naturalnie nie cierpi... - przecież nie mówi,że boli...

Swoją drogą dawno nie miałam takiej ciszy - zerowe zainteresowanie psami...
ZEROWE![/I][/QUOTE]

Dokładnie to samo powiedziałam tej Pani, ale jak widać oni mają inne zdanie i się już nie odezwali...

U mnie również brak telefonów, ten o Rufiego to był pierwszy od jakiegoś czasu. Wydaje mi się, że w wakacje było większe zainteresowanie niż teraz...

Posted

skrzeli napisał(a):
Proszę o tekst do ogłoszenia na PW - przeznaczę na Malucha wykupiony pakiet ogłoszeń.
Może są jakieś nowe zdjęcia?

Dzięki wielki, wysłałam Ci PW z tekstem z allegro.