kopciuszek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Od 12 miałam ;) 4 razy w tygodniu mam do 20 i tylko raz na rano do 16 :( Quote
mikoada Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Kiepsko :( chociaż z drugiej strony chciałabym być teraz na Twoim miejscu i znowu chodzić do szkoły :) Quote
kopciuszek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ty byś chciała do szkoły chodzić a ja do pracy ;) Quote
mikoada Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Tak to zazwyczaj jest że chciałoby się to czego się nie ma :) Dobra koniec tych naszych pogaduszek na wątku Rufiego ;) zamiast nich Kopciuszku prosimy o ogłoszenia ;) Quote
kopciuszek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Przynajmniej wątek podniosłyśmy ;) U mnie ogłoszenia mu się jeszcze nie skończyły ale postaram się dzisiaj po szkole jakieś ogłoszonka zrobić ;) Quote
mikoada Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dokładnie przynajmniej wątek Rufciaka była choć chwilkę w górze :) Ja mu parę dni temu zrobiłam kilka ogłoszeń, ale jak na razie cisza, żadnych zapytań o malucha :( Quote
kopciuszek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ja mu ogłoszonka zrobię dziś po szkole ;) Narazie jestem przed szkołą ;) I myslami na innym wątku :shake: Quote
mikoada Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Wczoraj miałam telefon w sprawie Rufiego, ale niestety jak się Pani dowiedziała, że warunkiem adopcji jest kastracja (w sumie to sama o to zapytała) powiedziała iż uważa, że jest to okaleczanie zwierząt...Ja jej grzecznie wszystko wytłumaczyłam ona na to, że w takim razie skonsultuje to jeszcze z mężem i ewentualnie się odezwie, jak na razie cisza. Trochę dziwne, jak myślicie?? Quote
kopciuszek Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dużo osób ma takie zdanie ;) Ja też psa mam nieciachanego, ale jestem świadoma i go nierozmnażam :razz: Quote
Klaudus__ Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [I]Tylko,że "okaleczanie" jednorazowe... Przerosty i nowotwory prostaty ciągną się potem miesiącami, latami - wtedy pies naturalnie nie cierpi... - przecież nie mówi,że boli... Swoją drogą dawno nie miałam takiej ciszy - zerowe zainteresowanie psami... ZEROWE![/I] Quote
kopciuszek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Do mnie tam jeszcze czasem ktoś o Emi dzwoni ;) Od dziś najpierw poznają mojego bezimiennego (oczywiście piszę odrazu że na niego trzeba poczekać) albo mówię im o Emmie od Erici jak chcą sunie ;) Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Tylko,że "okaleczanie" jednorazowe... Przerosty i nowotwory prostaty ciągną się potem miesiącami, latami - wtedy pies naturalnie nie cierpi... - przecież nie mówi,że boli... Swoją drogą dawno nie miałam takiej ciszy - zerowe zainteresowanie psami... ZEROWE![/I][/QUOTE] Dokładnie to samo powiedziałam tej Pani, ale jak widać oni mają inne zdanie i się już nie odezwali... U mnie również brak telefonów, ten o Rufiego to był pierwszy od jakiegoś czasu. Wydaje mi się, że w wakacje było większe zainteresowanie niż teraz... Quote
Atomowka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Słodki maluch, cudowny ma uszka. Postaram się go po ogłaszac ale raczej już nie dziś Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Rufciak pokazujemy się...z ogłoszeń cisza niestety... Quote
Atomowka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wrzuciłam Rufiego na wątek gdzie poszukują małego psiaka z wielkimi ucholami, może coś z tego wyjdzie http://www.dogomania.pl/threads/191803-Jamnikowaty-psiak-z-wielkimi-uszami-poszukiwany Quote
mikoada Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Atomowka']Wrzuciłam Rufiego na wątek gdzie poszukują małego psiaka z wielkimi ucholami, może coś z tego wyjdzie http://www.dogomania.pl/threads/191803-Jamnikowaty-psiak-z-wielkimi-uszami-poszukiwany Super, może akurat coś z tego wyjdzie ;) dziękujemy Atomowko :) Ja nie wiem co się ostatnio dzieje, ale żeby taki śliczny szczenior nie mógł znaleźć domku to normalnie szok :shake: Quote
Buster Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Rufusek ma swoje allegro :) http://allegro.pl/rufi-szczeniak-nie-znajacy-zabawy-i1225385034.html Quote
mikoada Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ślicznie dziękujemy za piękne allegro :) Dzisiaj byłyśmy też w Punkcie Rufi znowu tak bardzo się cieszył i tak chciał iść z nami :( Quote
skrzeli Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Proszę o tekst do ogłoszenia na PW - przeznaczę na Malucha wykupiony pakiet ogłoszeń. Może są jakieś nowe zdjęcia? Quote
Atomowka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 skrzeli napisał(a):Proszę o tekst do ogłoszenia na PW - przeznaczę na Malucha wykupiony pakiet ogłoszeń. Może są jakieś nowe zdjęcia? Dzięki wielki, wysłałam Ci PW z tekstem z allegro. Quote
skrzeli Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dzięki - podesłałam tekst i zdjęcia do osoby robiącej ogłoszenia. Wrzucę info jak będą gotowe - mam nadzieję, że pomogą. Słodkie ma Biedak te uchole :) Quote
Wadercia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 faktycznie uszka ma psiak przeslodkie :) Zrobilabym mu dzisiaj ogloszenia, tylko potrzebuje informacji dotyczacej miejsca pobytu. :) Moze ktos wie to byloby szybciej ? :) Quote
Klaudus__ Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Aktualnie przebywa w Pszczynie. Quote
Recommended Posts